Anasayfa

29-07-2024
Birçok bölge için yüksek yangın riski uyarısı
Ülkenin birçok bölgesinin kuvvetli rüzgarlar, kuraklık ve yüksek sıcaklıklar nedeniyle "yüksek yangın riski" anlamına gelen "turuncu alarm" durumunda olduğu bildirildi.
29 Temmuz 2024 Pazartesi

Ülkenin birçok bölgesinin kuvvetli rüzgarlar, kuraklık ve yüksek sıcaklıklar nedeniyle "yüksek yangın riski" anlamına gelen "turuncu alarm" durumunda olduğu bildirildi.

Yunanistan İklim Krizi ve Sivil Koruma Bakanlığından yapılan açıklamada, dün ve bugün, sıcak hava dalgasının etkili olduğu birçok bölgede yüksek yangın riski nedeniyle "turuncu alarm" durumuna geçildiği ifade edildi.

Attika, Orta Yunanistan ve Mora Yarımadası’nın yüksek risk altındaki bölgeler arasında yer aldığı belirtilen açıklamada, bu bölgelerde gözlem uçuşları gerçekleştirileceği aktarıldı.

Açıklamada, bu bölgelerde orman yangınlarıyla mücadele için hazırlanan Acil Durum Planı’nın yürürlüğe girdiği kaydedildi.

Haberler


Gökçepınar’da Ramazan bereketi, soydaşlar iftar sofrasında buluştu

Bülent Kamiloğlu’ndan Spartakos tartışmasına ilişkin açıklama

DEB Partisi: ‘Spartakos’un talebi toplumsal barışa ve huzura yönelik saldırıdır’

Danışma Kurulu Spartakos’un taleplerine tepki gösterdi

Mucize Tiyatrosu “Hisseli Harikalar Kumpanyası” oyununu sahneleyecek

Yunanistan, Batı Trakya’dan Bulgaristan’a hava savunma desteği sağlayabilir

Dışişleri Bakanı Yerapetritis: “Suda Üssü tehdit altında değil”

Spartakos, Gümülcine Hastanesinde Türkçenin ve başörtüsünün yasaklanmasını istiyor!

Türkiye Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş Batı Trakya’yı ziyaret etti

Kültür Bakanlığı Yanya’daki Aslan Paşa Camiinin restorasyonunu üstleniyor

Bu ne perhiz, bu ne Lozan yorumu?

Kimliğe müdahale ve kültürel dayatma - iki olayın düşündürdükleri