Anasayfa

29-07-2024
Birçok bölge için yüksek yangın riski uyarısı
Ülkenin birçok bölgesinin kuvvetli rüzgarlar, kuraklık ve yüksek sıcaklıklar nedeniyle "yüksek yangın riski" anlamına gelen "turuncu alarm" durumunda olduğu bildirildi.
29 Temmuz 2024 Pazartesi

Ülkenin birçok bölgesinin kuvvetli rüzgarlar, kuraklık ve yüksek sıcaklıklar nedeniyle "yüksek yangın riski" anlamına gelen "turuncu alarm" durumunda olduğu bildirildi.

Yunanistan İklim Krizi ve Sivil Koruma Bakanlığından yapılan açıklamada, dün ve bugün, sıcak hava dalgasının etkili olduğu birçok bölgede yüksek yangın riski nedeniyle "turuncu alarm" durumuna geçildiği ifade edildi.

Attika, Orta Yunanistan ve Mora Yarımadası’nın yüksek risk altındaki bölgeler arasında yer aldığı belirtilen açıklamada, bu bölgelerde gözlem uçuşları gerçekleştirileceği aktarıldı.

Açıklamada, bu bölgelerde orman yangınlarıyla mücadele için hazırlanan Acil Durum Planı’nın yürürlüğe girdiği kaydedildi.

Haberler


BTTÖB’den velilere çağrı

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi öğrencilerinden anlamlı dayanışma

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Ortaokulu-Lisesi öğrencileri EPAS Junior Days 2026’da

Zeybek: ‘ARTEMIS sistemi neden hala devrede değil?’

Gökçeler’deki toplu iftara yoğun katılım

Yunanistan Orta Doğu’daki gelişmeler nedeniyle savunma tedbirlerini artırdı

İskeçe Merkez Türk Azınlık İlkokulu öğrencisinden yüzmede büyük başarı

İlkokul birinci sınıfa kayıtlar başladı

Milletvekili Özgür Ferhat’tan Gümülcine Belediyesine ziyaret

Sevilen esnaf Bahadır Cemiloğlu son yolculuğuna uğurlandı

Milletvekili Özgür Ferhat’ın girişimiyle itfaiyedeki personel açığı meclis gündemine taşındı

Miçotakis’ten Orta Doğu için telekonferans, Dışişlerinden acil hatlar