Anasayfa

30-07-2024
Dedeağaç Hastanesinde çocuk yoğun bakım ünitesi kuruluyor
Rodop Yeni Sol Milletvekili Özgür Ferhat, Dedeağaç Hastanesinde çocuk yoğun bakım ünitesi kurulacağını açıkladı.
30 Temmuz 2024 Salı

Rodop Yeni Sol Milletvekili Özgür Ferhat, Dedeağaç Hastanesinde çocuk yoğun bakım ünitesi kurulacağını açıkladı.

Sosyal medya hesabı üzerinden konu ile ilgili olarak paylaşımda bulunan Ferhat, Sağlık Bakanlığının Dedeağaç Hastanesine çocuk yoğun bakım ünitesi kurulmasına karar verdiğini belirtti.

Özgür Ferhat’ın paylaşımı şöyle:

“Yıllardır bölgemizde sağlık hizmetleri açışından büyük bir eksiklik olan ve kritik rol oynayan Pediatrik (Çocuk) Yoğun Bakım bölümünün, Sağlık Bakanlığının aldığı karar ile Dedeağaç Hastanesine kurulması kararlaştırılmıştır.

Mecliste bugün yaptığım ikili görüşmelerde de bunu teyit edip projenin hızlı bir şekilde ilerleyeceğinin sözünü aldım.

Acil ve hayati tehlike içeren durumlarda hayat kurtarma açışından büyük öneme sahip olan bu yeni bölümün kurulması tüm bölgenin kazanımı olacaktır.

Allah çocuklarımıza sağlık hoşluk versin, hiçbir ebeveyne çocuğunun zor durumunu göstermesin.”

Haberler


Erdoğan ve Miçotakis’ten ortak basın toplantısı

Erdoğan “Türk”, Miçotakis “Yunan Müslümanlar” dedi

Türkiye ile Yunanistan arasında anlaşmalar imzalandı

Miçotakis–Erdoğan görüşmesi başladı

BTAYTD Kadınlar Kolu seçimlere hazırlanıyor

Çin’e askeri bilgi sızdıran albay hakkında tutuklama kararı

Meriç ilinde 28 bin dönüm alan sular altında

Gümülcine’de soygun girişiminde dehşet: Çalışanın yüzüne asit attı

Dr. Cemiloğlu’nun vefatı derin üzüntü yarattı

Panionios–Beşiktaş maçında provokatif pankart krizi

Doğu Makedonya - Trakya Eyaleti için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Yunan basını: Miçotakis – Erdoğan görüşmesinde beklentiler ılımlı, hedef “sakin sular”