Anasayfa

30-07-2024
Dedeağaç Hastanesinde çocuk yoğun bakım ünitesi kuruluyor
Rodop Yeni Sol Milletvekili Özgür Ferhat, Dedeağaç Hastanesinde çocuk yoğun bakım ünitesi kurulacağını açıkladı.
30 Temmuz 2024 Salı

Rodop Yeni Sol Milletvekili Özgür Ferhat, Dedeağaç Hastanesinde çocuk yoğun bakım ünitesi kurulacağını açıkladı.

Sosyal medya hesabı üzerinden konu ile ilgili olarak paylaşımda bulunan Ferhat, Sağlık Bakanlığının Dedeağaç Hastanesine çocuk yoğun bakım ünitesi kurulmasına karar verdiğini belirtti.

Özgür Ferhat’ın paylaşımı şöyle:

“Yıllardır bölgemizde sağlık hizmetleri açışından büyük bir eksiklik olan ve kritik rol oynayan Pediatrik (Çocuk) Yoğun Bakım bölümünün, Sağlık Bakanlığının aldığı karar ile Dedeağaç Hastanesine kurulması kararlaştırılmıştır.

Mecliste bugün yaptığım ikili görüşmelerde de bunu teyit edip projenin hızlı bir şekilde ilerleyeceğinin sözünü aldım.

Acil ve hayati tehlike içeren durumlarda hayat kurtarma açışından büyük öneme sahip olan bu yeni bölümün kurulması tüm bölgenin kazanımı olacaktır.

Allah çocuklarımıza sağlık hoşluk versin, hiçbir ebeveyne çocuğunun zor durumunu göstermesin.”

Haberler


İskeçe’nin dağlık bölgesindeki yollara 6,1 milyon euroluk yatırım

COP31 Bisiklet Turu 5 Ekim’de Gümülcine’de

Çınar Camii davasında istinaf duruşmasının tarihi belli oldu

AKPM, Yunanistan raporunu bugün oylayacak

Hayvancılıkta hastalık risklerine karşı yeni çalışma başlatıldı

Gümülcine’de meme kanserine karşı farkındalık yürüyüşü

Marinakis’ten “Yunan hükümetini düşürürüz” iddiasına yalanlama

Yunanistan’ın Avrupa Konseyi üyeliğinden kaynaklanan yükümlülüklerine dair rapor AKPM’de oylanacak

Zeybek’ten hayvancılık sektörüne destek çağrısı

Mucize Tiyatrosu yeni sezona renkli bir başlangıç yaptı

Yeni Demokrasinin Atina’daki iki ofisine saldırı

BTAYTD Olağan Yaz Genel Kurulu gerçekleştirildi