Anasayfa

03-08-2024
Dimetoka’da şok edici kadına şiddet vakası
Dimetoka’da yaşayan 32 yaşındaki bir kadın, erkek arkadaşının kendisine bir ay boyunca şiddet uyguladığını, zorla alıkoyduğunu ve tecavüz ettiğini iddia etti.
3 Ağustos 2024 Cumartesi

Dimetoka’da yaşayan 32 yaşındaki bir kadın, erkek arkadaşının kendisine bir ay boyunca şiddet uyguladığını, zorla alıkoyduğunu ve tecavüz ettiğini iddia etti.

Dün (2 Ağustos Cuma) Dimetoka’daki polis karakoluna giden kadın, erkek arkadaşından şikayetçi olurken, vücudunda çok sayıda yara olduğu tespit edildi. Kadın, ilk yardım ve gerekli tetkiklerin yapılması için Dimetoka Hastanesine sevk edildi.

32 yaşındaki erkek hakkında tecavüz, yasa dışı alıkoyma ve aile içi şiddet suçlamalarıyla dava açıldı. Söz konusu şahsın bulunması için arama çalışmaları devam ediyor.

Haberler


ABTTF: “EEDA raporunda Batı Trakya Türk toplumunun sorunları görmezden gelindi”

Doğu Makedonya - Trakya bölgesinde nüfus hızla eriyor

Gümülcine Kılıç Anıtı’nda müzik ziyafeti

Miçotakis: ’NATO üyesi ülkelerin hassasiyetleri dikkate alınmalı’

Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü Kur’an Kursu öğreticilerine eğitim semineri

Hüseyin Zeybek’ten sulama projeleri için ayrılacak 80 milyon euro hakkında soru önergesi

Yassıköy Belediye Meclis Başkanlığı ve Belediye Komisyon üyeleri belirlendi

Ankara’da tarihi NATO Zirvesi ikinci gününde devam ediyor

300 euroluk emekli ikramiyesi ne zaman verilecek?

Gümülcine Müftülüğü Yaz Kur’an Kursları başlıyor

Müftü Trampa Edirne’de Eğitime Destek Platformu toplantısına katıldı

Şapçı, Via Egnatia Festivali konserine ev sahipliği yaptı