Anasayfa

03-08-2024
Dimetoka’da şok edici kadına şiddet vakası
Dimetoka’da yaşayan 32 yaşındaki bir kadın, erkek arkadaşının kendisine bir ay boyunca şiddet uyguladığını, zorla alıkoyduğunu ve tecavüz ettiğini iddia etti.
3 Ağustos 2024 Cumartesi

Dimetoka’da yaşayan 32 yaşındaki bir kadın, erkek arkadaşının kendisine bir ay boyunca şiddet uyguladığını, zorla alıkoyduğunu ve tecavüz ettiğini iddia etti.

Dün (2 Ağustos Cuma) Dimetoka’daki polis karakoluna giden kadın, erkek arkadaşından şikayetçi olurken, vücudunda çok sayıda yara olduğu tespit edildi. Kadın, ilk yardım ve gerekli tetkiklerin yapılması için Dimetoka Hastanesine sevk edildi.

32 yaşındaki erkek hakkında tecavüz, yasa dışı alıkoyma ve aile içi şiddet suçlamalarıyla dava açıldı. Söz konusu şahsın bulunması için arama çalışmaları devam ediyor.

Haberler


ABTTF Genel Kurula hazırlanıyor

PASOK’lu Mantzos: ‘Batı Trakya’da Türk azınlık yok’

‘İTB Gençlik Buluşmaları’nın nisan ayı konuğu Millet Gazetesi oldu

GTGB’den geleneksel Çocuk Şenliği

Türkiye Savunma Bakanlığı: ‘Tek yanlı girişimler kabul edilemez’

Tarkan Multaza’dan Danışma Kurulu Başkanı ve İTB’ye ziyaret

Türkiye Dışişleri Bakanlığından Yunanistan’ın ‘Deniz Mekansal Planlaması’na tepki

Gümülcine Müftülüğünün düzenlediği ‘Temel Dini Bilgi’ yarışması tamamlandı

Yunanistan ‘Deniz Mekansal Planlaması’nı açıkladı

Yassıköy Belediyesinden Bekirli’de çocuk şenliği

Danışma Kurulu üyeleri Antalya Diplomasi Forumu’nda temaslarda bulundu

Atina’da taksiciler 24 saatlik grevde