Anasayfa

03-08-2024
Dimetoka’da şok edici kadına şiddet vakası
Dimetoka’da yaşayan 32 yaşındaki bir kadın, erkek arkadaşının kendisine bir ay boyunca şiddet uyguladığını, zorla alıkoyduğunu ve tecavüz ettiğini iddia etti.
3 Ağustos 2024 Cumartesi

Dimetoka’da yaşayan 32 yaşındaki bir kadın, erkek arkadaşının kendisine bir ay boyunca şiddet uyguladığını, zorla alıkoyduğunu ve tecavüz ettiğini iddia etti.

Dün (2 Ağustos Cuma) Dimetoka’daki polis karakoluna giden kadın, erkek arkadaşından şikayetçi olurken, vücudunda çok sayıda yara olduğu tespit edildi. Kadın, ilk yardım ve gerekli tetkiklerin yapılması için Dimetoka Hastanesine sevk edildi.

32 yaşındaki erkek hakkında tecavüz, yasa dışı alıkoyma ve aile içi şiddet suçlamalarıyla dava açıldı. Söz konusu şahsın bulunması için arama çalışmaları devam ediyor.

Haberler


Mustafa Şentop: “Türkiye’nin kalbi daima Batı Trakya Türk varlığıyla beraber atmaktadır”

Çiftçi eylemleri ülkeyi kilitledi

Çiftçi ayakta, orta sınıf zorda!

Hüseyin Bandak…

Yeni bir yıl, yeni bir muhasebe dönemi

Statükonun konforlu kapanı

Bekir Usta Davalar Grubunun Güncel Seyri

Yunanistan’da yaşayan Türklerin sorunları İzmir’de ele alındı

İTB Gençlik Kolundan örnek dayanışma

19. Ketenlik Gençlik Festivali yönetiminden ziyaretler

Müftü İbrahim Şerif’ten Üç Aylar ve Regaip Kandili mesajı

İTB Kadınlar Kolu kahvaltıda buluştu