Anasayfa

03-08-2024
Dimetoka’da şok edici kadına şiddet vakası
Dimetoka’da yaşayan 32 yaşındaki bir kadın, erkek arkadaşının kendisine bir ay boyunca şiddet uyguladığını, zorla alıkoyduğunu ve tecavüz ettiğini iddia etti.
3 Ağustos 2024 Cumartesi

Dimetoka’da yaşayan 32 yaşındaki bir kadın, erkek arkadaşının kendisine bir ay boyunca şiddet uyguladığını, zorla alıkoyduğunu ve tecavüz ettiğini iddia etti.

Dün (2 Ağustos Cuma) Dimetoka’daki polis karakoluna giden kadın, erkek arkadaşından şikayetçi olurken, vücudunda çok sayıda yara olduğu tespit edildi. Kadın, ilk yardım ve gerekli tetkiklerin yapılması için Dimetoka Hastanesine sevk edildi.

32 yaşındaki erkek hakkında tecavüz, yasa dışı alıkoyma ve aile içi şiddet suçlamalarıyla dava açıldı. Söz konusu şahsın bulunması için arama çalışmaları devam ediyor.

Haberler


Kadınlardan Miraç Kandili etkinliği

Eğitim Bakanı Zaharaki’den Başkonsolos Ünal’ın okul ziyaretlerine yanıt

Yunanistan ilk Belharra fırkateynini teslim aldı

Fidan: Miçotakis – Erdoğan görüşmesi şubatta planlanıyor

Süpermarketlerde yeni zam dalgası: Artışlar yüzde 50’ye ulaşıyor

IRIS para transferlerinde günlük limit artırıldı

Gümülcine blokajında çiftçiler batı çıkışını trafiğe açtı

Muratlı’da kaybolan çiftçi ölü olarak bulundu!

Nikos Botroços: “Somut sonuç alınana kadar eylemlerimiz devam edecek”

İTB Gençlik Buluşmaları’nın konuğu Kerem Abdurahimoğlu oldu

Homburg’da Batı Trakya Türkleri kahvaltıda buluştu

Burhan Baran: “Dimetoka’ya müftü tayini azınlığın ruhunu ve iradesini yansıtmıyor”