Anasayfa

03-08-2024
Dimetoka’da şok edici kadına şiddet vakası
Dimetoka’da yaşayan 32 yaşındaki bir kadın, erkek arkadaşının kendisine bir ay boyunca şiddet uyguladığını, zorla alıkoyduğunu ve tecavüz ettiğini iddia etti.
3 Ağustos 2024 Cumartesi

Dimetoka’da yaşayan 32 yaşındaki bir kadın, erkek arkadaşının kendisine bir ay boyunca şiddet uyguladığını, zorla alıkoyduğunu ve tecavüz ettiğini iddia etti.

Dün (2 Ağustos Cuma) Dimetoka’daki polis karakoluna giden kadın, erkek arkadaşından şikayetçi olurken, vücudunda çok sayıda yara olduğu tespit edildi. Kadın, ilk yardım ve gerekli tetkiklerin yapılması için Dimetoka Hastanesine sevk edildi.

32 yaşındaki erkek hakkında tecavüz, yasa dışı alıkoyma ve aile içi şiddet suçlamalarıyla dava açıldı. Söz konusu şahsın bulunması için arama çalışmaları devam ediyor.

Haberler


İsmail Rodoplu vefatının 6. yıl dönümünde anıldı

Sağlık Bakanlığından milletvekili Özgür Ferhat’ın sorusuna yanıt

Trakya Üniversitesinde yurt dışından öğrenci kabulü için ek başvurular başladı

Gümülcine’de Rus mafyasıyla bağlantılı olduğu belirtilen şahıs yakalandı

İskeçe Müftülüğünden dayanışma kermesi

Üst düzey EYP yetkilisinden Predator hakkında suç duyurusu

Eski Yunan komutan Türkiye’nin bölgesel ağırlığının arttığını söyledi

1.660 üründe fiyat indirimi başlıyor

Hüseyin Zeybek’ten Yassıköy gişeleri için meclise soru önergesi

Yunanistan’da genel seçimlerde posta yoluyla oy dönemi

OPEKEPE davasında 22 sanık için mahkumiyet talebi

Atina’da Batı Nil virüsüne karşı ilaçlama