Anasayfa

06-08-2024
Baldıran’daki yangınla ilgili bir kişi tutuklandı
Rodop ilinde Maronya – Sapçı Belediyesi’ne bağlı Baldıran’daki yangından sorumlu olduğu gerekçesiyle 59 yaşındaki bir adam, İtfaiye Teşkilatının soruşturma görevlileri tarafından tutuklandı.
6 Ağustos 2024 Salı

Rodop ilinde Maronya – Sapon Belediyesi’ne bağlı Baldıran’daki yangından sorumlu olduğu gerekçesiyle 59 yaşındaki bir adam, İtfaiye Teşkilatının soruşturma görevlileri tarafından tutuklandı.

59 yaşındaki şahsın, aşırı ısınan bir sulama pompasıyla yangına neden olduğu iddia ediliyor. Bölge sakinleri yangının çıktığı cumartesi günü öğle saatlerinde bölgede bir gürültü duyduklarını bildirmişti. Gözaltına alınan kişi, bugün yetkili savcıya sevk ediliyor.

Baldıran’da çıkan yangının söndürülmesi için itfaiyenin havadan ve karadan müdahelesinin yanı sıra belediyeler, gönüllüler ve ordu seferber olmuştu.

Haberler


Muhabirler Derneğinden Batı Trakyalı gazetecilerle dayanışma mesajı

İTB Gençlik Buluşmaları’nın ekim ayı konuğu Mustafa Trampa

Dedeağaç’ta Uluslararası Fotoğraf Haftası etkinliği

Kış saati uygulaması 25 Ekim’de başlıyor

Gümülcine’de okullararası geri dönüşüm maratonu başlıyor

Maden sahasının kiralanması ve şirket bağışı tepki çekti

Batı Nil virüsü sonbaharda da etkisini sürdürüyor

Tarihi Beyazıt Camiinin açılışının kasım ayında yapılması bekleniyor

Kalkanca sakininden belediyeye çağrı: Çalışmalar ne zaman tamamlanacak?

GTGB Yeni Nesil Kolunun yeni yönetimi belirlendi

Doğu Makedonya - Trakya Eyaletinden Brüksel’de Avrupa Birliği girişimleri

ABTTF: Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları görmezden geliniyor