Anasayfa

06-08-2024
Baldıran’daki yangınla ilgili bir kişi tutuklandı
Rodop ilinde Maronya – Sapçı Belediyesi’ne bağlı Baldıran’daki yangından sorumlu olduğu gerekçesiyle 59 yaşındaki bir adam, İtfaiye Teşkilatının soruşturma görevlileri tarafından tutuklandı.
6 Ağustos 2024 Salı

Rodop ilinde Maronya – Sapon Belediyesi’ne bağlı Baldıran’daki yangından sorumlu olduğu gerekçesiyle 59 yaşındaki bir adam, İtfaiye Teşkilatının soruşturma görevlileri tarafından tutuklandı.

59 yaşındaki şahsın, aşırı ısınan bir sulama pompasıyla yangına neden olduğu iddia ediliyor. Bölge sakinleri yangının çıktığı cumartesi günü öğle saatlerinde bölgede bir gürültü duyduklarını bildirmişti. Gözaltına alınan kişi, bugün yetkili savcıya sevk ediliyor.

Baldıran’da çıkan yangının söndürülmesi için itfaiyenin havadan ve karadan müdahelesinin yanı sıra belediyeler, gönüllüler ve ordu seferber olmuştu.

Haberler


“Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma, Ezan’ı Güzel Okuma ve Tecvid Yarışması” tamamlandı

Dışişleri Bakanlığından İsrail’in Yunan vatandaşlarına yönelik uygulamasına tepki

İskeçe Türk Birliğinden piknik etkinliği

Mehrikoz’da aşure etkinliği

Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneğinden kapatılma sürecine ilişkin bilgilendirme toplantısı

Halk Birliğinden “Telebakım” programına eleştiri

Kuraklık alarmı: 12 adada olağanüstü hal ilan edildi

Makul reddedilebilirlik: Vekil güçlerin sinsi gözdağı taktikleri

Bir gencin Real Madrid hayaline destek

İskeçe Azınlık Lisesi öğrencileri için muhteşem mezuniyet töreni

İstanbul’daki Muharrem ayı iftarına Batı Trakya’dan katılım

Hürriyet’in gündeminde Batı Trakya: ’Heybeliada’da umut, Batı Trakya’da kriz’