Anasayfa

24-08-2024
Yangın riskine karşı uyarı
Ülke genelinde, 26 Ağustos’a kadar yangın riskinin yüksek olacağı belirtilirken vatandaşlardan yangına sebebiyet verebilecek davranışlardan kaçınmaları istendi.
24 Ağustos 2024 Cumartesi

Ülke genelinde, 26 Ağustos’a kadar yangın riskinin yüksek olacağı belirtilirken vatandaşlardan yangına sebebiyet verebilecek davranışlardan kaçınmaları istendi.

İklim Krizi ve Sivil Koruma Bakanı Vasilis Kikilias, sıcak hava koşullarının yangın riskini artıracağını vurgulayarak "Hiçbir hata affedilmez." dedi.

Kikilias, yarın için Atina, Orta Yunanistan, Mora ve Kuzey Ege bölgelerinde seviye 4 olan "çok yüksek yangın riski" bulunduğunu belirterek, vatandaşları dikkatli olmaları ve riskli davranışlardan kaçınmaları konusunda uyardı.

Bakan Kikilias, ilgili tüm devlet kurumlarının ve belediyelerin yangınlara karşı yüksek hazırlık durumuna geçirildiğini, hava ve kara devriyelerinin de artırıldığını ifade etti.

Kikilias, ormanlık alanlar ve milli parkların 26 Ağustos’a kadar ziyaretçilere kapalı olacağını da duyurdu.

Haberler


Üşekdere köyündeki içme suyu sorununa çözüm

İsrail basınına göre Tel Aviv yönetimi Atina’daki büyükelçiliği personelini tahliye etti

Eyalet Başkanlığı GAT Gençlik Festivaline desteğini geri çekti

Batı Trakyalı gençler 3. Balkan Gençlik Buluşmaları Yaz Kampında Edirne’de buluştu

2025 TR-YÖS/2 sınavı takvimi açıklandı

Ortopedi Uzmanı Dr. Kenan Gagalı muayenehanesini açtı

BTAYTD, AGİT Helsinki 50+ konferansına katıldı

Burhan Baran’dan Bektaşi–Alevi yasasına tepki

İsrail’in Atina Büyükelçisi’nin açıklamaları Yunanistan’da tepkiyle karşılandı

GTGB’de çocuk etkinlikleri devam ediyor

Şahin’deki hafızlık etkinliğinde birlik ve dayanışma mesajları

Demircik köyündeki hayır kermesine yoğun katılım