Anasayfa

25-08-2024
Gümülcine’nin Kalfa yolunda ve İskeçe’nin Ketenlik köyünde yangın
Gümülcine’nin Kalfa yakınlarında ve İskeçe’nin Ketenlik köyünde yangın çıktı. Bugün (25 Ağustos Pazar) çıkan iki yangın da itfaiye ve vatandaşların müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.
25 Ağustos 2024 Pazar

Gümülcine’nin Kalfa yakınlarında ve İskeçe’nin Ketenlik köyünde yangın çıktı. Bugün (25 Ağustos Pazar) çıkan iki yangın da itfaiye ve vatandaşların müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Gümülcine’nin Kanal bölgesinde eski Kalfa yolu güzergahında bugün öğle saatlerinde yangın çıktı. Derede çıkan yangın yayılmaya başladı. Bunun üzerine Gümülcine İtfaiyesinden beş araçla yangına müdahale edildi. Yangının kısa sürede kontrol altına alındığı ve söndürüldüğü belirtildi.

Öte yandan bugün (25 Ağustos Pazar) İskeçe ilinin Mustafçova Belediyesine bağlı Ketenlik köyü yakınlarında ormanlık alanda da yangın çıktı.

Sabaha karşı köy yakınlarındaki ormanlık alanda çıkan yangın, ilk olarak bölge sakinleri tarafından fark edildi. Bölgeye gelen itfaiye güçlerinin yanı sıra bir yangın söndürme uçağı da yangına müdahale etti.

Yangın söndürme çalışmalarına köy sakinleri de destek verdi. Ketenlik yakınlarındaki yangın bir süre sonra kontrol altına alınarak söndürüldü. Polis yangınla ilgili olarak soruşturma başlattı.


Haberler


Kadınlardan Miraç Kandili etkinliği

Eğitim Bakanı Zaharaki’den Başkonsolos Ünal’ın okul ziyaretlerine yanıt

Yunanistan ilk Belharra fırkateynini teslim aldı

Fidan: Miçotakis – Erdoğan görüşmesi şubatta planlanıyor

Süpermarketlerde yeni zam dalgası: Artışlar yüzde 50’ye ulaşıyor

IRIS para transferlerinde günlük limit artırıldı

Gümülcine blokajında çiftçiler batı çıkışını trafiğe açtı

Muratlı’da kaybolan çiftçi ölü olarak bulundu!

Nikos Botroços: “Somut sonuç alınana kadar eylemlerimiz devam edecek”

İTB Gençlik Buluşmaları’nın konuğu Kerem Abdurahimoğlu oldu

Homburg’da Batı Trakya Türkleri kahvaltıda buluştu

Burhan Baran: “Dimetoka’ya müftü tayini azınlığın ruhunu ve iradesini yansıtmıyor”