Anasayfa

28-08-2024
Mustafçova Belediye Başkanı Ahmet Kurt’tan teşekkür mesajı
İskeçe iline bağlı Mustafçova Belediye Başkanı Ahmet Kurt, belediye sınırları içinde yer alan Şahin köyüne itfaiye birimi kurulması aşamasında kendilerine destek veren kişi ve kurumlara teşekkür etti.
28 Ağustos 2024 Çarşamba

İskeçe iline bağlı Mustafçova Belediye Başkanı Ahmet Kurt, belediye sınırları içinde yer alan Şahin köyüne itfaiye birimi kurulması aşamasında kendilerine destek veren kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Ahmet Kurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Mustafçova Belediyesi sınırları dahilinde Şahin köyünde İtfaiye Birimi’nin kurulması aşamasında bizlere her türlü desteği sağlayan, her konuda yanımızda olan, Doğu Makedonya ve Trakya Eyaleti başkan yardımcıları sn. Polikseni Brika ve sn. İrfan Hacıgene’ye ve aynı zamanda Eyalet Meclis üyesi sn. Salih Yörük ile beraber eyalet meclis üyeleri olan sn. İbrahim Amuçka, sn. Fatih İsmailko ve sn. Vasu Pavlakaki’ye başta siz kıymetli belediye sakinleri ve hareketimizin tüm meclis üyeleri adına şahsen kendilerine minnet ve şükranlarımı arz ediyorum. İnanıyorum bundan sonraki süreçte de, kendileri bölgemizdeki var olan sorunların çözülmesi için, yapılacak proje ve hizmetler için her daima yanımızda olacaklar.”

Haberler


Gümülcine’de okullararası geri dönüşüm maratonu başlıyor

Maden sahasının kiralanması ve şirket bağışı tepki çekti

Batı Nil virüsü sonbaharda da etkisini sürdürüyor

Tarihi Beyazıt Camiinin açılışının kasım ayında yapılması bekleniyor

Kalkanca sakininden belediyeye çağrı: Çalışmalar ne zaman tamamlanacak?

GTGB Yeni Nesil Kolunun yeni yönetimi belirlendi

Doğu Makedonya - Trakya Eyaletinden Brüksel’de Avrupa Birliği girişimleri

ABTTF: Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları görmezden geliniyor

Rodos’ta sel can aldı

Özgür Ferhat’tan mazot desteğinin artırılması talebi

ABD’nin Atina Büyükelçisi Guilfoyle istifa etti

Avrupa’da ayrımcılık: Batı Trakya’da Türk azınlık okulları bir bir kapanıyor