Anasayfa

30-08-2024
İskeçe Müftülüğü’nün düzenleyeceği kermes ertelendi
İskeçe Müftülüğü ve İskeçe Din Görevlileri Derneği tarafından organize edilen "Hayır Kermesi", olumsuz hava koşulları sebebiyle ertelendi.
30 Ağustos 2024 Cuma

İskeçe Müftülüğü ve İskeçe Din Görevlileri Derneği tarafından organize edilen "Hayır Kermesi", olumsuz hava koşulları sebebiyle ertelendi.

31 Ağustos Cumartesi ile 1 Eylül Pazar günü İskeçe Aşağımahalle Çınar Camii’nde gerçekleştirilmesi planlanan kermes, olumsuz hava koşulları nedeniyle bir hafta sonraya ertelendi.

Konuyla ilgili İskeçe Müftülüğü ve İskeçe Din Görevlileri Derneğinden yapılan açıklamada: “ İskeçe Müftülüğü ve İskeçe Din Görevlileri Derneği tarafından yarın ve Pazar günü yapılması planlanan “Hayır Kermesi” ön görülen yağmurlu hava şartları nedeniyle bir hafta sonrasına yani 7 Eylül Cumartesi ve 8 Eylül Pazar gününe ertelenmiştir.” denildi.

İskeçe Müftülüğü ve İskeçe Din Görevlileri Derneği, gösterilen ilgi ve anlayış için teşekkür ederek, soydaşları yeni tarihlerde kermese davet etti.

Haberler


Erdoğan–Vartholomeos görüşmesinde Heybeliada Ruhban Okulu için ’yeşil ışık’ iddiası

Caner İmam’dan İlhan Ahmet’e yanıt: ’Spor projesi başvurusu yapıldı’

PosoKanei uygulaması hizmete girdi: Vatandaşlar market fiyatlarını karşılaştırabilecek

BTAYTD’den Eyalet Başkanı Topsidis’e nezaket ziyareti

Tine ve Kırlangıç adalarında su sıkıntısı için olağanüstü hal ilan edildi  

Zeybek’ten Tarım Bakanlığın yanıtına tepki

Çörekköy Sınır Kapısı için 15 milyon euroluk modernizasyon projesi

İskeçe’de suya zam kararı meclisten geçti

İskeçe Çınar Camii davası 18 Haziran Perşembe günü

Kızılhaçtan balon balığı uyarısı

Yargıtay kararı bozdu,Yiotopulos yeniden cezaevine gönderildi

Hüseyin Zeybek’ten Genç Çiftçiler Programındaki 19 aylık gecikmeye tepki