Anasayfa

04-09-2024
Dedeağaç’taki LNG terminali için geri sayım başladı
Dedeağaç’taki LNG terminalinin ticari faaliyetleri için geri sayım başladı. Ticari faaliyetlerin 1 Ekim tarihinde başlaması bekleniyor.
4 Eylül 2024 Çarşamba

Dedeağaç’taki LNG terminalinin ticari faaliyetleri için geri sayım başladı. Ticari faaliyetlerin 1 Ekim tarihinde başlaması bekleniyor.

Kamu Gaz İşletmesi (DEPA) Başkanı Kostas Psifaras sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, tüm testlerin başarıyla tamamlanmasının ardından terminalin ticari faaliyetlerinin 1 Ekim’de başlamasının öngörüldüğünü duyurdu.

Psifaras, “Bu son derece önemli proje, Güneydoğu ve Orta Avrupa’da dinamik bir bölgesel doğalgaz ticaret merkezi oluşturulması açısından belirleyici olacak ve bölgenin enerji güvenliğini önemli ölçüde artıracaktır.” ifadelerini kullandı.

Haberler


Pamuk üreticisi destek bekliyor

Miras Hukukunda 80 yıl sonra değişiklikler

19 AB ülkesi, SAFE programı kapsamında ulusal savunma planlarını AB Komisyonuna sundu

Meriç’teki soydaşlar Mevsimler Kurbanı’nda buluştu

Gümülcineli Mimar Neslihan Şaban’ın ekibi mimarlık yarışmasında ödül kazandı

Üretici alarm veriyor

Naim Süleymanoğlu, Asimilasyon Politikaları, Zorunlu Göç ve Bulgaristan Türkleri

Ülfet; uzlaşma ve kaynaşma kültürü

Batı Trakya Türk Azınlığının iç ve dış sınavı

Gümülcine Belediyesi ’Sürdürülebilir Hareketlilik Projesi’nin final toplantısına katıldı

Yunanistan barınma maliyetinde Avrupa birincisi

Bahçeköy (Kipi) Sınır Kapısında çiftçilerden yeni eylem hazırlığı