Anasayfa

04-09-2024
Dedeağaç’taki LNG terminali için geri sayım başladı
Dedeağaç’taki LNG terminalinin ticari faaliyetleri için geri sayım başladı. Ticari faaliyetlerin 1 Ekim tarihinde başlaması bekleniyor.
4 Eylül 2024 Çarşamba

Dedeağaç’taki LNG terminalinin ticari faaliyetleri için geri sayım başladı. Ticari faaliyetlerin 1 Ekim tarihinde başlaması bekleniyor.

Kamu Gaz İşletmesi (DEPA) Başkanı Kostas Psifaras sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, tüm testlerin başarıyla tamamlanmasının ardından terminalin ticari faaliyetlerinin 1 Ekim’de başlamasının öngörüldüğünü duyurdu.

Psifaras, “Bu son derece önemli proje, Güneydoğu ve Orta Avrupa’da dinamik bir bölgesel doğalgaz ticaret merkezi oluşturulması açısından belirleyici olacak ve bölgenin enerji güvenliğini önemli ölçüde artıracaktır.” ifadelerini kullandı.

Haberler


Yunanistan ve Ukrayna insansız deniz aracı üretmek için anlaştı

Balkanlar’ın en büyük camilerinden Yeni Cami Kırcaali’de açıldı

YTB, Arda Kırcaali Spor Kulübü’nün 100. yılı için belgesel hazırladı

Çocukları alkol ve sigaradan korumak için üç yeni dijital uygulama

BAKEŞ’ten “Voleybolun Geçmişi ve Bugünü” konulu etkinlik

Naim Süleymanoğlu Anı Evi açıldı

AGİT 2024 Nefret Suçları Raporu yayımlandı

“challenges.cloudflare.com engelleme” sorunu! İnternet dünyası kilitlendi

Fidan: “Soydaşlarımızın haklarını koruyan tutumumuzu kararlılıkla sürdüreceğiz”

Demiryolu çalışanları greve gitti

Drama’daki Bozdağ Kayak Merkezi yeni sezona hazır

Miçotakis: “Çiçek hastalığından zarara uğrayan besicilere ’acil gelir desteği’ verilecek”