Anasayfa

04-09-2024
Dedeağaç’taki LNG terminali için geri sayım başladı
Dedeağaç’taki LNG terminalinin ticari faaliyetleri için geri sayım başladı. Ticari faaliyetlerin 1 Ekim tarihinde başlaması bekleniyor.
4 Eylül 2024 Çarşamba

Dedeağaç’taki LNG terminalinin ticari faaliyetleri için geri sayım başladı. Ticari faaliyetlerin 1 Ekim tarihinde başlaması bekleniyor.

Kamu Gaz İşletmesi (DEPA) Başkanı Kostas Psifaras sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, tüm testlerin başarıyla tamamlanmasının ardından terminalin ticari faaliyetlerinin 1 Ekim’de başlamasının öngörüldüğünü duyurdu.

Psifaras, “Bu son derece önemli proje, Güneydoğu ve Orta Avrupa’da dinamik bir bölgesel doğalgaz ticaret merkezi oluşturulması açısından belirleyici olacak ve bölgenin enerji güvenliğini önemli ölçüde artıracaktır.” ifadelerini kullandı.

Haberler


BTAYTD Kadınlar Kolundan çocuklar için oyuncak kampanyası

Erdoğan–Miçotakis görüşmesi öncesi Marinakis’ten dikkat çeken yazı

Vartholomeos’tan Heybeliada’daki ayinde Ruhban Okulu mesajı

Gümülcine Belediyesinden ’Herkes İçin Spor’ programları

Her 10 kişiden 8’i sosyal medyaya yaş sınırı getirilmesini destekliyor

Orduda casusluk skandalı

Sakız Adası açıklarındaki faciada sahil güvenlik botunun kamerası devrede değilmiş

Yunan Parlamentosu yeni göç yasa tasarısını onayladı

Poşpoş Çayı’nda kaybolan sürücüden acı haber

Gümülcine’de Poşpoş Çayı’nda kaybolan sürücü aranıyor

GSEE Başkanı’nın banka hesapları zimmet şüphesiyle donduruldu

Rahmi Ali’den yeni kitap