Anasayfa

09-09-2024
Yağmur ve fırtına geliyor!
Hava bu akşamdan itibaren kötüleşiyor. Yağmur ve fırtınanın etkili olacağı hava koşulları çarşamba öğleden sonraya kadar devam edecek.
9 Eylül 2024 Pazartesi

Hava bu akşamdan itibaren kötüleşiyor. Yağmur ve fırtınanın etkili olacağı hava koşulları çarşamba öğleden sonraya kadar devam edecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün acil hava durumu bülteninde, Batı Akdeniz’de oluşan alçak basınç sisteminin Orta Akdeniz’de “ATENA” kötü hava sistemine neden olduğu ve doğuya doğru ilerlediği belirtildi.

Bu durumun Yunanistan’da başta batı, orta ve kuzey anakara olmak üzere kuzey ve doğu Ege adalarında yer yer şiddetli yağmur ve gök gürültülü sağanak yağışlara neden olacağı tahmin ediliyor.

Yer yer dolu yağışlarının da yaşanacağı kötü hava koşullarının Batı Trakya’yı çarşamba sabahı etkilemesi bekleniyor.


Haberler


Eyalet Başkanlığı GAT Gençlik Festivaline desteğini geri çekti

Batı Trakyalı gençler 3. Balkan Gençlik Buluşmaları Yaz Kampında Edirne’de buluştu

2025 TR-YÖS/2 sınavı takvimi açıklandı

Ortopedi Uzmanı Dr. Kenan Gagalı muayenehanesini açtı

BTAYTD, AGİT Helsinki 50+ konferansına katıldı

Burhan Baran’dan Bektaşi–Alevi yasasına tepki

İsrail’in Atina Büyükelçisi’nin açıklamaları Yunanistan’da tepkiyle karşılandı

GTGB’de çocuk etkinlikleri devam ediyor

Şahin’deki hafızlık etkinliğinde birlik ve dayanışma mesajları

Demircik köyündeki hayır kermesine yoğun katılım

Gümülcine meydanında GAT Gençlik Festivali coşkusu

SEÇEK Şenliklerinde birlik mesajı: “Azınlık içinde azınlık” düzenlemesine tepki