Anasayfa

25-09-2024
İletişim Başkanlığından ‘görüşme’ açıklaması
Türkiye Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Kiriakos Miçotakis’in New York’ta yaptığı görüşmede ikili ilişkiler, bölgesel ve küresel konuların ele alındığını açıkladı.
25 Eylül 2024 Çarşamba

Türkiye Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Kiriakos Miçotakis’in New York’ta yaptığı görüşmede ikili ilişkiler, bölgesel ve küresel konuların ele alındığını açıkladı.

Görüşmeyle ilgili açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Türkiye ile Yunanistan’ın iyi komşuluk esası ekseninde geleceğe emin adımlarla ilerleyebileceğini, iki ülke arasındaki diyaloğun güçlendirilmesinin ve Atina Bildirgesi’nin lafzı ve ruhu doğrultusunda hareket etmenin iki ülkeye de kazandıracağını ifade ettiği kaydedildi.

Erdoğan, İsrail’in Gazze başta olmak üzere çeşitli bölgelerdeki saldırılarının masum sivillerin yanı sıra bölgenin huzurunu hedef aldığını, krizin bölgeye yayılması riskinin bulunduğunu, insani yardımların Gazze’ye engelsiz ulaştırılması için İsrail’e baskı yapılmasının önemli olduğunu söyledi.

Haberler


Sıçanlık Çayı’na sel geçidi yapılıyor

Atina yakınlarında yangın: Bazı yerleşim bölgeleri tahliye edildi

Şehit diplomat Ömer Haluk Sipahioğlu Atina’da anıldı

Halkidiki’deki orman yangınıyla ilgili bir kişi gözaltında

Mucize Tiyatrosu Kayseri’de ayakta alkışlandı

Kavurucu sıcaklar geliyor!

“AB Adalet Puan Tablosuna göre Yunanistan yargı süresinin uzunluğunda son sırada!”

Liverpool’un yıldız futbolcusu Diogo Jota trafik kazasında hayatını kaybetti

Özgür Ferhat, Dijital Müşteri Kayıt Zorunluluğunu meclis gündemine taşıdı

Gümülcine ve İskeçe Müftülerinden Leman dergisine tepki

Girit Adası’ndaki yangın yerleşim yerine sıçradı

Dışişleri Bakanı Yerapetritis Libya’ya gidiyor