Anasayfa

30-09-2024
Ksilokastro’daki yangında iki kişi öldü
Mora Yarımadası’nda Korinthia ilinde dün (30 Eylül Pazar) çıkan orman yangınında iki kişi hayatını kaybetti.
30 Eylül 2024 Pazartesi

Mora Yarımadası’nda Korinthia ilinde dün (30 Eylül Pazar) çıkan orman yangınında iki kişi hayatını kaybetti.

Bulunan iki cesedin kayıp olduğu bildirilen 35 ve 40 yaşlarındaki iki erkeğe ait olduğu belirtildi. Söz konusu kişilerin yangını söndürme çalışmalarına yardımcı olmak için bölgeye gittikleri kaydedildi.

Ksilokastro bölgesinde çıkan orman yangını şiddetli rüzgar nedeniyle hızla yayıldı. İtfaiye ekipleri zor koşullar altında tüm gece yangınla mücadele etti.

Olay yerinde 350 itfaiyeci, 15 özel orman ekibi ve 110 araç görev yapıyor. Havadan ise beş uçak ve dört helikopter destek veriyor.


Haberler


Ölümün karşısında dahi öfkesini dizginleyemeyen zihniyet

Yüksek enflasyon Yunanistan’daki mevduatların değerini eritti

Engelli bireylere yönelik “Kişisel Yardımcı” programı ülke genelinde kalıcı hale geliyor

Gümülcine Seçilmiş Müftülüğünden Mevlit Kandili programı

Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’ten teşekkür mesajı

Patriot bataryasının Girit’teki Suda Üssüne konuşlandırılması gündemde

Emekli desteğinin artırılması gündemde

Yunanistan’da 300 bin dönümün üzerinde ormanlık alan yandı

Batı Nil virüsünün yayılım alanı genişliyor

İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa’dan Mevlit Kandili mesajı

Tarımsal destek ödemelerinde Transpay dönemi

Selanik’te sendikalardan 5 Eylül’de kitlesel miting çağrısı