Anasayfa

30-09-2024
Ksilokastro’daki yangında iki kişi öldü
Mora Yarımadası’nda Korinthia ilinde dün (30 Eylül Pazar) çıkan orman yangınında iki kişi hayatını kaybetti.
30 Eylül 2024 Pazartesi

Mora Yarımadası’nda Korinthia ilinde dün (30 Eylül Pazar) çıkan orman yangınında iki kişi hayatını kaybetti.

Bulunan iki cesedin kayıp olduğu bildirilen 35 ve 40 yaşlarındaki iki erkeğe ait olduğu belirtildi. Söz konusu kişilerin yangını söndürme çalışmalarına yardımcı olmak için bölgeye gittikleri kaydedildi.

Ksilokastro bölgesinde çıkan orman yangını şiddetli rüzgar nedeniyle hızla yayıldı. İtfaiye ekipleri zor koşullar altında tüm gece yangınla mücadele etti.

Olay yerinde 350 itfaiyeci, 15 özel orman ekibi ve 110 araç görev yapıyor. Havadan ise beş uçak ve dört helikopter destek veriyor.


Haberler


Gümülcine Belediyesi köy içi yollar için sözleşme imzaladı

Gümülcine Müftülüğü Bayan İrşad Ekibinden Berat Kandili etkinliği

İskeçe Müftülüğünün “Evliliğe İlk Adım” projesi devam ediyor

AADE’den sahte SMS uyarısı

Başbakan Miçotakis anayasa değişikliğine gidileceğini duyurdu

Kozlukebir Belediyesi’nde bazı okullar tatil edildi

Mustafçova Belediyesi’nde okullar yarın tatil

İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa’dan Berat Gecesi mesajı

Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’ten Berat Kandili mesajı

Ali Salihoğlu vefatının 3. yılında anıldı

İskeçe’de 29 Ocak: Hafızada Direniş, Kimlikte Onur

Başkonsolos Ünal’dan Büyük Derbent köyünü ziyaret