Anasayfa

30-09-2024
Ksilokastro’daki yangında iki kişi öldü
Mora Yarımadası’nda Korinthia ilinde dün (30 Eylül Pazar) çıkan orman yangınında iki kişi hayatını kaybetti.
30 Eylül 2024 Pazartesi

Mora Yarımadası’nda Korinthia ilinde dün (30 Eylül Pazar) çıkan orman yangınında iki kişi hayatını kaybetti.

Bulunan iki cesedin kayıp olduğu bildirilen 35 ve 40 yaşlarındaki iki erkeğe ait olduğu belirtildi. Söz konusu kişilerin yangını söndürme çalışmalarına yardımcı olmak için bölgeye gittikleri kaydedildi.

Ksilokastro bölgesinde çıkan orman yangını şiddetli rüzgar nedeniyle hızla yayıldı. İtfaiye ekipleri zor koşullar altında tüm gece yangınla mücadele etti.

Olay yerinde 350 itfaiyeci, 15 özel orman ekibi ve 110 araç görev yapıyor. Havadan ise beş uçak ve dört helikopter destek veriyor.


Haberler


Evini yenileyenlere 36 bin euroya kadar yardım imkanı

Yassıköy Belediyesinden bilgilendirme toplantısı

İtfaiye’den “Violanta” patlamasına ilişkin açıklama

Batı Trakya’da kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

BTAYTD yeni yönetiminden Başkonsolos Ünal’a nezaket ziyareti

Kavala – Berlin direkt uçuşları 2026 yazında başlıyor

Son ankette YDP birinci, PASOK ikinci, Özgürlük Seyri geriliyor

Ali Salihoğlu kabri başında anılacak

DEB Partisinden Violanta patlaması ve PAOK kazası için taziye mesajı

Özgür Ferhat: “Müftü atamaları idari değil, azınlığın iradesine müdahaledir”

’9. Üniversite ve Şehir Tanıtımı’ etkinliği İskeçe’de yapılacak

29 Ocak Milli Direniş Günü İskeçe’de de anılacak