Anasayfa

30-09-2024
Ksilokastro’daki yangında iki kişi öldü
Mora Yarımadası’nda Korinthia ilinde dün (30 Eylül Pazar) çıkan orman yangınında iki kişi hayatını kaybetti.
30 Eylül 2024 Pazartesi

Mora Yarımadası’nda Korinthia ilinde dün (30 Eylül Pazar) çıkan orman yangınında iki kişi hayatını kaybetti.

Bulunan iki cesedin kayıp olduğu bildirilen 35 ve 40 yaşlarındaki iki erkeğe ait olduğu belirtildi. Söz konusu kişilerin yangını söndürme çalışmalarına yardımcı olmak için bölgeye gittikleri kaydedildi.

Ksilokastro bölgesinde çıkan orman yangını şiddetli rüzgar nedeniyle hızla yayıldı. İtfaiye ekipleri zor koşullar altında tüm gece yangınla mücadele etti.

Olay yerinde 350 itfaiyeci, 15 özel orman ekibi ve 110 araç görev yapıyor. Havadan ise beş uçak ve dört helikopter destek veriyor.


Haberler


DEB Partisi’nden Pavlos Fissas için Türkçe ve Yunanca anma video mesajı

İsrail ile askeri işbirliğine destek verenlerin oranı yüzde 51

YDP ilk sırada, ELAS ikinci, kararsızların oranı yüzde 18

KKE, İsrail ile ‘Aşil Kalkanı’ anlaşmasının iptalini istedi

Mazonakis’in ölümü sonrası sağlık merkezlerine yapay zekâ denetimi

Fener’de yeni ticari alanlar belirleniyor

Margarita Papandreu 103 yaşında hayatını kaybetti

Türk turistlerin Yunan adalarına ilgisi artıyor

Yapay zekâyla yakınlarının sesini kopyalayıp dolandırdılar

Kış öncesi ısınma yakıtına hükümetten müdahale

İskeçe Müftülüğünde din görevlileriyle istişare toplantısı

Avramopulos’un dokunulmazlığı kaldırıldı