Anasayfa

30-09-2024
Ksilokastro’daki yangında iki kişi öldü
Mora Yarımadası’nda Korinthia ilinde dün (30 Eylül Pazar) çıkan orman yangınında iki kişi hayatını kaybetti.
30 Eylül 2024 Pazartesi

Mora Yarımadası’nda Korinthia ilinde dün (30 Eylül Pazar) çıkan orman yangınında iki kişi hayatını kaybetti.

Bulunan iki cesedin kayıp olduğu bildirilen 35 ve 40 yaşlarındaki iki erkeğe ait olduğu belirtildi. Söz konusu kişilerin yangını söndürme çalışmalarına yardımcı olmak için bölgeye gittikleri kaydedildi.

Ksilokastro bölgesinde çıkan orman yangını şiddetli rüzgar nedeniyle hızla yayıldı. İtfaiye ekipleri zor koşullar altında tüm gece yangınla mücadele etti.

Olay yerinde 350 itfaiyeci, 15 özel orman ekibi ve 110 araç görev yapıyor. Havadan ise beş uçak ve dört helikopter destek veriyor.


Haberler


İskeçe’de iki motosiklet çarpıştı, bir çocuk hayatını kaybetti

Özgür Ferhat, Rodop’taki sulama projelerini meclis gündemine taşıdı

Salamina’da yangın faciası

Egnatia Otoyolu’nda yaz yoğunluğu: Yassıköy gişelerinde uzun kuyruklar

Batı Trakyalı soydaşlar Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri’ne katıldı

Celile Şerif son yolculuğuna uğurlandı  

Celile Şerif son yolculuğuna uğurlanıyor

Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’in eşi Celile Şerif hayatını kaybetti

Halkidiki’deki yangında alarm büyüyor: Evlerde hasar, deniz yoluyla tahliye

Halkidiki’de büyük yangın: 112’den tahliye uyarısı

Burak Adil doktora unvanını aldı

Batı Nil virüsünde bir haftada 45 yeni vaka: Toplam sayı 110’a çıktı