Anasayfa

30-09-2024
Panthrakikos teknik direktörün görevine son verdi
Yunanistan 3. Futbol Ligi’nde mücadele eden Gümülcine’nin Panthrakikos takımını çalıştıran İskeçeli teknik direktör Yorgos Marandas’ın görevine son verildi.
30 Eylül 2024 Pazartesi

Yunanistan 3. Futbol Ligi’nde mücadele eden Gümülcine’nin Panthrakikos takımını çalıştıran İskeçeli teknik direktör Yorgos Marandas’ın görevine son verildi.

2024-2025 futbol sezonunda Yunanistan 3. Ligi’nde mücadele eden Panthrakikos, yeni sezonda iki maçta 4 puan toplasa da kulüp yönetimi takımın performansından memnun değil. Oynanan iki maçta da takımın vasat performans sergilemesinin faturasını yönetim teknik direktör Yorgos Marandas’a kesti.

Bu sabah takımın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Panthrakikos’un Marandas’la yollarını ayırdığını ilan etti.
Paylaşımda, "Panthrakikos yönetimi, teknik direktör Yorgos Marantas ile olan iş birliğini sona erdirdiğini duyurdu ve kendisine antrenörlük kariyerinde başarılar diledi." ifadesine yer verildi.

Haberler


Türkiye İçişleri Bakanı Çiftçi’den Yunanistan’a ’Güvenlik Diplomasisi’ ziyareti

İskeçe’de 3. Genel Lise öğrencilerinden boykot ve yürüyüş

Balkan Türk toplumlarının ortak meseleleri Edirne’de ele alındı

Katrungalos: Yunanistan-İsrail ilişkileri yeniden ele alınmalı

Doğu Makedonya-Trakya Eyaletinde Halk Sağlığı ve Sosyal Bakım Haftası düzenleniyor

İTB ve GTGB kadınları Kocaeli’de eğitim ve kültür programına katıldı

İskeçe Azınlık Ortaokulu-Lisesi öğrencilerinden boykot

Miçotakis, Litvanya Cumhurbaşkanı Nauseda ile bir araya geldi

Gümülcine, COP31 Bike Ride bisikletçilerini ağırlayacak

ABTTF Başkanlık Kurulu yaz tatili sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi

Ruşenler yakınlarında orman yangını

Salıncak Kurbanı bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirildi