Anasayfa

30-09-2024
Panthrakikos teknik direktörün görevine son verdi
Yunanistan 3. Futbol Ligi’nde mücadele eden Gümülcine’nin Panthrakikos takımını çalıştıran İskeçeli teknik direktör Yorgos Marandas’ın görevine son verildi.
30 Eylül 2024 Pazartesi

Yunanistan 3. Futbol Ligi’nde mücadele eden Gümülcine’nin Panthrakikos takımını çalıştıran İskeçeli teknik direktör Yorgos Marandas’ın görevine son verildi.

2024-2025 futbol sezonunda Yunanistan 3. Ligi’nde mücadele eden Panthrakikos, yeni sezonda iki maçta 4 puan toplasa da kulüp yönetimi takımın performansından memnun değil. Oynanan iki maçta da takımın vasat performans sergilemesinin faturasını yönetim teknik direktör Yorgos Marandas’a kesti.

Bu sabah takımın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Panthrakikos’un Marandas’la yollarını ayırdığını ilan etti.
Paylaşımda, "Panthrakikos yönetimi, teknik direktör Yorgos Marantas ile olan iş birliğini sona erdirdiğini duyurdu ve kendisine antrenörlük kariyerinde başarılar diledi." ifadesine yer verildi.

Haberler


Edirne heyeti Topsidis ile görüştü: Gündem turizm ve sınır kapıları

Kesriye’de "koyun-keçi çiçeği" hastalığı nedeniyle acil önlemler alındı

Batı Nil Virüsü vakaları son bir haftada 23 artarak 65’e yükseldi

Kosmidu ve “kurumsal tarafsızlık”

Azınlık eğitimi ’yasalar böyle diyor’ denilerek tasfiye edilemez

Hakkın aynasını kırmayalım

İskeçeli Kur’an kursu öğrencileri Bolu ve İstanbul’u gezdi

Miçotakis: “Yunanistan artık yolsuzluk ağlarının ve kayırmacılığın esiri olamaz”

Yapay Zeka - Anlamını Yitiren Sıfatlar - Gerçeğin Sorgulanması

Rodop ilinde muhasebe büroları 10-21 Ağustos’ta kapalı olacak

EEDA: Yunanistan’da hukukun üstünlüğünü zedeleyen yapısal sorunlar sürüyor

Alantepe Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri 21-23 Ağustos’ta yapılacak