Anasayfa

30-09-2024
Panthrakikos teknik direktörün görevine son verdi
Yunanistan 3. Futbol Ligi’nde mücadele eden Gümülcine’nin Panthrakikos takımını çalıştıran İskeçeli teknik direktör Yorgos Marandas’ın görevine son verildi.
30 Eylül 2024 Pazartesi

Yunanistan 3. Futbol Ligi’nde mücadele eden Gümülcine’nin Panthrakikos takımını çalıştıran İskeçeli teknik direktör Yorgos Marandas’ın görevine son verildi.

2024-2025 futbol sezonunda Yunanistan 3. Ligi’nde mücadele eden Panthrakikos, yeni sezonda iki maçta 4 puan toplasa da kulüp yönetimi takımın performansından memnun değil. Oynanan iki maçta da takımın vasat performans sergilemesinin faturasını yönetim teknik direktör Yorgos Marandas’a kesti.

Bu sabah takımın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Panthrakikos’un Marandas’la yollarını ayırdığını ilan etti.
Paylaşımda, "Panthrakikos yönetimi, teknik direktör Yorgos Marantas ile olan iş birliğini sona erdirdiğini duyurdu ve kendisine antrenörlük kariyerinde başarılar diledi." ifadesine yer verildi.

Haberler


Kuruçay Köprüsü yaklaşık 9 yıl sonra yeniden ulaşıma açılıyor

Sigortasız araç cezalarına yapay zekâ incelemesi

Gümülcine ve İskeçe’de halk pazarlarının günü değişiyor

Kırköy’de 3. Ova Yağlı Güreş Festivali bugün düzenleniyor

Rodop ilinde yangın riski yüksek: Bazı bölgelere giriş yasaklandı

19. Ketenlik Gençlik Festivali başladı

Türkiye’den Yunanistan’ın Ege’yi kapsayan turizm planına tepki

Trakya Üniversitesi Batı Trakya’da öğrencilere tanıtıldı

Edirne heyeti Topsidis ile görüştü: Gündem turizm ve sınır kapıları

Kesriye’de "koyun-keçi çiçeği" hastalığı nedeniyle acil önlemler alındı

Batı Nil Virüsü vakaları son bir haftada 23 artarak 65’e yükseldi

Kosmidu ve “kurumsal tarafsızlık”