Anasayfa

30-09-2024
Panthrakikos teknik direktörün görevine son verdi
Yunanistan 3. Futbol Ligi’nde mücadele eden Gümülcine’nin Panthrakikos takımını çalıştıran İskeçeli teknik direktör Yorgos Marandas’ın görevine son verildi.
30 Eylül 2024 Pazartesi

Yunanistan 3. Futbol Ligi’nde mücadele eden Gümülcine’nin Panthrakikos takımını çalıştıran İskeçeli teknik direktör Yorgos Marandas’ın görevine son verildi.

2024-2025 futbol sezonunda Yunanistan 3. Ligi’nde mücadele eden Panthrakikos, yeni sezonda iki maçta 4 puan toplasa da kulüp yönetimi takımın performansından memnun değil. Oynanan iki maçta da takımın vasat performans sergilemesinin faturasını yönetim teknik direktör Yorgos Marandas’a kesti.

Bu sabah takımın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Panthrakikos’un Marandas’la yollarını ayırdığını ilan etti.
Paylaşımda, "Panthrakikos yönetimi, teknik direktör Yorgos Marantas ile olan iş birliğini sona erdirdiğini duyurdu ve kendisine antrenörlük kariyerinde başarılar diledi." ifadesine yer verildi.

Haberler


Atina, Batı Trakya tezini yineledi: ’Azınlık Türk değil, müftüler seçilmez’

ABTTF: “Müftülerimizi seçme hakkımız tartışmaya açık değildir, devlet haklarımızı gasp ediyor”

Zeybek’ten elektronik hayvan kayıt sistemi için soru önergesi

Türkiye, Yunanistan’ın müftülük uygulamalarına tepki gösterdi

Mucize Tiyatrosu Edirne’de sahneye çıkıyor

Gümülcine Seçilmiş Müftülüğünden İstanbul’a kültür gezisi

Danışma Kurulundan müftülük tepkisi: “Sorun çözümsüzlüğe sürükleniyor”

11 milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılması istendi

Gümülcine Belediyesinden Egnatia Otoyolu şirketine sert tepki

Yerapetritis: “Türkiye ile istikrarlı ilişkiler Yunanistan’a stratejik avantaj sağlıyor”

Danışma Kurulunda yeni görev dağılımı

Başkonsolosluktan 23 Nisan’da çocuklara özel etkinlik