Anasayfa

02-10-2024
KKE, hükümeti İsrail’e destek vermek ve ülkeyi savaşa çekmekle suçladı
Yunanistan Komünist Partisi (KKE), hükümeti İsrail’in eylemlerine destek verip büyük bir sorumluluk üstlenmek ve ülkeyi belirsiz bir savaşın içine çekmekle suçladı.
2 Ekim 2024 Çarşamba

Yunanistan Komünist Partisi (KKE), hükümeti İsrail’in eylemlerine destek verip büyük bir sorumluluk üstlenmek ve ülkeyi belirsiz bir savaşın içine çekmekle suçladı.

KKE’den Orta Doğu’da yaşanan çatışmalar ve İran’ın İsrail’e füze saldırısında bulunması üzerine açıklama yayımladı.

İran’ın füze saldırısının, "İsrail’in sürekli sürdürdüğü suç eylemlerine misilleme" olarak değerlendirildiği açıklamada, bunun beklenen bir gelişme olduğu belirtildi.

Özellikle, İsrail ve müttefiklerinin İran’a yapacağı olası bir saldırının durumu daha da kötüleştirebileceği ifade edilen açıklamada, Binyamin Netanyahu hükümetinin sadece diğer halklara değil, kendi halkına da zarar verdiği vurgulandı.

Hükümetin, İsrail’in eylemlerine destek vererek büyük bir sorumluluk üstlendiği ve ülkeyi belirsiz bir savaşın içine çektiğine dikkat çekilen açıklamada, halkın emperyalist müdahalelerin ve savaşların kurbanı olmaması gerektiği vurgulandı.

Haberler


Doğu Makedonya – Trakya Eyaletinden İstanbul’da turizm atağı

Milletvekili Ferhat’tan ELGA Genel Müdürü Likoyrentzos’a ziyaret

Yeni bakanlar yemin etti

Araştırma: Yunanistan’da çalışanlar yorgun ve güvencesiz

Çipras: Yeni parti eylüle kadar hazır, seçimlere katılacağız

Başkonsolos Ünal’dan Kireççiler ziyareti

Celal Bayar Lisesi atletizmde 20 madalya kazandı

“Hisseli Harikalar Kumpanyası” büyük beğeni topladı

Hükümette istifa edenlerin yerine görevlendirilen isimler açıklandı

AADE’den küçük çiftçilere KDV iadesi

OPEKEPE soruşturmasında siyasi deprem; üç bakan istifa etti

Maria Karistianu: “Başlıyoruz”