Anasayfa

04-10-2024
Mehmet Bağdatlı hayatını kaybetti
Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneğinin eski başkanı, eski yerel yönetici Dr. Mehmet Bağdatlı (82) vefat etti.
4 Ekim 2024 Cuma

Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneğinin eski başkanı, eski yerel yönetici Dr. Mehmet Bağdatlı (82) vefat etti.

Uzun yıllar Gümülcine Devlet Hastanesinde iç hastalıkları uzmanı olarak görev yapan, Gümülcine Belediyesi ve Rodop Valiliği meclisinde görev alan Bağdatlı’nın cenazesi 5 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek. Bağdatlı ikindi namazından sonra Yenice Mahalle Mezarlığında defnedilecek.

Bağdatlı, kısa süre önce beyin kanaması geçirmişti.

Bağdatlı’nın vefatıyla ilgili BTAYTD’dan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Derneğimizin eski başkanlarından ve kurucu üyelerinden olan Dr. Mehmet Bağdatlı’nın vefat haberini üzüntü ile öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet, tüm aileye ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Mekanı Cennet olsun.

Cenazesi yarın (5 Ekim Cumartesi) ikindi namazından sonra Yenice Mahalle Mezarlığına defnedilecektir.”

Haberler


Aynoroz’da 5,3 büyüklüğünde deprem

Soydaşlar Başkonsolosluğun bayramlaşma töreninde buluştu

Panathinaikos başantrenörü Ataman ve kulüp sahibi Yannakopulos’a ceza

Ayvalık’tan Midilli Adası’na geçişlerde yoğunluk yaşanıyor

Olimpiakos, Panathinaikos AKTOR’u yenerek final serisinde 2-1 öne geçti

Özgür Ferhat’dan bayram tebriği

Hüseyin Zeybek’den bayram mesajı

Burhan Baran’dan bayram mesajı

Ahmet Kurt’dan bayram mesajı

Caner İmam’dan bayram tebriği

Erdem Hüseyin’den Kurban Bayramı mesajı

Çiğdem Asafoğlu’ndan Kurban bayramı tebriği