Anasayfa

10-10-2024
Panathinaikoslu futbolcu evinin yüzme havuzunda ölü bulundu
Panathinaikos’un 31 yaşındaki milli oyuncusu George Baldock, dün gece Atina’da Glifada semtindeki evinin havuzunda ölü bulundu.
10 Ekim 2024 Perşembe

Panathinaikos’un 31 yaşındaki milli oyuncusu George Baldock, dün gece Atina’da Glifada semtindeki evinin havuzunda ölü bulundu.

Basında yer alan haberlere göre, Baldock’un İngiltere’de yaşayan eşi, kendisiyle iletişim kuramaması üzerine endişeye kapıldı ve ev sahibini aradı. Ev sahibi, kontrol etmek üzerine eve gittiğinde George Baldock’u yüzme havuzunda ölü olarak buldu.

31 yaşındaki futbolcu, Panathinaikos’un Olympiakos’u ağırladığı derbide forma giymiş ve 75. dakikada kenara gelmişti.

1993’te İngiltere’nin Buckingham kentinde doğan Baldock, büyükannesi üzerinden Yunan vatandaşlığına geçmişti.

2017 yılına kadar Milton Keynes’in MK Dons takımında sağ bek olarak yetişen futbolcu, Tamworth ve Oxford United gibi kulüplerde kiralık olarak forma giymişti. Sonrasında Sheffield United’da yedi sezon geçirdi. Baldock, geçen yaz Panathinaikos’a transfer olmuş ve bu sezon 4 maçta 214 dakika sahada kalmıştı.

FOTO: pao.gr

Haberler


BTAYTD, AGİT Helsinki 50+ konferansına katıldı

Burhan Baran’dan Bektaşi–Alevi yasasına tepki

İsrail’in Atina Büyükelçisi’nin açıklamaları Yunanistan’da tepkiyle karşılandı

GTGB’de çocuk etkinlikleri devam ediyor

Şahin’deki hafızlık etkinliğinde birlik ve dayanışma mesajları

Demircik köyündeki hayır kermesine yoğun katılım

Gümülcine meydanında GAT Gençlik Festivali coşkusu

SEÇEK Şenliklerinde birlik mesajı: “Azınlık içinde azınlık” düzenlemesine tepki

Zaharaki’den tepki çeken yasa sonrası Ruşenler ziyareti

Zeybek’ten sert eleştiri: ’Azınlık eğitimi ve hakları göz ardı ediliyor’

Yunanistan – İsrail voleybol maçında Filistin bayrağı açanlara polis müdahalesi

Bir evde 174 silah ve yaklaşık 15 bin 500 fişek ele geçirildi