Anasayfa

15-10-2024
Şükran Raif’in ’Tiyatroya Dair’ kitabı iki dilde yayımlandı
TOÇEK Tiyatro Topluluğu Yönetmeni Şükran Raif’in kaleme aldığı “Tiyatroya Dair” isimli kitabı, Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi (BAKEŞ) tarafından Türkçe ve Yunanca dillerinde yayımlandı.
15 Ekim 2024 Salı

TOÇEK Tiyatro Topluluğu Yönetmeni Şükran Raif’in kaleme aldığı “Tiyatroya Dair” isimli kitabı, Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi (BAKEŞ) tarafından Türkçe ve Yunanca dillerinde yayımlandı.

Şükran Raif sosyal meyda hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, “Batı Trakya Türk Azınlığı tiyatro tarihçesine ayna tutmak ve geçmişten günümüze okuyucuya tiyatro adına var olanı anlatmak, gelecek nesillere aktarmak arzusuyla kaleme aldığım "Tiyatroya Dair" adlı kitabım BAKEŞ yayını olarak Türkçe ve Yunanca dillerinde basıldı. Benim dışımda emeği ve desteği olan kişi, kurum ve kuruluşlarımıza en samimi teşekkürlerimi borç bilirim.” dedi.

Haberler


Erdoğan–Vartholomeos görüşmesinde Heybeliada Ruhban Okulu için ’yeşil ışık’ iddiası

Caner İmam’dan İlhan Ahmet’e yanıt: ’Spor projesi başvurusu yapıldı’

PosoKanei uygulaması hizmete girdi: Vatandaşlar market fiyatlarını karşılaştırabilecek

BTAYTD’den Eyalet Başkanı Topsidis’e nezaket ziyareti

Tine ve Kırlangıç adalarında su sıkıntısı için olağanüstü hal ilan edildi  

Zeybek’ten Tarım Bakanlığın yanıtına tepki

Çörekköy Sınır Kapısı için 15 milyon euroluk modernizasyon projesi

İskeçe’de suya zam kararı meclisten geçti

İskeçe Çınar Camii davası 18 Haziran Perşembe günü

Kızılhaçtan balon balığı uyarısı

Yargıtay kararı bozdu,Yiotopulos yeniden cezaevine gönderildi

Hüseyin Zeybek’ten Genç Çiftçiler Programındaki 19 aylık gecikmeye tepki