Anasayfa

29-10-2024
Meriç bölgesine 150 sınır muhafızı alınacak
Dışişleri Bakanı Yorgos Yerapetridis, Meriç ilinde görevlendirilmek üzere 150 yeni sınır muhafızının işe alınacağını duyurdu.
29 Ekim 2024 Salı

Dışişleri Bakanı Yorgos Yerapetridis, Meriç ilinde görevlendirilmek üzere 150 yeni sınır muhafızının işe alınacağını duyurdu.

28 Ekim törenlerine katılmak üzere hükümeti temsilen Dedeağaç’ta bulunan Bakan Yerapetridis, son iki yılda Meriç ilinde işe alınan 450 sınır muhafızına ek olarak yeni bir alım yapılacağını belirtti.

Yerapetridis, “Devlet, burada mevcut olan caydırıcılık kapasitesini güçlendirmek için kararlı bir destek sağlamayı amaçlamaktadır. Bu sayede bölge halkının güvenliği artırılarak, vatandaşların devleti her zaman yanlarında hissetmeleri sağlanmaktadır." ifadelerini kullandı. Yunanistan’ın sınır güvenliği için çit projesini hayata geçirmekten büyük bir memnuniyet duyduklarını da ifade eden Yerapetridis, “Ülkede güvenliğin sağlanması, halkın vatanıyla gurur duyarak kendini güvende hissetmesi bizim için büyük önem taşımaktadır." dedi.

FOTO: Dışişleri Bakanlığı resmi X hesabı

Haberler


Hava trafiği krizi: Eski sistemler uçuşları geciktiriyor

Trakya Üniversitesi uluslararası öğrenci başvurularını açıyor: Tarihler belli oldu

Koyunköy Gençlik Derneği İskeçe’de Erasmus+ gençlik projesine ev sahipliği yaptı

Rodop ilinde yangın riski yüksek

YTB’den genç kalemlere çağrı

İTB kurucularından Mehmet Hilmi vefatının 95. yıl dönümünde anıldı

Balon balığının kilosuna 5,33 euro destek verilecek

Her yıl ortalama 357 kişi boğularak hayatını kaybediyor

Ketenlik Çocuk Kitap Okuma Kulübünden ’Küçük Prens’ etkinliği

Yangın söndürme helikopteri düştü

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Okul Aile Birliğinden Başkonsolos Aykut Ünal’a ziyaret

İskeçe’de Aşure buluşmaları başlıyor