Anasayfa

04-08-2016
Atina’ya cami meclisten geçti
Başkent Atina'da, Müslümanlar için yapılması kararlaştırılan ibadet yeri ile ilgili yasa tasarısı parlamentoda onaylandı.
4 Ağustos 2016 Perşembe

Yenilenebilir yeni enerji kaynaklarının desteklenmesi ve dağıtımıyla ilgili torba yasa tasarısı kapsamında parlamentoya getirilen cami inşasıyla ilgili tasarı SİRİZA ve bazı muhalefet milletvekillerinin 210 ’evet’ oyu ile kabul edildi.

300 sandalyeli parlamentoda 230 milletvekilinin katıldığı oylamada cami inşa edilmesine karşı çıkan, ANEL ve Altın Şafak Partisi milletvekilleri ’hayır’ oyu kullandı.

Hükümet, Eğitim Bakanlığının denetiminde Votanikos bölgesindeki Eleona semtinde yer alan 17 dönümlük arazide eski bir hangardan dönüştürülecek yaklaşık 350 kişilik ibadet yeri yapmayı planlıyor.

Haberler


Orduda casusluk skandalı

Sakız Adası açıklarındaki faciada sahil güvenlik botunun kamerası devrede değilmiş

Yunan Parlamentosu yeni göç yasa tasarısını onayladı

Poşpoş Çayı’nda kaybolan sürücüden acı haber

Gümülcine’de Poşpoş Çayı’nda kaybolan sürücü aranıyor

GSEE Başkanı’nın banka hesapları zimmet şüphesiyle donduruldu

Rahmi Ali’den yeni kitap

DMT Eyaletinde müzelere dijital dönüşüm: 1,3 milyon euroluk proje onaylandı

Erdoğan – Miçotakis görüşmesi 11 Şubat’ta Ankara’da

İTB Başkanı Abdurahimoğlu GAT Selanik bürosunda öğrencilerle buluştu

Dendias: “Türkiye’yi dışlamak istemiyoruz ancak bunun şartı uluslararası deniz hukuku”

’Üniversite ve Şehir Tanıtımı’ etkinliği Gümülcine ile devam ediyor