Anasayfa

05-11-2024
Batı Trakya Azınlığı Güney Meriç Eğitim ve Kültür Derneğinden Başkonsolos Ünal’a ziyaret
Batı Trakya Azınlığı Güney Meriç Eğitim ve Kültür Derneği yönetimi, Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal’ı ziyaret etti.
5 Kasım 2024 Salı

Batı Trakya Azınlığı Güney Meriç Eğitim ve Kültür Derneği yönetimi, Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal’ı ziyaret etti. Dernek başkanı Mahmut Hüseyin ve dernek yöneticilerinden oluşan heyet, bugün (5 Kasım Salı) Başkonsolos Ünal’ı makamında ziyaret ederek görüştü.

Ziyaretle ilgili Başkonsolosluğun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Batı Trakya Azınlığı Güney Meriç Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu üyelerini Başkonsolosluğumuzda ağırladık.”

Haberler


Şentop’tan Batı Trakya ziyareti: “Soydaşlarımızın hak ve hukuk mücadelesinin daima yanında olacağız”

GAT’ın 12 Ay 12 Mutluluk Projesi devam ediyor

İskeçe Azınlık Lisesi son sınıf öğrencileri kermese hazırlanıyor

Özgür Ferhat: “Kiraz üreticileri 18 aydır tazminat bekliyor”

Batı Trakyalı kadın girişimciler “Balkanlar Kadın Girişimciler Buluşması”na katıldı

Zeybek: “Hayvan yetiştiricileri yem desteğini daha ne kadar bekleyecek?”

Mehmet Emin Aga vefatının 20. yılında anılıyor

Başkonsolos Aykut Ünal’dan, Eyalet Başkanı Topsidis’e ziyaret

GTGB Halk Oyunları Ekibi Romanya’daki festivale katıldı

Gümülcine Belediyesine Çevre ve Enerji Bakanlığından ödül

İskeçe Arenmahalle’de hatim etkinliği

DTİK Balkanlar Kadın Buluşması Kuzey Makedonya’da gerçekleşti