Anasayfa

26-11-2024
Ketenlik’te KEP bürosu açılacak
İçişleri Bakan Yardımcısı Vasilis Spanakis’in kararıyla, İskeçe’nin Mustafçova Belediyesi’ne bağlı Ketenlik köyünde yeni bir Vatandaşa Hizmet Merkezi (KEP) kuruluyor. Bu yeni merkezle birlikte Mustafçova Belediyesi’nde toplam altı KEP hizmet verecek.
26 Kasım 2024 Salı

İçişleri Bakan Yardımcısı Vasilis Spanakis’in kararıyla, İskeçe’nin Mustafçova Belediyesi’ne bağlı Ketenlik köyünde yeni bir Vatandaşa Hizmet Merkezi (KEP) kuruluyor. Bu yeni merkezle birlikte Mustafçova Belediyesi’nde toplam altı KEP hizmet verecek.

İçişleri Bakan Yardımcısı Vasilis Spanakis tarafından bugün alınan kararla, İskeçe’nin Mustafçova Belediyesi’nin talebi kabul edildi.

Spanakis yaptığı açıklamada, ülke genelindeki KEP’lerin üç aşamalı bir modernizasyon sürecinden geçtiğini belirterek, bu kapsamda, bina altyapılarının yenilenmesi, teknolojik donanımın temini ve bilgi sistemlerinin güncellenmesinin hedeflendiğini söyledi. Aynı zamanda, ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni KEP’leri faaliyete geçirdiklerini söyleyen bakan yardımcısı, bu sayede mevcut merkezlerdeki yoğunluğu azaltmayı ve uzak bölgelerdeki vatandaşlara daha fazla hizmet sunmayı hedeflediklerini ifade etti.

Haberler


Halkidiki’de her 10 turizm işletmesinden 4’ünde personel eksik

Türk azınlığın sorunları AGİT İnsani Boyut Toplantısında

İskeçe Azınlık Ortaokuluna öğrenci kayıtları 10 Haziran’da başlıyor

Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’ten bayram mesajı

‘Kişisel Numara’ dönemi başladı

Yerapetritis, Arnavut mevkidaşı Hasani ile Atina’da buluştu

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesinden bir yılı özetleyen video

Altın madenciliğine karşı Dedeağaç’ta etkinlik

Takım yöneticileri uzalaşmaya uzak duruyor

EODY, Batı Nil virüsüne karşı uyardı

15 yılda 20 bin doktor yurt dışına göç etti

5,8 büyüklüğündeki deprem korkuttu