Anasayfa

26-11-2024
YTB Başkanı Abdullah Eren Atina’da resmi temaslarda bulundu
Türkiye Cumhuriyeti Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Abdullah Eren bugün (26 Kasım Salı) Atina’ya resmi bir ziyaret gerçekleştirdi.
26 Kasım 2024 Salı



Türkiye Cumhuriyeti Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Abdullah Eren bugün (26 Kasım Salı) Atina’ya resmi bir ziyaret gerçekleştirdi.

YTB Başkanı Abdullah Eren Atina temasları kapsamında, Devlet Bursları Kurumu Başkanı Prof. Dr. Vasiliki Kinti ve Study in Greece Başkanı Prof. Dr. Hristos Mihalakelis ile bir araya geldi.

YTB Başkanı Eren Atina ziyaretleri ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Yunanistan’a gerçekleştirdiğim resmi ziyaret kapsamında, Yunanistan’ın devlet bursları konusunda yetkili kurumu olan Devlet Bursları Kurumu (İKY) ve Yunan yükseköğretiminin uluslararasılaşmasını teşvik eden çatı organizasyon Study in Greece ile verimli iki görüşme gerçekleştirdik.

Görüşmelerimizde, başta ülkemizin resmi burs programı @TurkiyeBurslari olmak üzere, iki ülke arasında eğitim alanında birçok önemli hususu istişare etme fırsatımız oldu.

Ev sahipliklerinden dolayı İKY Başkanı Prof. Dr. Vasiliki Kinti ile Study in Greece Başkanı Prof. Dr. Christos Michalakelis’e teşekkür ediyorum.”

Haberler


Hava trafiği krizi: Eski sistemler uçuşları geciktiriyor

Trakya Üniversitesi uluslararası öğrenci başvurularını açıyor: Tarihler belli oldu

Koyunköy Gençlik Derneği İskeçe’de Erasmus+ gençlik projesine ev sahipliği yaptı

Rodop ilinde yangın riski yüksek

YTB’den genç kalemlere çağrı

İTB kurucularından Mehmet Hilmi vefatının 95. yıl dönümünde anıldı

Balon balığının kilosuna 5,33 euro destek verilecek

Her yıl ortalama 357 kişi boğularak hayatını kaybediyor

Ketenlik Çocuk Kitap Okuma Kulübünden ’Küçük Prens’ etkinliği

Yangın söndürme helikopteri düştü

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Okul Aile Birliğinden Başkonsolos Aykut Ünal’a ziyaret

İskeçe’de Aşure buluşmaları başlıyor