Anasayfa

26-11-2024
YTB Başkanı Eren, Atina’da eğitim gören gençlerle bir araya geldi
Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Abdullah Eren, Atina’ya gerçekleştirdiği ziyaret çerçevesinde Atina’da eğitim gören gençlerle bir araya geldi. Eren ve beraberindeki heyet, Genç Akademisyenler Topluluğu Atina şubesini ziyaret etti.
26 Kasım 2024 Salı



Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Abdullah Eren, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği çatısı altında faaliyet gösteren Genç Akademisyenler Topluluğu (GAT) Atina şubesini ziyaret etti. Türkiye’nin Atina Büyükelçisi Çağatay Erciyes ve Türkiye’nin Atina-Pire Başkonsolosu Işıl Işık Civelek ile GAT Atina Şubesine giden Eren burada gençlerle bir araya geldi.

Eren ve beraberindeki heyet, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Genel Sekreteri ve GAT Sorumlusu Burak Adil, GAT Başkanı Emre Kamil, GAT Sekreteri Eslem Ali Çavuş, GAT Atina Başkanı Koray Kurt ve GAT Atina yöneticileri tarafından karşılandı.

Atina’da üniversite eğitimlerine devam eden Batı Trakyalı gençlerle samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, BTAYTD ile GAT’ın gerçekleştirdiği faaliyetler, yapılması planlanan projeler hakkında heyete bilgi verildi.

GAT Atina tarafından yapılan açıklamada,“Atina ziyaretleri kapsamında bizlere de nazik ziyaretlerde bulunan başta Başkan Abdullah Eren olmak üzere her bir değerli büyüğümüze sonsuz teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.


Haberler


Süpermarketlerde yeni zam dalgası: Artışlar yüzde 50’ye ulaşıyor

IRIS para transferlerinde günlük limit artırıldı

Gümülcine blokajında çiftçiler batı çıkışını trafiğe açtı

Muratlı’da kaybolan çiftçi ölü olarak bulundu!

Nikos Botroços: “Somut sonuç alınana kadar eylemlerimiz devam edecek”

İTB Gençlik Buluşmaları’nın konuğu Kerem Abdurahimoğlu oldu

Homburg’da Batı Trakya Türkleri kahvaltıda buluştu

Burhan Baran: “Dimetoka’ya müftü tayini azınlığın ruhunu ve iradesini yansıtmıyor”

Dedeağaç Belediyesinde “Acil Durum” ilan edildi

Çiftçi temsilcileri Miçotakis’le görüşmeden memnun ayrılmadı

Kathimerini: Heybeliada Ruhban Okulu için Ankara’da görüşme ihtimali

Gümülcine Belediyesinden yapay zeka ve çevre temalı Green Mission