Anasayfa

28-11-2024
DEB Partisinden Bıyıklıköy kadınlarına ziyaret
Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu ve partinin kadın yöneticileri, 28 Kasım Perşembe günü Bıyıklıköy kadınlarıyla bir araya geldi.
28 Kasım 2024 Perşembe

Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu ve partinin kadın yöneticileri, 28 Kasım Perşembe günü Bıyıklıköy kadınlarıyla bir araya geldi.

DEB Partisi yötemicileriyle Bıyıklıköy kadınlarının buluşması güzel bir sohbet ortamında gerçekleşti.

2024 Avrupa Parlamentosu seçimlerinde DEB Partisine gösterdikleri büyük destek için teşekkür eden Genel Başkan Çiğdem Asafoğlu, kadının Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığındaki önemine ve gücüne dikkat çekti.

DEB Partisi yetkilileri, Bıyıklıköy kadınlarına göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.


Haberler


YTB Başkanı Turus’tan müftü atamalarına tepki

Yassıköy Belediyesinden Bulatköy’e KEP bürosu girişimi

BTTDD’den müftü atamalarına tepki: “Azınlığın iradesi tanınmalı”

Zorlu’dan Yunanistan’ın müftü atamalarına tepki

Geleneksel öğrenci kermeslerinin son durağı Gökçeler

Numan Kurtulmuş’tan Yunanistan’a seçilmiş müftüleri tanıma çağrısı

Saatlerinizi geri almayı unutmayın!

Demircik – Palas sınır kapısında Interreg etkinliği düzenlendi

Türkiye Dışişleri Bakanlığından Yunanistan’a müftülük tepkisi

Maronya - Şapçı Belediyesinden altın madenciliğine karşı karar

BTTADK’dan müftü atamalarına tepki: “Çözüm yerine dayatma sürüyor”

Yunanistan’ı sarsan Pizza skandalı