Anasayfa

28-11-2024
DEB Partisinden Bıyıklıköy kadınlarına ziyaret
Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu ve partinin kadın yöneticileri, 28 Kasım Perşembe günü Bıyıklıköy kadınlarıyla bir araya geldi.
28 Kasım 2024 Perşembe

Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu ve partinin kadın yöneticileri, 28 Kasım Perşembe günü Bıyıklıköy kadınlarıyla bir araya geldi.

DEB Partisi yötemicileriyle Bıyıklıköy kadınlarının buluşması güzel bir sohbet ortamında gerçekleşti.

2024 Avrupa Parlamentosu seçimlerinde DEB Partisine gösterdikleri büyük destek için teşekkür eden Genel Başkan Çiğdem Asafoğlu, kadının Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığındaki önemine ve gücüne dikkat çekti.

DEB Partisi yetkilileri, Bıyıklıköy kadınlarına göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.


Haberler


Selanik’teki Atatürk Evinde restorasyonda sona yaklaşıldı

Hüseyin Zeybek: “İşcilerin inasanca yaşama hakkı ellerinden alınıyor”

Stamatis Sakellion’dan dikkat çeken makale: “Batı Trakya’daki kimlik meselesi artık kapanmalıdır”

Naim Süleymanoğlu’nun doğduğu ev müze olarak açılıyor

DEB Partisinde yeni yönetim belirlendi

Marketlerdeki 2 binden fazla üründe fiyatlar düştü

Taşıt vergisi için geri sayım başladı

Gümülcine’ye bağlı Yabacıklı yakınlarında kurt görüldü

İşçi ve memurlar çalışma saatleri için 24 saatlik grevde

Doğu Makedonya – Trakya ile İyon Adaları arasında stratejik iş birliği

İskeçe Azınlık Lisesi öğrenci kermesleri tamamlandı

Isınma mazotu satışı yarın başlıyor