Anasayfa

28-11-2024
DEB Partisinden Bıyıklıköy kadınlarına ziyaret
Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu ve partinin kadın yöneticileri, 28 Kasım Perşembe günü Bıyıklıköy kadınlarıyla bir araya geldi.
28 Kasım 2024 Perşembe

Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu ve partinin kadın yöneticileri, 28 Kasım Perşembe günü Bıyıklıköy kadınlarıyla bir araya geldi.

DEB Partisi yötemicileriyle Bıyıklıköy kadınlarının buluşması güzel bir sohbet ortamında gerçekleşti.

2024 Avrupa Parlamentosu seçimlerinde DEB Partisine gösterdikleri büyük destek için teşekkür eden Genel Başkan Çiğdem Asafoğlu, kadının Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığındaki önemine ve gücüne dikkat çekti.

DEB Partisi yetkilileri, Bıyıklıköy kadınlarına göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.


Haberler


Sinan Ahmet: “Talepler iletildi, somut cevap bekliyoruz”

Nikos Botroços: “Ülke genelinde çiftçiler ortak hareket etmeli”

Kostas Arvanitis Avgi’ye konuştu: “Hukukun üstünlüğü demokrasinin temel şartıdır”

Egnatia Otoyolu Gümülcine’de dört günlüğüne açılıyor

Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor

Mektup ve paketlerin dağıtımında aksama yaşanıyor

Kamu Çalışanları Konfederasyonu, çiftçilerin eylemlerine destek verdi

İskeçe Türk Azınlık İlkokulu öğrencilerden 2075 yılına mektup

Şentop’tan Gümülcine temasları

Mustafa Şentop: “Türkiye’nin kalbi daima Batı Trakya Türk varlığıyla beraber atmaktadır”

Çiftçi eylemleri ülkeyi kilitledi

Çiftçi ayakta, orta sınıf zorda!