Anasayfa

28-11-2024
BTAYTD’dan meme kanseri farkındalığı etkinliği
Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD), 27 Kasım Çarşamba günü İskeçe Kültür Merkezinde "Meme Kanseri Farkındalığı” konulu bir etkinlik düzenledi.
28 Kasım 2024 Perşembe



Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD), 27 Kasım Çarşamba günü İskeçe Kültür Merkezinde "Meme Kanseri Farkındalığı” konulu bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Naim Kadıoğlu, meme kanserinin erken teşhisi, korunma yolları, farkındalık oluşturma ve güncel tedavi yöntemleri ile ilgili bilgi verdi.

Katılımın yoğun olduğu etkinlik, soru-cevap bölümü ile sona erdi.

Etkinliğe Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal’ın eşi İlayda Ünal, İskeçe Bağımsız Milletvekili Burhan Baran, Dostluk Eşitlilk Barış Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, İskeçe Müftüsü Yardımcısı Fatma İmam, BTAYTD Başkanı Hüseyin Baltacı, Batı Trakya Türk Kadın Platformu Sözcüsü Sibel Abdullah Hasan, kurum ve kuruluş temsilciler ile çok sayıda soydaş katıldı.

Haberler


GAT’tan “12 Ay 12 Mutluluk” projesi

Atina’da 23 Nisan Çocuk Bayramı önceden kutlandı

Diploma tartışması istifa getirdi

Filistin Devlet Başkan Yardımcısı Atina’da Miçotakis’le görüştü

Antalya Forumu’nda Trampa’dan Batı Trakya vurgusu

Batı Trakya heyeti Antalya Diplomasi Forumu’nda

İskeçe Azınlık Lisesi öğrencileri için Ankara’ya kültür ve eğitim gezisi

Mehmet Emin son yolculuğuna uğurlandı

GAT üyeleri bowling turnuvasında bir araya geldi

Napoli’de film gibi banka soygunu

Baran’dan şap hastalığı uyarısı: “Gecikmeler hayvancılığı tehdit ediyor”

Muhalefetten hükümete yolsuzluk ve dinleme eleştirisi