Anasayfa

28-11-2024
BTAYTD’dan meme kanseri farkındalığı etkinliği
Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD), 27 Kasım Çarşamba günü İskeçe Kültür Merkezinde "Meme Kanseri Farkındalığı” konulu bir etkinlik düzenledi.
28 Kasım 2024 Perşembe



Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD), 27 Kasım Çarşamba günü İskeçe Kültür Merkezinde "Meme Kanseri Farkındalığı” konulu bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Naim Kadıoğlu, meme kanserinin erken teşhisi, korunma yolları, farkındalık oluşturma ve güncel tedavi yöntemleri ile ilgili bilgi verdi.

Katılımın yoğun olduğu etkinlik, soru-cevap bölümü ile sona erdi.

Etkinliğe Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal’ın eşi İlayda Ünal, İskeçe Bağımsız Milletvekili Burhan Baran, Dostluk Eşitlilk Barış Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, İskeçe Müftüsü Yardımcısı Fatma İmam, BTAYTD Başkanı Hüseyin Baltacı, Batı Trakya Türk Kadın Platformu Sözcüsü Sibel Abdullah Hasan, kurum ve kuruluş temsilciler ile çok sayıda soydaş katıldı.

Haberler


GÜNDEM Gazetesi 30 yaşında

Dedeağaç’ta Türk ve Yunan fotoğraf sanatçılarını buluşturan ’Karşılıklı Bakışlar’ sergisi açıldı

Seçek’te Çay Gecesi geleneği devam ediyor

Münih Fenerbahçeliler Derneği’nden Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneği’ne destek

ABTTF, Batı Trakya Türk Azınlığının eğitim sorunlarını üç dilde hazırladığı çalışmayla uluslararası gündeme taşıyor

Çınar Camii davasında yargılanan dört soydaşa İskeçe Müftülüğünden plaket

Hüseyin Zeybek’ten OSDE 2026 başvurularındaki gecikmeye tepki

Hava trafiği krizi: Eski sistemler uçuşları geciktiriyor

Trakya Üniversitesi uluslararası öğrenci başvurularını açıyor: Tarihler belli oldu

Koyunköy Gençlik Derneği İskeçe’de Erasmus+ gençlik projesine ev sahipliği yaptı

Rodop ilinde yangın riski yüksek

YTB’den genç kalemlere çağrı