Anasayfa

29-11-2024
Gümülcine S. Müftülüğünün ’Manevi Destek Programı’ devam ediyor
Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü Bayan İrşad Ekibi, "Manevi Destek Programı" kapsamında, Rodop ve Meriç illerinde manevi desteğe ihtiyaç duyan yaşlı ve hastaları ziyaret etti.
29 Kasım 2024 Cuma



Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü Bayan İrşad Ekibi, "Manevi Destek Programı" kapsamında, Rodop ve Meriç illerinde manevi desteğe ihtiyaç duyan yaşlı ve hastaları ziyaret etti.

Gümülcine Müftülüğü Bayan İrşad Ekibi, program çerçevesinde ekim ayında Kalanca, Kır Mahalle, Kozlukebir, Kır Vakıf, Mehrikoz ve Ahrenpınar’a gitti.

Ziyaretlerle ilgili olarak Gümülcine Müftülüğünden yapılan açıklamada, “Samimi ve duygusal ortamda gerçekleşen ziyaretlerde, büyüklerimiz ile gönül bağı kurma imkanı bulunuldu. Sevinç ve mutluluklarına tanık olduğumuz büyüklerimizin hayır ve dualarını almak bizleri hem duygulandırdı hem mutlu etti. İnsanlarımızın gönüllerine dokunmaya çalıştığımız bu tür programlarımız, farklı köylerdeki ziyaretlerimizle devam edecektir.” denildi.

Haberler


Mustafa Trampa’dan Camiler ve Din Görevlileri Haftası mesajı

Hüseyin Zeybek’ten azınlık okullarına kayıtlarla ilgili Bakanlığa yeni soru önergesi

Yassıköy’ün 41 yıllık din görevlisi Yusuf Hüseyinoğlu vefat etti

Don mağduru üreticilere 50 milyon euroluk destek

Girit Adası’nda şiddetli yağış ve rüzgar

Rodop ilinde dağlık köy yollarına 430 bin euroluk proje

Zeybek, Eldorado Gold’un madencilik planlarını meclise taşıdı

AKPM’den Yunanistan’a yükümlülüklerini yerine getirme çağrısı

İskeçe’nin dağlık bölgesindeki yollara 6,1 milyon euroluk yatırım

COP31 Bisiklet Turu 5 Ekim’de Gümülcine’de

Çınar Camii davasında istinaf duruşmasının tarihi belli oldu

AKPM, Yunanistan raporunu bugün oylayacak