Anasayfa

29-11-2024
Gümülcine S. Müftülüğünün ’Manevi Destek Programı’ devam ediyor
Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü Bayan İrşad Ekibi, "Manevi Destek Programı" kapsamında, Rodop ve Meriç illerinde manevi desteğe ihtiyaç duyan yaşlı ve hastaları ziyaret etti.
29 Kasım 2024 Cuma



Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü Bayan İrşad Ekibi, "Manevi Destek Programı" kapsamında, Rodop ve Meriç illerinde manevi desteğe ihtiyaç duyan yaşlı ve hastaları ziyaret etti.

Gümülcine Müftülüğü Bayan İrşad Ekibi, program çerçevesinde ekim ayında Kalanca, Kır Mahalle, Kozlukebir, Kır Vakıf, Mehrikoz ve Ahrenpınar’a gitti.

Ziyaretlerle ilgili olarak Gümülcine Müftülüğünden yapılan açıklamada, “Samimi ve duygusal ortamda gerçekleşen ziyaretlerde, büyüklerimiz ile gönül bağı kurma imkanı bulunuldu. Sevinç ve mutluluklarına tanık olduğumuz büyüklerimizin hayır ve dualarını almak bizleri hem duygulandırdı hem mutlu etti. İnsanlarımızın gönüllerine dokunmaya çalıştığımız bu tür programlarımız, farklı köylerdeki ziyaretlerimizle devam edecektir.” denildi.

Haberler


Margarita Papandreu 103 yaşında hayatını kaybetti

Türk turistlerin Yunan adalarına ilgisi artıyor

Yapay zekâyla yakınlarının sesini kopyalayıp dolandırdılar

Kış öncesi ısınma yakıtına hükümetten müdahale

İskeçe Müftülüğünde din görevlileriyle istişare toplantısı

Avramopulos’un dokunulmazlığı kaldırıldı

Akaryakıt fiyatları yükseliyor: Kurşunsuz benzin 2,17 euro!

BTAYTD Yaz Genel Kurulu 26 Eylül’de yapılacak

Ferhat: Yangın mağduru üretici ELGA borcu nedeniyle tazminatsız kalmamalı

AB’de çocukların sosyal medya kullanımına yaş sınırı geliyor

Batı Trakya Türk Azınlığının dini özerkliği BM gündeminde

Yunanistan’da 10 kişiden 6’sı faturalarını borçlanarak ödüyor