Anasayfa

29-11-2024
Gümülcine S. Müftülüğünün ’Manevi Destek Programı’ devam ediyor
Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü Bayan İrşad Ekibi, "Manevi Destek Programı" kapsamında, Rodop ve Meriç illerinde manevi desteğe ihtiyaç duyan yaşlı ve hastaları ziyaret etti.
29 Kasım 2024 Cuma



Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü Bayan İrşad Ekibi, "Manevi Destek Programı" kapsamında, Rodop ve Meriç illerinde manevi desteğe ihtiyaç duyan yaşlı ve hastaları ziyaret etti.

Gümülcine Müftülüğü Bayan İrşad Ekibi, program çerçevesinde ekim ayında Kalanca, Kır Mahalle, Kozlukebir, Kır Vakıf, Mehrikoz ve Ahrenpınar’a gitti.

Ziyaretlerle ilgili olarak Gümülcine Müftülüğünden yapılan açıklamada, “Samimi ve duygusal ortamda gerçekleşen ziyaretlerde, büyüklerimiz ile gönül bağı kurma imkanı bulunuldu. Sevinç ve mutluluklarına tanık olduğumuz büyüklerimizin hayır ve dualarını almak bizleri hem duygulandırdı hem mutlu etti. İnsanlarımızın gönüllerine dokunmaya çalıştığımız bu tür programlarımız, farklı köylerdeki ziyaretlerimizle devam edecektir.” denildi.

Haberler


Sigortasız araç cezalarına yapay zekâ incelemesi

Gümülcine ve İskeçe’de halk pazarlarının günü değişiyor

Kırköy’de 3. Ova Yağlı Güreş Festivali bugün düzenleniyor

Rodop ilinde yangın riski yüksek: Bazı bölgelere giriş yasaklandı

19. Ketenlik Gençlik Festivali başladı

Türkiye’den Yunanistan’ın Ege’yi kapsayan turizm planına tepki

Trakya Üniversitesi Batı Trakya’da öğrencilere tanıtıldı

Edirne heyeti Topsidis ile görüştü: Gündem turizm ve sınır kapıları

Kesriye’de "koyun-keçi çiçeği" hastalığı nedeniyle acil önlemler alındı

Batı Nil Virüsü vakaları son bir haftada 23 artarak 65’e yükseldi

Kosmidu ve “kurumsal tarafsızlık”

Azınlık eğitimi ’yasalar böyle diyor’ denilerek tasfiye edilemez