Anasayfa

29-11-2024
Gümülcine S. Müftülüğünün ’Manevi Destek Programı’ devam ediyor
Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü Bayan İrşad Ekibi, "Manevi Destek Programı" kapsamında, Rodop ve Meriç illerinde manevi desteğe ihtiyaç duyan yaşlı ve hastaları ziyaret etti.
29 Kasım 2024 Cuma



Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü Bayan İrşad Ekibi, "Manevi Destek Programı" kapsamında, Rodop ve Meriç illerinde manevi desteğe ihtiyaç duyan yaşlı ve hastaları ziyaret etti.

Gümülcine Müftülüğü Bayan İrşad Ekibi, program çerçevesinde ekim ayında Kalanca, Kır Mahalle, Kozlukebir, Kır Vakıf, Mehrikoz ve Ahrenpınar’a gitti.

Ziyaretlerle ilgili olarak Gümülcine Müftülüğünden yapılan açıklamada, “Samimi ve duygusal ortamda gerçekleşen ziyaretlerde, büyüklerimiz ile gönül bağı kurma imkanı bulunuldu. Sevinç ve mutluluklarına tanık olduğumuz büyüklerimizin hayır ve dualarını almak bizleri hem duygulandırdı hem mutlu etti. İnsanlarımızın gönüllerine dokunmaya çalıştığımız bu tür programlarımız, farklı köylerdeki ziyaretlerimizle devam edecektir.” denildi.

Haberler


FUEN TAG yıllık toplantısını Üsküp’te gerçekleştirildi

Amaç bağcıyı dövmek olunca

Muhabirler Derneğinden Batı Trakyalı gazetecilerle dayanışma mesajı

İTB Gençlik Buluşmaları’nın ekim ayı konuğu Mustafa Trampa

Dedeağaç’ta Uluslararası Fotoğraf Haftası etkinliği

Kış saati uygulaması 25 Ekim’de başlıyor

Gümülcine’de okullararası geri dönüşüm maratonu başlıyor

Maden sahasının kiralanması ve şirket bağışı tepki çekti

Batı Nil virüsü sonbaharda da etkisini sürdürüyor

Tarihi Beyazıt Camiinin açılışının kasım ayında yapılması bekleniyor

Kalkanca sakininden belediyeye çağrı: Çalışmalar ne zaman tamamlanacak?

GTGB Yeni Nesil Kolunun yeni yönetimi belirlendi