Anasayfa

29-11-2024
Gümülcine S. Müftülüğünün ’Manevi Destek Programı’ devam ediyor
Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü Bayan İrşad Ekibi, "Manevi Destek Programı" kapsamında, Rodop ve Meriç illerinde manevi desteğe ihtiyaç duyan yaşlı ve hastaları ziyaret etti.
29 Kasım 2024 Cuma



Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü Bayan İrşad Ekibi, "Manevi Destek Programı" kapsamında, Rodop ve Meriç illerinde manevi desteğe ihtiyaç duyan yaşlı ve hastaları ziyaret etti.

Gümülcine Müftülüğü Bayan İrşad Ekibi, program çerçevesinde ekim ayında Kalanca, Kır Mahalle, Kozlukebir, Kır Vakıf, Mehrikoz ve Ahrenpınar’a gitti.

Ziyaretlerle ilgili olarak Gümülcine Müftülüğünden yapılan açıklamada, “Samimi ve duygusal ortamda gerçekleşen ziyaretlerde, büyüklerimiz ile gönül bağı kurma imkanı bulunuldu. Sevinç ve mutluluklarına tanık olduğumuz büyüklerimizin hayır ve dualarını almak bizleri hem duygulandırdı hem mutlu etti. İnsanlarımızın gönüllerine dokunmaya çalıştığımız bu tür programlarımız, farklı köylerdeki ziyaretlerimizle devam edecektir.” denildi.

Haberler


Halkidiki’de her 10 turizm işletmesinden 4’ünde personel eksik

Türk azınlığın sorunları AGİT İnsani Boyut Toplantısında

İskeçe Azınlık Ortaokuluna öğrenci kayıtları 10 Haziran’da başlıyor

Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’ten bayram mesajı

‘Kişisel Numara’ dönemi başladı

Yerapetritis, Arnavut mevkidaşı Hasani ile Atina’da buluştu

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesinden bir yılı özetleyen video

Altın madenciliğine karşı Dedeağaç’ta etkinlik

Takım yöneticileri uzalaşmaya uzak duruyor

EODY, Batı Nil virüsüne karşı uyardı

15 yılda 20 bin doktor yurt dışına göç etti

5,8 büyüklüğündeki deprem korkuttu