Anasayfa

30-11-2024
2025’te Drama’da halter şampiyonası düzenlenecek
Doğu Makedonya – Trakya Eyaleti, Drama Belediyesi ve Yunanistan Halter Federasyonu arasında, Yunanistan genelinde düzenlenecek halter şampiyonası için iş birliği sağlandı.
30 Kasım 2024 Cumartesi

Doğu Makedonya – Trakya Eyaleti, Drama Belediyesi ve Yunanistan Halter Federasyonu arasında, Yunanistan genelinde düzenlenecek halter şampiyonası için iş birliği sağlandı.

2025 sonbaharında Drama’da gerçekleştirilecek Yunanistan genelindeki Erkekler ve Kadınlar Halter Şampiyonası, dün Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis, Olimpiyat Şampiyonu ve Dünya Halter Federasyonu Başkan Yardımcısı Pirros Dimas ile Yunanistan Halter Federasyonu (EOAB) Başkanı Theano Zagliveri’nin katıldığı toplantıda ele alındı.

Toplantıya ayrıca Drama İlinden Sorumlu Eyalet Başkan Yardımcısı Mihalis Murvetidis, Drama Belediye Başkanı Yorgos Papadopulos, spordan sorumlu eyalet meclis üyesi Stelios İgnatiadis, Spordan Sorumlu Drama Belediye Başkan Yardımcısı Panagiotis Glavopulos, EOAB Genel Sekreteri Filippia Kohliaridu ve federasyon üyeleri katıldı.

Görüşmede, şampiyonanın başarıyla düzenlenmesi için yapılması gereken çalışmalar ele alındı. Drama’nın bu etkinlikle hem sporcuların hem de spor tutkunlarının ilgisini çekeceği ve Doğu Makedonya-Trakya Eyaletinin büyük spor etkinliklerine ev sahipliği yapma kapasitesinin vurgulanacağı ifade edildi.

Eyalet Başkanı Topsidis, “Bölgemiz her zaman sporun ve değerlerinin yanında olmuştur. EOAB himayesinde düzenlenecek bu önemli şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz.” açıklamasında bulundu.

Haberler


Sosyal yardım ödemeleri 31 Mart’ta yapılacak

İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa’dan Kadir Gecesi mesajı

Batı Trakya’da azınlık okullarına kayıt çağrısı

‘Büyük Selimiye İftarı’ bir kez daha Balkanlar’ı bir araya getirdi

Tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı hayatını kaybetti

Mehrikoz iftarına yoğun katılım

EODY uyardı: Kızamık hâlâ yayılıyor, aşı hayati önem taşıyor

Milletvekili Konstantinopulos PASOK meclis grubundan ihraç edildi

Yunanistan Tahran Büyükelçiliğini Bakü’ye taşıyor

4 oyun, 110 oyuncu, tiyatronun adı: Mucize

Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’ten Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı mesajı

Maronya–Şapçı belediyesinde çiftçiler için örgütlenme hamlesi