Anasayfa

02-12-2024
Selde 2 kişi hayatını kaybetti
Ülkenin bir çok bölgesini etkisi altına alan olumsuz hava koşulları ve şiddetli yağış sonucu meydana gelen selde iki kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda araç, ev ve iş yeri de zarar gördü.
2 Aralık 2024 Pazartesi

Ülkenin bir çok bölgesini etkisi altına alan olumsuz hava koşulları ve şiddetli yağış sonucu meydana gelen selde iki kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda araç, ev ve iş yeri de zarar gördü.

Meteorologların "Bora" ismini verdiği ve ülkenin birçok bölgesini etkisi altına alan olumsuz hava koşulları ve şiddetli yağış sonucu yaşanan selde Limni Adası’nda iki kişi hayatını kaybetti.

Ada’daki yerleşim birimlerinin bir kısmı Sivil Koruma birimlerinin uyarısıyla tahliye edilirken, bazı araç, ev ve iş yerleri sular altında kaldı.

Dün geceden beri Rodos Adası’nda devam eden şiddetli yağış nedeniyle çok sayıda yol kullanılamaz hale gelirken, adada araçların trafiğe çıkması yasaklandı ve yarın okullarda eğitime ara verildi.

Tesalya Bölgesi’nde de şiddetli yağış ve seller nedeniyle çok sayıda araç, ev ve iş yeri zarar gördü.

FOTO: ARŞİV


Haberler


Gümülcine Müftülüğü Kur’an Kursu öğreticilerine eğitim semineri düzenledi

Lavrio ihalesine İsrailli şirket de katıldı

Miçotakis: “Savunmaya milyarlar harcadık ancak yerli sanayimiz gelişmedi”

Türkçe ders kitapları Batı Trakya’ya geldi

Dağ köyleri ve uzak adalarda istihdama devlet desteği

Eğitim Bakan Yardımcısı Papaioannu Türkçeyi “zorunlu homojenleştirme aracı” olarak tanımladı

Yunanistan’da aile içi şiddet nedeniyle 35 bin kişi gözaltına alındı

Telefon dolandırıcılığına karşı cezalar artırılacak

Pamuk üreticilerinin 31,7 euroluk desteği için belirsizlik sürüyor

Başkonsolos Aykut Ünal için veda etkinliği düzenlendi

Özgür Ferhat’tan Eyalet Eğitim Müdürlüğüne ziyaret

Gümülcineli şair Hasan Ahmet’in şiirleri Japoncaya çevrildi