Anasayfa

02-12-2024
‘Çocuğunu Al Sabah Namazına Gel’ Programı Omurluköy Camiinde gerçekleşti
Gümülcine Müftülüğünün düzenlediği "Çocuğunu Al Sabah Namazına Gel" programı 1 Aralık Pazar günü Kozlukebir Belediyesine bağlı Omurluköy’de devam etti. Programa soydaşlar ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi.
2 Aralık 2024 Pazartesi



Gümülcine Müftülüğünün düzenlediği "Çocuğunu Al Sabah Namazına Gel" programı 1 Aralık Pazar günü Kozlukebir Belediyesine bağlı Omurluköy’de devam etti. Programa soydaşlar ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Kadın, erkek, genç, yaşlı ve çocuklardan oluşan kalabalık bir cemaat ile gerçekleşen program sonrasında müftülüğün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Çocuğunu Al Sabah Namazına Gel programımızı bu sabah Omurluköy camiinde gerçekleştirdik. Kadın - erkek, genç - yaşlı ve çocuklardan oluşan kalabalık bir cemaatle birlikte Yüce Rabbimizin huzurunda buluştuk. Namaz, Kur’an, tesbihat ve Müftümüzün sohbetiyle huzur bulduk, mutluluğumuzu paylaştık. Büyük bir özveriyle hazırlık yapan, güzel bir misafirperverlik örneği gösteren köy kadın ve erkeklerine, emeği, katkısı olan, çocuğunu alıp camiye gelen ailelere, bölgemizin din görevlilerine teşekkür ederiz. Allah razı olsun.”


Haberler


ABTTF Genel Kurula hazırlanıyor

PASOK’lu Mantzos: ‘Batı Trakya’da Türk azınlık yok’

‘İTB Gençlik Buluşmaları’nın nisan ayı konuğu Millet Gazetesi oldu

GTGB’den geleneksel Çocuk Şenliği

Türkiye Savunma Bakanlığı: ‘Tek yanlı girişimler kabul edilemez’

Tarkan Multaza’dan Danışma Kurulu Başkanı ve İTB’ye ziyaret

Türkiye Dışişleri Bakanlığından Yunanistan’ın ‘Deniz Mekansal Planlaması’na tepki

Gümülcine Müftülüğünün düzenlediği ‘Temel Dini Bilgi’ yarışması tamamlandı

Yunanistan ‘Deniz Mekansal Planlaması’nı açıkladı

Yassıköy Belediyesinden Bekirli’de çocuk şenliği

Danışma Kurulu üyeleri Antalya Diplomasi Forumu’nda temaslarda bulundu

Atina’da taksiciler 24 saatlik grevde