Anasayfa

03-12-2024
Rahmi Ali’nin gezi kitabı BAKEŞ yayınlarından çıktı
Emekli öğretmen ve yazar Rahmi Ali’nin yeni gezi kitabı “İyi Ki Gitmişim”, Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi (BAKEŞ) yayınlarından okurlarla buluştu.
3 Aralık 2024 Salı

Emekli öğretmen ve yazar Rahmi Ali’nin yeni gezi kitabı “İyi Ki Gitmişim”, Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi (BAKEŞ) yayınlarından okurlarla buluştu.

Rahmi Ali, yeni kitabında Türkiye, Karadağ, Bulgaristan ve K. Makedonya’ya yaptığı ziyaretlere yer veriyor.

Konuyla ilgili BAKEŞ’ten yapılan açıklamada, “BAKEŞ’in 64. yayını ‘İyi Ki Gitmişim – Gezi Yazıları’ kitapseverlerle buluştu. Emekli Öğretmen – Yazar Rahmi Ali’nin kaleme aldığı kitap, bir gezi not defteri niteliğinde… Okuyucu, Rahmi Ali’nin kalemiyle, sanki o yerlere gitmişçesine hikayelerin içinde buluveriyor kendini… Karadağ, Bulgaristan, Makedonya, Türkiye ve dahası… Bazen şiir dinletileri, bazen edebiyat söyleşileri, Rahmi Ali ‘İyi Ki Gitmişim’ isimli eserinde okuyucusunu da beraberinde gezdiriyor…” ifadeleri yer aldı.

Haberler


Gümülcine’de okullararası geri dönüşüm maratonu başlıyor

Maden sahasının kiralanması ve şirket bağışı tepki çekti

Batı Nil virüsü sonbaharda da etkisini sürdürüyor

Tarihi Beyazıt Camiinin açılışının kasım ayında yapılması bekleniyor

Kalkanca sakininden belediyeye çağrı: Çalışmalar ne zaman tamamlanacak?

GTGB Yeni Nesil Kolunun yeni yönetimi belirlendi

Doğu Makedonya - Trakya Eyaletinden Brüksel’de Avrupa Birliği girişimleri

ABTTF: Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları görmezden geliniyor

Rodos’ta sel can aldı

Özgür Ferhat’tan mazot desteğinin artırılması talebi

ABD’nin Atina Büyükelçisi Guilfoyle istifa etti

Avrupa’da ayrımcılık: Batı Trakya’da Türk azınlık okulları bir bir kapanıyor