Anasayfa

09-12-2024
Kozlukebir Belediyesi yöneticileri Topsidis ile görüştü
Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin ve beraberindeki heyet, Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis ile bir araya geldi. Toplantıda belediyenin kalkınma ve altyapı konularının ele alındığı belirtildi.
9 Aralık 2024 Pazartesi

Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin ve beraberindeki heyet, Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis ile bir araya geldi. Toplantıda belediyenin kalkınma ve altyapı konularının ele alındığı belirtildi.

Eyalet Başkanı Topsidis, Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin ve beraberindeki heyetle yapılan toplantıya Birincil Sektör’den sorumlu Eyalet Başkan Yardımcısı Rıdvan Hacı Mehmet, eyalet meclis üyeleri Rıdvan Molla İsa ve Ahmet Osman Pehlivan da katıldı.

Toplantıda, Kozlukebir Belediyesinin altyapısının güçlendirilmesi, bölgenin kalkınmasına yönelik düşünceler ve mevcut programlama ile mali araç ve programların kullanımı gibi bölgeyi ilgilendiren kritik konuların ele alındığı belirtildi.

Kozlukebir Belediyesi’ndeki altyapının iyileştirilmesi için ihtiyaçların belirlenmesi ve bu amaçla müdahalelerin planlanması konusunda fikir alışverişinin yapıldığı kaydedildi. Belediye sakinlerinin yaşam kalitesinin artırılması, yerel ekonominin desteklenmesi ve kalkınmanın teşvik edilmesi gibi konuların da toplantıda ele alındığı bildirildi.

Haberler


Gümülcine’de Poşpoş Çayı’nda kaybolan sürücü aranıyor

GSEE Başkanı’nın banka hesapları zimmet şüphesiyle donduruldu

Rahmi Ali’den yeni kitap

DMT Eyaletinde müzelere dijital dönüşüm: 1,3 milyon euroluk proje onaylandı

Erdoğan – Miçotakis görüşmesi 11 Şubat’ta Ankara’da

İTB Başkanı Abdurahimoğlu GAT Selanik bürosunda öğrencilerle buluştu

Dendias: “Türkiye’yi dışlamak istemiyoruz ancak bunun şartı uluslararası deniz hukuku”

’Üniversite ve Şehir Tanıtımı’ etkinliği Gümülcine ile devam ediyor

Şiddetli yağış ve fırtına ülke genelinde etkisini gösterdi

İskeçe’de sağanak yağmur sorunlara neden oldu: Yollar kapandı, evleri su bastı

Samaras: ’Türkiye ile dostluktan söz etmemiz ne kadar mantıklı?’

Kozlukebir Belediyesine sözleşmeli personel alındı