Anasayfa

09-12-2024
Kozlukebir Belediyesi yöneticileri Topsidis ile görüştü
Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin ve beraberindeki heyet, Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis ile bir araya geldi. Toplantıda belediyenin kalkınma ve altyapı konularının ele alındığı belirtildi.
9 Aralık 2024 Pazartesi

Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin ve beraberindeki heyet, Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis ile bir araya geldi. Toplantıda belediyenin kalkınma ve altyapı konularının ele alındığı belirtildi.

Eyalet Başkanı Topsidis, Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin ve beraberindeki heyetle yapılan toplantıya Birincil Sektör’den sorumlu Eyalet Başkan Yardımcısı Rıdvan Hacı Mehmet, eyalet meclis üyeleri Rıdvan Molla İsa ve Ahmet Osman Pehlivan da katıldı.

Toplantıda, Kozlukebir Belediyesinin altyapısının güçlendirilmesi, bölgenin kalkınmasına yönelik düşünceler ve mevcut programlama ile mali araç ve programların kullanımı gibi bölgeyi ilgilendiren kritik konuların ele alındığı belirtildi.

Kozlukebir Belediyesi’ndeki altyapının iyileştirilmesi için ihtiyaçların belirlenmesi ve bu amaçla müdahalelerin planlanması konusunda fikir alışverişinin yapıldığı kaydedildi. Belediye sakinlerinin yaşam kalitesinin artırılması, yerel ekonominin desteklenmesi ve kalkınmanın teşvik edilmesi gibi konuların da toplantıda ele alındığı bildirildi.

Haberler


Batı Trakya Türk Azınlığının tepkilerine rağmen Dimetoka’ya yeni müftü atandı

“Rodoplu kiraz üreticileri aylardır tazminat bekliyor”

Kosmidu’dan Karacaoğlan İlkokulu açıklaması: “Kamuoyu yanıltılıyor”

Hüseyin Zeybek’ten Ketenlik yol projesi için soru önergesi

Karistianu’nun olası parti girişimi siyasi dengeleri sarsabilir

Yunanistan’da halkın büyük çoğunluğu ulusal meclise ve hükümete güvenmiyor

Danışma Kurulundan Dimetoka’da müftü atamasına tepki

Doğu Makedonya - Trakya Eyaleti yeni turizm sezonuna hazırlanıyor

ABD Başkanı Trump: “Uluslararası hukuka ihtiyacım yok”

Alankuyu’da evde çıkan yangın paniğe neden oldu

Egnatia Otoyolu’nda Gümülcine batı kavşağı geçici olarak kapatılıyor

Türkiye Dışişleri Bakanlığı, Batı Trakya’da Türk azınlık okuluna yapılan saldırıyı kınadı