Anasayfa

09-12-2024
Kozlukebir Belediyesi yöneticileri Topsidis ile görüştü
Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin ve beraberindeki heyet, Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis ile bir araya geldi. Toplantıda belediyenin kalkınma ve altyapı konularının ele alındığı belirtildi.
9 Aralık 2024 Pazartesi

Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin ve beraberindeki heyet, Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis ile bir araya geldi. Toplantıda belediyenin kalkınma ve altyapı konularının ele alındığı belirtildi.

Eyalet Başkanı Topsidis, Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin ve beraberindeki heyetle yapılan toplantıya Birincil Sektör’den sorumlu Eyalet Başkan Yardımcısı Rıdvan Hacı Mehmet, eyalet meclis üyeleri Rıdvan Molla İsa ve Ahmet Osman Pehlivan da katıldı.

Toplantıda, Kozlukebir Belediyesinin altyapısının güçlendirilmesi, bölgenin kalkınmasına yönelik düşünceler ve mevcut programlama ile mali araç ve programların kullanımı gibi bölgeyi ilgilendiren kritik konuların ele alındığı belirtildi.

Kozlukebir Belediyesi’ndeki altyapının iyileştirilmesi için ihtiyaçların belirlenmesi ve bu amaçla müdahalelerin planlanması konusunda fikir alışverişinin yapıldığı kaydedildi. Belediye sakinlerinin yaşam kalitesinin artırılması, yerel ekonominin desteklenmesi ve kalkınmanın teşvik edilmesi gibi konuların da toplantıda ele alındığı bildirildi.

Haberler


AA muhabiri Ayhan Mehmet’in karesi The Guardian’da “Günün Fotoğrafı” seçildi

YTB heyetinden Bulgaristan Başmüftülüğüne ziyaret

Hariçis’ten Batı Trakya’daki çiftçilere destek ziyareti

Türkan bebek anısına yarışma düzenlendi

“Dijital Sağlık Asistanı” tanıtıldı

“Toplum Öncüleri Ödülleri” dördüncü kez sahiplerini buluyor

SİRİZA’dan “Yunanistan Eurovision’dan çekilsin” çağrısı

Olimpiakos, Monte Morris’i kadrosuna kattı

İki yeni gölet için Yassıköy Belediyesinden teklif

Danimarkalı sperm bağışçısına ait kanser riski taşıyan gen Yunanistan’da dört çocukta tespit edildi

Kathimerini gazetesi: Yunanistan, İsrail’den silah alımını sürdürecek

Eylem yapmak isteyen çiftçilere polis müdahalesi