Anasayfa

13-12-2024
DEB Partisi Musaköy’ü ziyaret etti
Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi, 13 Aralık Cuma günü Musaköy’e bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, Batı Trakya Azınlığı Güney Meriç Eğitim ve Kültür Derneğinde, dernek yöneticileri ve köy halkı ile bir araya gelindi.
13 Aralık 2024 Cuma



Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi, 13 Aralık Cuma günü Musaköy’e bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, Batı Trakya Azınlığı Güney Meriç Eğitim ve Kültür Derneğinde, dernek yöneticileri ve köy halkı ile bir araya gelindi.

DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu burada yaptığı konuşmada, gösterdikleri ilgi ve 2024 Avrupa Parlamentosu seçimlerindeki desteklerinden dolayı köy halkına teşekkür etti. Asafoğlu, Batı Trakya Türklerinin haklarının korunması ve toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi adına birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptı.

Cuma namazını Musaköy’de kılan heyet, birlik ve beraberlik mesajları verdi.


Haberler


Annelere istihdam desteği: 10 bin kişilik program açıldı

Yerapetritis: “Ege’de ikinci deniz parkı ve kara suları genişlemesi yolda”

Sofulu’da uyuşturucu operasyonu

Rodop ilinde çiçek hastalığı nedeniyle 5 sürü daha itlaf edildi

Hollandalı Bakan sınır çitini ve göç merkezlerini ziyaret etti

Gümülcine’de Miraç Kandili programları yoğun katılımla gerçekleşti

Paşevik’te Miraç Kandili programı yoğun katılımla gerçekleşti

Kadınlardan Miraç Kandili etkinliği

Eğitim Bakanı Zaharaki’den Başkonsolos Ünal’ın okul ziyaretlerine yanıt

Yunanistan ilk Belharra fırkateynini teslim aldı

Fidan: Miçotakis – Erdoğan görüşmesi şubatta planlanıyor

Süpermarketlerde yeni zam dalgası: Artışlar yüzde 50’ye ulaşıyor