Anasayfa

11-01-2025
Genç Müftülükten İstanbul kültür gezisi
İskeçe Müftülüğü Genç Müftülük kız ve erkek ekiplerinden oluşan öğrenciler için İstanbul’a kültür gezisi düzenlendi. Gezi, üç grup halinde başarılı bir şekilde gerçekleşti.
11 Ocak 2025 Cumartesi



İskeçe Müftülüğü Genç Müftülük kız ve erkek ekiplerinden oluşan öğrenciler için İstanbul’a kültür gezisi düzenlendi. Gezi, üç grup halinde başarılı bir şekilde gerçekleşti.

Birinci grup kız ekibi 30 Aralık - 3 Ocak, ikinci grup kız ekibi ve üçüncü grup erkek ekibi 4 -6 Ocak tarihleri arasında İstanbul’u ziyaret etti. Geziye, İskeçe Müftülüğü hocalarından Büşra Belço, Nagihan Zümre, Emine Boz, Betül Abdullah, Sezer Güvendar ve Sezgin Şükrüoğlu görevli olarak katıldı.

Geziye katılan öğrenciler, İstanbul’un Fatih Camii, Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi, Eyüp Sultan Türbesi ve Eyüp Camii, Çamlıca Camii ve Galata Kulesi gibi birçok önemli tarihi mekanını ziyaret etme fırsatı buldu.

İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, Genç Müftülük ekibini İstanbul’da karşılayan ve ağırlayan yetkililere, bu anlamlı geziye katkı sağlayan herkese teşekkürlerini iletti.

Haberler


‘Türkiye Bursları’ için bilgi paylaşım toplantısı

29 Ocaklar için anma etkinliği

Yunan futbolunun efsanevi ismi Mimis Domazos hayatını kaybetti

Sosyal medyadaki meydan okuma nedeniyle bir çocuk bayıldı

Polis çiftçilere biber gazıyla müdahale etti

Diş Hekimliği ve Psikoloji bölümleri tanıtıldı

Seher Mehmetali doktora eğitimini tamamladı

Son ankette YDP birinci, PASOK ikinci, Yunan Çözümü üçüncü

Human Rights Watch, 2025 Dünya Raporunu yayımladı

Mustafa Trampa’dan Miraç Kandili mesajı

‘Asıl talebimiz mevcut binanın estetik iyileştirilmesi değil, yeni okul binasıdır’

Euro Bölgesi’nde en yüksek kamu borç oranı Yunanistan’da