Anasayfa

16-01-2025
SİRİZA’nın cumhurbaşkanı adayı Luka Kaçeli
SİRİZA Partisi, cumhurbaşkanı adayı olarak eski Ekonomi, Rekabetçilik ve Denizcilik Bakanı Luka Kaçeli’yi gösterme kararı aldı.
16 Ocak 2025 Perşembe

SİRİZA Partisi, cumhurbaşkanı adayı olarak eski Ekonomi, Rekabetçilik ve Denizcilik Bakanı Luka Kaçeli’yi gösterme kararı aldı.

Kaçeli, dün (15 Ocak Çarşamba) yaptığı açıklamada, SİRİZA’nın adaylık teklifini kabul ettiğini duyurdu. Kaçeli yaptığı yazılı açıklamada, "SİRİZA’nın Yunanistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı için adaylık teklifini kabul ediyorum. Bu onurlu görev için bana duyulan güvene teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Daha önce PASOK hükümetlerinde bakanlık yapmış olan Kaçeli, Aleksis Çipras dönemindeki SİRİZA hükümetinde de bakanlık görevinde bulunmuştu.



Haberler


Atina’da taksiciler 24 saatlik grevde

Sivrisineklere karşı havadan ilaçlama başladı

ABTTF’den Yunanistan Dışişleri Bakanlığı’na tepki: “Toplumumuzun kimliği inkâr ediliyor”

Özgür Ferhat, hayvan yetiştiricilerinin sorunlarını Tarım Bakanlığına iletti

Edirne dini ihtisas merkezi Balkanlar’a da hizmet verecek

‘Thisavros Barajı’ndaki su kesintisi bölge tarımını tehdit ediyor’

İskeçe Türk Birliği genel kurula hazırlanıyor

İzmir’de Balkanlar ve Rodos – İstanköy paneli

Avrupa, 2024’te en sıcak yılı yaşadı

Atina’dan Ankara’nın İTB mesajına yanıt

İşitme engellilere verilen yardımda yaş sınırı kaldırıldı

‘Altın Madenlerine HAYIR! Mücadeleye DEVAM!’