Anasayfa

24-01-2025
Sosyal medyadaki meydan okuma nedeniyle bir çocuk bayıldı
Sosyal medyadaki meydan okumaya katılan 14 yaşındaki bir çocuk, bayılması nedeniyle hastaneye kaldırıldı.
24 Ocak 2025 Cuma

Sosyal medyadaki meydan okumaya katılan 14 yaşındaki bir çocuk, bayılması nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Basında yer alan haberlere göre, Selanik’te 14 yaşındaki bir çocuk, sosyal medyada gençler arasında yaygın olan en uzun süre nefes tutma yarışına katıldı.

Meydan okumada bayılan genç hastaneye kaldırıldı.
Başbakan Kiriakos Miçotakis, 30 Aralık 2024’te hükümetin üzerinde çalıştığı ve gençlerin sosyal medya kullanımını düzenleyecek bir programı açıklamıştı.

Miçotakis, söz konusu hükümet programının, ebeveyn kontrolünün artırılması, internet ve sosyal medya kullanımında çocuğun yaşının netleştirilmesi ve dijital platformlarla iş birliğinden oluşan üç temel eksenden meydana geldiğini belirtmişti.

Hükümet programı çerçevesinde kullanıma açılan, çocukların internet ve sosyal medya kullanımını ebeveynlerin denetlemesi amacıyla hükümet programı çerçevesinde kurulan "parco.gov.gr" platformu ebeveynlere kullanım süresinin denetlenmesi, girilen uygulamaların kontrol edilmesi, uygunsuz içeriklerin engellenmesi, internet erişiminin kesileceği saatlerin belirlenmesi, iletişim seçeneklerinin sınırlandırılması gibi imkanlar sunuyor.

Haberler


Serez’de çocuk kavgası ölümle sonuçlandı

AP Milletvekili Faranduris SİRİZA’dan ihraç edildi

Çiftçi eylemlerinde memnuniyetsizlik sürüyor, gözler genel kurullara çevrildi

Yargıtay Başsavcılığından çiftçi eylemleriyle ilgili yeni talimat

Çiftçilerin taleplerine hükümetten yanıt: 16 başlıkta uzlaşı

Tehlikeli hava uyarısı: Dere geçiş noktalarına dikkat

İskeçe Müftülüğünün “Çocuk Camii” programı devam ediyor

Pazarcıların grevi başladı

Eski ehliyetler 2033’e kadar değiştirilecek

Yunanistan’da 2025 kayıtlara geçen en sıcak ikinci yıl oldu

AB’den tarım sektörüne 45 milyar euroluk destek

Seçek Derneği mali kongreye hazırlanıyor