Anasayfa

24-01-2025
Sosyal medyadaki meydan okuma nedeniyle bir çocuk bayıldı
Sosyal medyadaki meydan okumaya katılan 14 yaşındaki bir çocuk, bayılması nedeniyle hastaneye kaldırıldı.
24 Ocak 2025 Cuma

Sosyal medyadaki meydan okumaya katılan 14 yaşındaki bir çocuk, bayılması nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Basında yer alan haberlere göre, Selanik’te 14 yaşındaki bir çocuk, sosyal medyada gençler arasında yaygın olan en uzun süre nefes tutma yarışına katıldı.

Meydan okumada bayılan genç hastaneye kaldırıldı.
Başbakan Kiriakos Miçotakis, 30 Aralık 2024’te hükümetin üzerinde çalıştığı ve gençlerin sosyal medya kullanımını düzenleyecek bir programı açıklamıştı.

Miçotakis, söz konusu hükümet programının, ebeveyn kontrolünün artırılması, internet ve sosyal medya kullanımında çocuğun yaşının netleştirilmesi ve dijital platformlarla iş birliğinden oluşan üç temel eksenden meydana geldiğini belirtmişti.

Hükümet programı çerçevesinde kullanıma açılan, çocukların internet ve sosyal medya kullanımını ebeveynlerin denetlemesi amacıyla hükümet programı çerçevesinde kurulan "parco.gov.gr" platformu ebeveynlere kullanım süresinin denetlenmesi, girilen uygulamaların kontrol edilmesi, uygunsuz içeriklerin engellenmesi, internet erişiminin kesileceği saatlerin belirlenmesi, iletişim seçeneklerinin sınırlandırılması gibi imkanlar sunuyor.

Haberler


Yunan bankalarından İstanbul’daki tarihi Zoğrafyon Rum Lisesine 500 bin euro bağış

Yunanistan düzensiz göçmenlerin geri gönderilmesine ilişkin yasa tasarısı hazırlıyor

Okul kitabında İsrail işgali altındaki çocukların yaşamını anlatan metin değiştirildi

Yeni Sol’dan OPEKEPE skandalına sert tepki

Hebilköy’de ormanlık alanda yangın

İskeçe’de ‘Piyano ve Oda Müziği’ dinletisi

İsrail’e askeri malzeme götürülmesi Pire limanında protesto edildi

Başkonsolos Ünal, 2025 Seçek Ağası ve kanaat önderlerini ağırladı

Atina’nın su kaynakları azalıyor

Yol güvenliği için dört dilde broşür

Seçek etkinliklerinin programı belli oldu

Batı Trakyalı gençler Karacaali kampında buluştu