Anasayfa

24-01-2025
Sosyal medyadaki meydan okuma nedeniyle bir çocuk bayıldı
Sosyal medyadaki meydan okumaya katılan 14 yaşındaki bir çocuk, bayılması nedeniyle hastaneye kaldırıldı.
24 Ocak 2025 Cuma

Sosyal medyadaki meydan okumaya katılan 14 yaşındaki bir çocuk, bayılması nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Basında yer alan haberlere göre, Selanik’te 14 yaşındaki bir çocuk, sosyal medyada gençler arasında yaygın olan en uzun süre nefes tutma yarışına katıldı.

Meydan okumada bayılan genç hastaneye kaldırıldı.
Başbakan Kiriakos Miçotakis, 30 Aralık 2024’te hükümetin üzerinde çalıştığı ve gençlerin sosyal medya kullanımını düzenleyecek bir programı açıklamıştı.

Miçotakis, söz konusu hükümet programının, ebeveyn kontrolünün artırılması, internet ve sosyal medya kullanımında çocuğun yaşının netleştirilmesi ve dijital platformlarla iş birliğinden oluşan üç temel eksenden meydana geldiğini belirtmişti.

Hükümet programı çerçevesinde kullanıma açılan, çocukların internet ve sosyal medya kullanımını ebeveynlerin denetlemesi amacıyla hükümet programı çerçevesinde kurulan "parco.gov.gr" platformu ebeveynlere kullanım süresinin denetlenmesi, girilen uygulamaların kontrol edilmesi, uygunsuz içeriklerin engellenmesi, internet erişiminin kesileceği saatlerin belirlenmesi, iletişim seçeneklerinin sınırlandırılması gibi imkanlar sunuyor.

Haberler


DEB Partisinden 29 Ocak açıklaması

29 Ocaklar Gümülcine’deki etkinlikte anıldı

Türk azınlık kurumlarından 29 Ocak açıklamaları

TİKA ve YTB’den 29 Ocak paylaşımı

Biz Buradayız

Danışma Kurulundan 29 Ocak Milli Direniş Günü açıklaması

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan Batı Trakya ziyareti

Batı Trakya Türkleri, sorunların çözümü için Yunan devletinin kendileriyle istişare etmesini istiyor

Romanya’daki kazada ölen PAOK taraftarlarının cenazeleri ülkeye getiriliyor

Türk Dışişleri Bakanlığından 29 Ocak paylaşımı

Evini yenileyenlere 36 bin euroya kadar yardım imkanı

Yassıköy Belediyesinden bilgilendirme toplantısı