Anasayfa

29-01-2025
Abdullah Eren’den 29 Ocak açıklaması
Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları (YTB) Başkanı Abdullah Eren, “29 Ocak Milli Direniş ve Toplumsal Dayanışma Günü” nedeniyle bir açıklama yayımladı.
29 Ocak 2025 Çarşamba

Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları (YTB) Başkanı Abdullah Eren, “29 Ocak Milli Direniş ve Toplumsal Dayanışma Günü” nedeniyle bir açıklama yayımladı. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Eren, “29 Ocak... Batı Trakya Türklerinin kimliklerine, özgürlüklerine ve onurlarına sahip çıktığı gün!” ifadelerine yer verdi.

Bir videonun da yer aldığı paylaşımda Abdullah Eren şu ifadeleri kullandı: “29 Ocak... Batı Trakya Türklerinin kimliklerine, özgürlüklerine ve onurlarına sahip çıktığı gün! Her türlü baskı ve asimilasyona rağmen ’Biz Türküz!’ diyen o yüreklerin sesi, bugün hala yankılanmaya devam ediyor. Dr. Sadık Ahmet ve tüm direniş şehitlerimizi saygıyla anıyorum.”


Haberler


İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Satranç Takımını ödüllendirdi

Almanya’nın Selanik Başkonsolosu Mustafçova Belediyesini ziyaret etti

Antalya Diplomasi Forumu’na Batı Trakya’dan katılım

Cumhurbaşkanı Tasulas mevkidaşı Radev ile görüştü

Kira gelirlerine yeni vergi düzenlemesi: Yüzde 5 vergi gündemde

Caner İmam ‘Cuma Simidi Gecesi’nde kadınlarla buluştu

Vergi beyanlarında yeni dönem

Atina’da Hellenic Train ofisi önünde bomba patladı

Resmi geçit töreninde Türkiye karşıtı slogan atanlara ceza

Topsidis, Delfi Ekonomi Forumu’na katıldı

Patlayıcı imhası sırasında bir asker ve bir polis yaralandı

Miçotakis’ten Türkiye’ye karşı caydırıcılık iddiası