Anasayfa

30-01-2025
Kiraz üreticilerinin zararları karşılanacak
Rodop ili Yeni Sol Milletvekili Özgür Ferhat, Rodop ilinde 21 Nisan 2024 tarihinde meydana gelen şiddetli dolu ve sonrasında döllenmede yaşanan kuruma sebebiyle yaka kirazında oluşan zararın tespit raporlarının onaylandığını duyurdu.
30 Ocak 2025 Perşembe

Rodop ili Yeni Sol Milletvekili Özgür Ferhat, Rodop ilinde 21 Nisan 2024 tarihinde meydana gelen şiddetli dolu ve sonrasında döllenmede yaşanan kuruma sebebiyle yaka kirazında oluşan zararın tespit raporlarının onaylandığını duyurdu.

Ferhat, olayın ardından yapılan incelemeler sonucunda, bölgemizde yüzde 80’i aşan hasar olduğunu bildiren ELGA raporları doğrultusunda kiraz üreticilerinin tazminatlarını alacağını söyledi.

Özgür Ferhat, konuya duyarlılık göstererek, ilk andan itibaren ELGA Genel Müdürü Likurencos ile Atina’da bizzat görüşerek durumu detaylı bir şekilde aktardığını belirtti. Ferhat, ELGA yetkililerinin konuya gerçekçi ve adil bir yaklaşımla çözüm sunduklarını ifade ederek teşekkürlerini iletti.

Haberler


Gümülcine’de okullararası geri dönüşüm maratonu başlıyor

Maden sahasının kiralanması ve şirket bağışı tepki çekti

Batı Nil virüsü sonbaharda da etkisini sürdürüyor

Tarihi Beyazıt Camiinin açılışının kasım ayında yapılması bekleniyor

Kalkanca sakininden belediyeye çağrı: Çalışmalar ne zaman tamamlanacak?

GTGB Yeni Nesil Kolunun yeni yönetimi belirlendi

Doğu Makedonya - Trakya Eyaletinden Brüksel’de Avrupa Birliği girişimleri

ABTTF: Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları görmezden geliniyor

Rodos’ta sel can aldı

Özgür Ferhat’tan mazot desteğinin artırılması talebi

ABD’nin Atina Büyükelçisi Guilfoyle istifa etti

Avrupa’da ayrımcılık: Batı Trakya’da Türk azınlık okulları bir bir kapanıyor