Anasayfa

01-02-2025
BATÖB’den, Gümülcineli gençlere ‘Üniversite ve Şehir Tanıtım Etkinliği’
Batı Trakya Öğrenci Birliği (BATÖB) 31 Ocak Cuma günü ‘Üniversite ve Şehir Tanıtımı’ etkinliği düzenledi.
1 Şubat 2025 Cumartesi



Batı Trakya Öğrenci Birliği (BATÖB) 31 Ocak Cuma günü ‘Üniversite ve Şehir Tanıtımı’ etkinliği düzenledi.

31 Ocak Cuma günü Gümülcine Türk Gençler Birliği lokalinde gerçekleştirilen tanıtım etkinliğine üniversite adayı öğrenciler katıldı.

Etkinliğe katılan üniversite adayı gençler, Türkiye’deki üniversiteleri ve şehirleri yakından tanıma fırsatı buldular.

Etkinlikle ilgili BATÖB tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “BATÖB olarak, 8. Üniversite ve Şehir Tanıtım Programımızı yoğun bir katılımla başarıyla gerçekleştirdik. Bu yıl Ankara, İstanbul, Edirne, Eskişehir, Bursa ve İzmir’deki üniversiteleri tanıttık ve tercih sürecindeki arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalıştık.

Her yıl keyifle gerçekleştirdiğimiz BATÖB’ün vitrin programı olan bu etkinliğimize katkıda bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Ayrıca, etkinliğimize destek vererek kapılarını açan Gümülcine Türk Gençler Birliği’ne ve yardımlarını esirgemeyen Yeni Nesil Kolu üyelerine, BTTDD Bursa Şubesi Gençlik Kollarına da şükranlarımızı sunuyoruz.

Son olarak, etkinliğimize gösterdikleri ilgiyle bizleri yalnız bırakmayan lise öğrencisi arkadaşlarımıza en içten teşekkürlerimizi iletmek istiyoruz. Nerede olursa olsun, BATÖB her zaman onların yanlarında olacaktır.”




Haberler


Mehmet İmamoğlu’nun ’Hemetli Köyü ve Bulgaristan İdaresinde Batı Trakya’ adlı eseri okurlarla buluşuyor

Türk azınlık temsilcilerinin yargılandığı dava üst mahkemeye sevk edildi

Kozlukebir Belediyesinden dükkan kiralama duyurusu

ABTTF’den ‘Kalanta’ tepkisi: ’İyi niyet yok’

Yassıköy Belediyesinden yeni geri dönüşüm hamlesi

Miçotakis 10 bakanla Ankara’ya gidiyor

Rodoplu çiftçiler büyük miting için Atina’ya gidiyor

Cemil Kabza’dan Dolaphan Ortaokulundaki etkinliğe sert tepki

Zeybek’ten ’Kalanda’ uygulamasına sert tepki: ’Bu masum bir kültürel etkinlik değil’

“Evliliğe İlk Adım” seminerleri çevrim içi final yaptı

Burhan Baran’dan “Kalanta” etkinliğine sert tepki: “Bu bir asimilasyon çalışmasıdır”

İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa’dan Dolaphan Ortaokulundaki ’Kalanta’ etkinliğine tepki