Anasayfa

01-02-2025
BATÖB’den, Gümülcineli gençlere ‘Üniversite ve Şehir Tanıtım Etkinliği’
Batı Trakya Öğrenci Birliği (BATÖB) 31 Ocak Cuma günü ‘Üniversite ve Şehir Tanıtımı’ etkinliği düzenledi.
1 Şubat 2025 Cumartesi



Batı Trakya Öğrenci Birliği (BATÖB) 31 Ocak Cuma günü ‘Üniversite ve Şehir Tanıtımı’ etkinliği düzenledi.

31 Ocak Cuma günü Gümülcine Türk Gençler Birliği lokalinde gerçekleştirilen tanıtım etkinliğine üniversite adayı öğrenciler katıldı.

Etkinliğe katılan üniversite adayı gençler, Türkiye’deki üniversiteleri ve şehirleri yakından tanıma fırsatı buldular.

Etkinlikle ilgili BATÖB tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “BATÖB olarak, 8. Üniversite ve Şehir Tanıtım Programımızı yoğun bir katılımla başarıyla gerçekleştirdik. Bu yıl Ankara, İstanbul, Edirne, Eskişehir, Bursa ve İzmir’deki üniversiteleri tanıttık ve tercih sürecindeki arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalıştık.

Her yıl keyifle gerçekleştirdiğimiz BATÖB’ün vitrin programı olan bu etkinliğimize katkıda bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Ayrıca, etkinliğimize destek vererek kapılarını açan Gümülcine Türk Gençler Birliği’ne ve yardımlarını esirgemeyen Yeni Nesil Kolu üyelerine, BTTDD Bursa Şubesi Gençlik Kollarına da şükranlarımızı sunuyoruz.

Son olarak, etkinliğimize gösterdikleri ilgiyle bizleri yalnız bırakmayan lise öğrencisi arkadaşlarımıza en içten teşekkürlerimizi iletmek istiyoruz. Nerede olursa olsun, BATÖB her zaman onların yanlarında olacaktır.”




Haberler


Makedon Dili Merkezi’nin davası bir yıl ertelendi

İnanç Mustafaoğlu’ndan İskeçe’deki su zammına tepki

Gümülcine Müftülüğü Kur’an Kursu öğreticilerine eğitim semineri düzenledi

Lavrio ihalesine İsrailli şirket de katıldı

Miçotakis: “Savunmaya milyarlar harcadık ancak yerli sanayimiz gelişmedi”

Türkçe ders kitapları Batı Trakya’ya geldi

Dağ köyleri ve uzak adalarda istihdama devlet desteği

Eğitim Bakan Yardımcısı Papaioannu Türkçeyi “zorunlu homojenleştirme aracı” olarak tanımladı

Yunanistan’da aile içi şiddet nedeniyle 35 bin kişi gözaltına alındı

Telefon dolandırıcılığına karşı cezalar artırılacak

Pamuk üreticilerinin 31,7 euroluk desteği için belirsizlik sürüyor

Başkonsolos Aykut Ünal için veda etkinliği düzenlendi