Anasayfa

01-02-2025
Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam, İçişleri Bakanlığında görüşmelerde bulundu
Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam, İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Savvas Hionidis ile görüşerek belediyenin sorun ve ihtiyaçlarını aktardı.
1 Şubat 2025 Cumartesi



Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam, İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Savvas Hionidis ile görüşerek belediyenin sorun ve ihtiyaçlarını aktardı.

Yassıköy Belediyesinden yapılan açıklamada İçişleri Bakanlığındaki görüşmede personel eksikliği, yeni personel alımları, zararların tazmini için ekonomik yardım ve doğal afetlerden koruma çalışmaları gibi konular ele alındı.

Belediye başkanı Caner İmam Atina’da İçişleri Bakan Yardımcısı Vasilis Spanakis’le de bir araya geldi. Bakan yardımcısıyla yapılan görüşmede sokak hayvanları için yapılacak barınak konusunun ele alındığı, bunun için arsa ve ödenek sağlanması konusunun konuşulduğu ifade edildi. Ayrıca, sokak hayvanlarının kısırlaştırılması için ekonomik destek talebi ele alındı.



Haberler


Doğu Makedonya ve Trakya’daki köprüler için iş birliği

Habipoğlu’ndan Miçotakis’in Lozan yorumuna tepki

Seyit Ali Sultan Dergâhı Postnişini Hasan Apti BAKEŞ’i ziyaret etti

Gümülcine Müftülüğünün ’Manevi Destek’ projesi devam ediyor

Eyalet Eğitim Müdürlüğünden ‘çocuk şarkısı’ savunması

Dr. Hikmet Cemiloğlu son yolculuğuna uğurlandı

Yerapetritis: ‘Türkiye ile normal bir ilişki arzuluyoruz’

Erdoğan ve Miçotakis’ten ortak basın toplantısı

Erdoğan “Türk”, Miçotakis “Yunan Müslümanlar” dedi

Türkiye ile Yunanistan arasında anlaşmalar imzalandı

Miçotakis–Erdoğan görüşmesi başladı

BTAYTD Kadınlar Kolu seçimlere hazırlanıyor