Anasayfa

01-02-2025
Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam, İçişleri Bakanlığında görüşmelerde bulundu
Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam, İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Savvas Hionidis ile görüşerek belediyenin sorun ve ihtiyaçlarını aktardı.
1 Şubat 2025 Cumartesi



Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam, İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Savvas Hionidis ile görüşerek belediyenin sorun ve ihtiyaçlarını aktardı.

Yassıköy Belediyesinden yapılan açıklamada İçişleri Bakanlığındaki görüşmede personel eksikliği, yeni personel alımları, zararların tazmini için ekonomik yardım ve doğal afetlerden koruma çalışmaları gibi konular ele alındı.

Belediye başkanı Caner İmam Atina’da İçişleri Bakan Yardımcısı Vasilis Spanakis’le de bir araya geldi. Bakan yardımcısıyla yapılan görüşmede sokak hayvanları için yapılacak barınak konusunun ele alındığı, bunun için arsa ve ödenek sağlanması konusunun konuşulduğu ifade edildi. Ayrıca, sokak hayvanlarının kısırlaştırılması için ekonomik destek talebi ele alındı.



Haberler


Hüseyin Zeybek’den bayram mesajı

Özgür Ferhat’dan bayram tebriği

Burhan Baran’dan bayram mesajı

Çiğdem Asafoğlu’ndan Kurban bayramı tebriği

Şaban Bandak’tan bayram mesajı

Zeynep Tevfikoğlu’ndan bayam tebriği

Rıdvan Molla İsa’dan Kurban Bayramı tebriği

Sedat Hasan’dan bayram tebriği

Ahmet Osman Pehlivan’dan bayram mesajı

Sibel Mustafaoğlu’ndan bayram mesajı

Fatih İsmailko’dan bayram mesajı

Salih Yörük’ten bayram tebriği