Anasayfa

01-02-2025
Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam, İçişleri Bakanlığında görüşmelerde bulundu
Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam, İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Savvas Hionidis ile görüşerek belediyenin sorun ve ihtiyaçlarını aktardı.
1 Şubat 2025 Cumartesi



Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam, İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Savvas Hionidis ile görüşerek belediyenin sorun ve ihtiyaçlarını aktardı.

Yassıköy Belediyesinden yapılan açıklamada İçişleri Bakanlığındaki görüşmede personel eksikliği, yeni personel alımları, zararların tazmini için ekonomik yardım ve doğal afetlerden koruma çalışmaları gibi konular ele alındı.

Belediye başkanı Caner İmam Atina’da İçişleri Bakan Yardımcısı Vasilis Spanakis’le de bir araya geldi. Bakan yardımcısıyla yapılan görüşmede sokak hayvanları için yapılacak barınak konusunun ele alındığı, bunun için arsa ve ödenek sağlanması konusunun konuşulduğu ifade edildi. Ayrıca, sokak hayvanlarının kısırlaştırılması için ekonomik destek talebi ele alındı.



Haberler


OPEKEPE soruşturmasında siyasi deprem; üç bakan istifa etti

Maria Karistianu: “Başlıyoruz”

Kavala’da tanker devrildi

Sele kapılan bir kişi hayatını kaybetti

Girit Adası’nda gökyüzü kırmızıya büründü

Demircik - Bulgaristan yoluyla ilgili dava İskeçe’de görüşüldü

Azınlık temsilcilerinin Arvanitis aleyhine açtığı dava görüşüldü

Milletvekili Baran İskeçe Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi sorununu meclise taşıdı

Özgür Ferhat: “Fuel Pass yerine vergiler düşürülsün”

Batı Trakya’da müftülük sorunu yeniden gündemde

ABTTF Başkanı Habipoğlu’ndan Çınar Camii davasında yargılananlara destek mesajı

Doğu Makedonya - Trakya için turuncu alarm; şiddetli yağış ve fırtına bekleniyor