Anasayfa

03-02-2025
Hava sıcaklığı düşüyor, kuvvetli rüzgar geliyor
Ülke genelinde soğuk hava etkili olacak.
3 Şubat 2025 Pazartesi

Meteoroloji Müdürlüğü yayımladığı hava durumu raporunda hava sıcaklığının yarından (4 Şubat Salı) itibaren hızla azalacağını açıkladı. Ülkenin batı kesimlerinden giriş yapacak olan soğuk hava sistemi sebebiyle sıcaklıklarda 8 ila 12 derecelik düşüş yaşanacak. Özellikle ülkenin kuzeyinde don ve buzlanma etkili olacak. Soğuk havanın yanı sıra özellikle Ege Denizi’nde kuvvetli rüzgar bekleniyor.

Ege adalarında ve Ege Denizi’ne kıyısı olan bölgelerde hafif yağışların görüleceği tahmin ediliyor. Ülkenin iç kesimlerinde ise yağış beklenmiyor.

Uzmanlar mevsim normallerinin altında seyredecek olan sıcaklıklar sebebiyle vatandaşları ve özellikle de çiftçileri gerekli tedbirleri almaları konusunda uyarıyor.

Haberler


Doğu Makedonya – Trakya’da turizm stratejisi tanıtıldı

Avcılara hayvan hastalıklarıyla mücadele için mali destek sağlanacak

Batı Trakya Türkleri Almanya’nın Viersen şehrindeki iftar sofrasında buluştu

ABTTF Başkanı Habipoğlu’ndan Spartakos Listesi’nin talebine tepki

BBC: Petrol fiyatlarındaki yükseliş Rusya ekonomisine nefes aldırabilir

Savcıdan Altın Şafak sanıklarına ‘hafifletici sebep’ yok

İhtiyaç sahiplerine yeni gıda yardımı modeli

Petrol 110 doları aştı, benzin 2 euroya dayanıyor

Türk başantrenör Yunus Öçal’dan büyük başarı

Kırköy’de soydaşlar iftar sofrasında buluştu

Enerji krizi asgari ücret artışını frenliyor

Makas – Yanıköy yolunda çalışmalar sürüyor, trafik düzenlemesi uzatıldı