Anasayfa

03-02-2025
Hava sıcaklığı düşüyor, kuvvetli rüzgar geliyor
Ülke genelinde soğuk hava etkili olacak.
3 Şubat 2025 Pazartesi

Meteoroloji Müdürlüğü yayımladığı hava durumu raporunda hava sıcaklığının yarından (4 Şubat Salı) itibaren hızla azalacağını açıkladı. Ülkenin batı kesimlerinden giriş yapacak olan soğuk hava sistemi sebebiyle sıcaklıklarda 8 ila 12 derecelik düşüş yaşanacak. Özellikle ülkenin kuzeyinde don ve buzlanma etkili olacak. Soğuk havanın yanı sıra özellikle Ege Denizi’nde kuvvetli rüzgar bekleniyor.

Ege adalarında ve Ege Denizi’ne kıyısı olan bölgelerde hafif yağışların görüleceği tahmin ediliyor. Ülkenin iç kesimlerinde ise yağış beklenmiyor.

Uzmanlar mevsim normallerinin altında seyredecek olan sıcaklıklar sebebiyle vatandaşları ve özellikle de çiftçileri gerekli tedbirleri almaları konusunda uyarıyor.

Haberler


Başkonsolos Ünal’dan Kireççiler ziyareti

Celal Bayar Lisesi atletizmde 20 madalya kazandı

“Hisseli Harikalar Kumpanyası” büyük beğeni topladı

Hükümette istifa edenlerin yerine görevlendirilen isimler açıklandı

AADE’den küçük çiftçilere KDV iadesi

OPEKEPE soruşturmasında siyasi deprem; üç bakan istifa etti

Maria Karistianu: “Başlıyoruz”

Kavala’da tanker devrildi

Sele kapılan bir kişi hayatını kaybetti

Girit Adası’nda gökyüzü kırmızıya büründü

Demircik - Bulgaristan yoluyla ilgili dava İskeçe’de görüşüldü

Azınlık temsilcilerinin Arvanitis aleyhine açtığı dava görüşüldü