Anasayfa

03-02-2025
Hava sıcaklığı düşüyor, kuvvetli rüzgar geliyor
Ülke genelinde soğuk hava etkili olacak.
3 Şubat 2025 Pazartesi

Meteoroloji Müdürlüğü yayımladığı hava durumu raporunda hava sıcaklığının yarından (4 Şubat Salı) itibaren hızla azalacağını açıkladı. Ülkenin batı kesimlerinden giriş yapacak olan soğuk hava sistemi sebebiyle sıcaklıklarda 8 ila 12 derecelik düşüş yaşanacak. Özellikle ülkenin kuzeyinde don ve buzlanma etkili olacak. Soğuk havanın yanı sıra özellikle Ege Denizi’nde kuvvetli rüzgar bekleniyor.

Ege adalarında ve Ege Denizi’ne kıyısı olan bölgelerde hafif yağışların görüleceği tahmin ediliyor. Ülkenin iç kesimlerinde ise yağış beklenmiyor.

Uzmanlar mevsim normallerinin altında seyredecek olan sıcaklıklar sebebiyle vatandaşları ve özellikle de çiftçileri gerekli tedbirleri almaları konusunda uyarıyor.

Haberler


Ferhat’tan çiftçilerin destek ödemeleri için girişim

Ergoterapist Naciye Çolak iş yerini açtı

Gümülcine Müftülüğünden gençlik buluşması

Öğrenci kermesleri maratonu başarıyla sona erdi

GTGB Yeni Nesil Kolu kahvaltıda buluştu

YTB Başkanı Turus’tan müftü atamalarına tepki

Yassıköy Belediyesinden Bulatköy’e KEP bürosu girişimi

BTTDD’den müftü atamalarına tepki: “Azınlığın iradesi tanınmalı”

Zorlu’dan Yunanistan’ın müftü atamalarına tepki

Geleneksel öğrenci kermeslerinin son durağı Gökçeler

Numan Kurtulmuş’tan Yunanistan’a seçilmiş müftüleri tanıma çağrısı

Saatlerinizi geri almayı unutmayın!