Anasayfa

03-02-2025
Santorini Adası’nda eğitime 1 gün ara verildi
Santorini Adası’nda son dönemde artan sismik hareketlilik nedeniyle bazı kapalı alanlarda etkinlikler iptal edildi ve okullarda eğitime bir gün ara verildi.
3 Şubat 2025 Pazartesi

Santorini Adası’nda son dönemde artan sismik hareketlilik nedeniyle bazı kapalı alanlarda etkinlikler iptal edildi ve okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Santorini Adası Belediyesi Meclisinin düzenlediği olağanüstü toplantıda, son dönemde adada artan sismik hareketlilik nedeniyle tedbir alınması kararı alındı.

Bu çerçevede adada pazar ve pazartesi günleri belediyeye ait kapalı alanlarda düzenlenmesi planlanan her türlü etkinlik ve toplantı iptal edildi.

Tedbirler kapsamında, 3 Şubat Pazartesi günü için kreşlerde, ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi.
Kararda, vatandaşların Amudi ve Paleo Limena (Eski Liman) bölgelerinde bulunmaktan kaçınması istendi.

FOTO: Thiras Belediyesi resmi web sitesi




Haberler


BTAYTD yönetiminden Mustafa Trampa’ya ziyaret

Ahmet Kurt: “Dolaphan ortaokulundaki etkinlik için herhangi bir ödeme yapılmamıştır”

Dolandırıcılık girişimi polis operasyonuyla engellendi

Silahlı Kuvvetlerde casusluk soruşturması sürüyor

Dolaphan’daki ortaokulda “Kalanta” etkinliği tepkilere yol açtı

Yassıköy gişelerindeki kazada karar çıktı

BTAYTD Kadınlar Kolundan çocuklar için oyuncak kampanyası

Erdoğan–Miçotakis görüşmesi öncesi Marinakis’ten dikkat çeken yazı

Vartholomeos’tan Heybeliada’daki ayinde Ruhban Okulu mesajı

Gümülcine Belediyesinden ’Herkes İçin Spor’ programları

Her 10 kişiden 8’i sosyal medyaya yaş sınırı getirilmesini destekliyor

Orduda casusluk skandalı