Anasayfa

03-02-2025
Santorini Adası’nda eğitime 1 gün ara verildi
Santorini Adası’nda son dönemde artan sismik hareketlilik nedeniyle bazı kapalı alanlarda etkinlikler iptal edildi ve okullarda eğitime bir gün ara verildi.
3 Şubat 2025 Pazartesi

Santorini Adası’nda son dönemde artan sismik hareketlilik nedeniyle bazı kapalı alanlarda etkinlikler iptal edildi ve okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Santorini Adası Belediyesi Meclisinin düzenlediği olağanüstü toplantıda, son dönemde adada artan sismik hareketlilik nedeniyle tedbir alınması kararı alındı.

Bu çerçevede adada pazar ve pazartesi günleri belediyeye ait kapalı alanlarda düzenlenmesi planlanan her türlü etkinlik ve toplantı iptal edildi.

Tedbirler kapsamında, 3 Şubat Pazartesi günü için kreşlerde, ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi.
Kararda, vatandaşların Amudi ve Paleo Limena (Eski Liman) bölgelerinde bulunmaktan kaçınması istendi.

FOTO: Thiras Belediyesi resmi web sitesi




Haberler


Mustafçova Belediyesinde okullara kar tatili

Kosova’nın Mamuşa Belediyesi’nde “Yücelciler” anıtı

Yunanistan, uçuş geçikmelerinde Avrupa’nın zirvesinde

Serez cinayeti zanlısı cezaevinde saldırıya uğradı

Avrupa Parlamentosu, MERCOSUR ile ticaret anlaşmasını mahkemeye taşıyor

Meriç ve Rodoplu çiftçiler yarın Bakan Çiaras ile görüşecek

Demircik sakinleri şikayet ve beklentilerini bakana aktardı

Özgür Ferhat’tan hayvan besicileri ve tütün üreticilerine destek mesajı

Milletvekili Zeybek’ten açılışı yapılan Demircik yolu hakkında soru önergesi

Rodop ilinde 10 hırsızlık olayı aydınlatıldı

Atina’da okullar yarın kapalı kalacak

Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneğinin kapatılma davası 23 Ocak’ta