Anasayfa

04-02-2025
‘Gençlerin Objektifinden Batı Trakya’ yarışmasının ödül töreni 7 Şubat’ta
İskeçe Türk Birliği Gençlik Kolu tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasının sonuçları, 7 Şubat Cuma günü saat 18.30’da İskeçe Türk Birliği’nde açıklanacak ve dereceye girenler ödüllendirilecek.
4 Şubat 2025 Salı

İskeçe Türk Birliği Gençlik Kolu tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasının sonuçları, 7 Şubat Cuma günü saat 18.30’da İskeçe Türk Birliği’nde açıklanacak ve dereceye girenler ödüllendirilecek.

Ödül töreninde yarışmada dereceye giren fotoğraflar açıklanacak, ödüller sahiplerini bulacak ve yarışmaya katılan tüm gençlere anı hediyesi verilecek.

İTB tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İskeçe Türk Birliği Genlik Kolu tarafından düzenlenen ve ‘Gençlerin Objektifinden Batı Trakya’ konulu fotoğrafların yer aldığı yarışmaya katılan tüm gençlerimize teşekkür ederiz.

Fotoğraflarıyla yarışmada yer alan katılımcılarımızı ve tüm gençlerimizi ödül törenimize bekliyoruz!”

Haberler


ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırıları Atina’da protesto edildi

Talihsiz kaza sonrası Şükrü Davut yaşamını yitirdi

Muhalefetten ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına tepki

Ketenlik’te bin kişilik toplu iftar

Tempi trajedisinin üçüncü yıl dönümünde Sintagma Meydanı doldu

Büyükelçi Erciyes, Atina’da GAT üyeleriyle iftar programında bir araya geldi

İskeçe’nin ünlü tatlıcısı Bahadır Cemiloğlu’nun vefatı İskeçe’yi yasa boğdu

Ramazan’da camiye provokasyona Batı Trakya Türk Azınlığı’ndan sert tepki

Büyük Derbent’te geleneksel iftar buluşması devam etti

Başkonsolos Ünal saldırıya uğrayan Hürriyet Camii’ni ziyaret ederek Cuma namazı kıldı

BTAYTD Kadınlar Kolu’ndan Başkonsolos Ünal’a ziyaret

İskeçe Hürriyet Camii’nin duvarına haç işareti çizildi