Anasayfa

12-02-2025
Gümülcine Devlet Hastanesinde göz ameliyatları yapılamıyor
Gümülcine Devlet Hastanesinde, dört hastada enfeksiyon tespit edilmesinin ardından göz operasyonları durduruldu.
12 Şubat 2025 Çarşamba

Gümülcine Devlet Hastanesinde, dört hastada enfeksiyon tespit edilmesinin ardından göz operasyonları durduruldu.

Hastanede gerçekleştirilen operasyonların ardından dört hastada enfeksiyon tespit edilmesi üzerine, Gümülcine Devlet Hastanesi Göz Kliniğinin ameliyathaneleri iki hafta süreyle kapatıldı.

Konuya ilişkin olarak Enfeksiyon Komitesinin bugün (12 Şubat Çarşamba) göz ameliyatlarının devam edip etmeyeceğine yönelik bir toplantı düzenleyeceği bildirildi.

Bu arada, ameliyat sonrası enfeksiyon kapan hastalar tedavi edilmek üzere Dedeağaç Üniversite Hastanesi ve Selanik’teki bir hastaneye sevk edildi.

Haberler


ABTTF Başkanı Habipoğlu: “Hukukun üstünlüğü sistematik olarak ihlal ediliyor”

Batı Nil virüsü vakalarına dikkat!

Mısırlı düzensiz göçmenlerden yardım çağrısı

Gümülcine’de Mevlit Kandili programları düzenlendi

İskeçe’de halk pazarı günü değişti

İskeçe Müftülüğünden Mevlit Kandili nedeniyle iki ayrı program

Şapçı Hamidiye Camii, Mevlit Kandili’nde yeniden ibadete açıldı

İskeçe’de basma tütünü alarm veriyor

Alantepe Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri sona erdi

Memkova’da yıllar sonra mahya etkinliği

Çipras’tan İsrail’e yaptırım ve Filistin’i tanıma çağrısı

Batı Nil virüsü vakalarındaki artış nedeniyle sivrisinek uyarısı yapıldı