Anasayfa

12-02-2025
Gümülcine Devlet Hastanesinde göz ameliyatları yapılamıyor
Gümülcine Devlet Hastanesinde, dört hastada enfeksiyon tespit edilmesinin ardından göz operasyonları durduruldu.
12 Şubat 2025 Çarşamba

Gümülcine Devlet Hastanesinde, dört hastada enfeksiyon tespit edilmesinin ardından göz operasyonları durduruldu.

Hastanede gerçekleştirilen operasyonların ardından dört hastada enfeksiyon tespit edilmesi üzerine, Gümülcine Devlet Hastanesi Göz Kliniğinin ameliyathaneleri iki hafta süreyle kapatıldı.

Konuya ilişkin olarak Enfeksiyon Komitesinin bugün (12 Şubat Çarşamba) göz ameliyatlarının devam edip etmeyeceğine yönelik bir toplantı düzenleyeceği bildirildi.

Bu arada, ameliyat sonrası enfeksiyon kapan hastalar tedavi edilmek üzere Dedeağaç Üniversite Hastanesi ve Selanik’teki bir hastaneye sevk edildi.

Haberler


ABTTF’den AB Komisyonuna Batı Trakya Türk Azınlığına yönelik yazılı katkı

Burhan Baran: Demircik–Bulgaristan sınır kapısı ciddi güvenlik sorunlarıyla açıldı

Sağanak yağmur, kar ve fırtına geliyor!

Miçotakis’den Dimetoka’ya müftü ataması değerlendirmesi: “Şeffaf, çağdaş bir süreç ve Lozan’a uyumlu”

Yunanistan ve Türkiye Dışişleri Bakan Yardımcıları Atina’da görüştü

Hükümet – çiftçi görüşmesinde uzlaşma sağlanamadı

DMT kültür evi 2026 programını açıkladı

Yunanistan’ın eski Prensesi İrini son yolculuğuna uğurlandı

Rodop ilinde soğuk rekoru: Termometre -13,4 dereceyi gösterdi

İskeçe Müftülüğünün “Evliliğe İlk Adım” projesi devam ediyor

Hüseyin Zeybek’ten dört bakanlığa soru önergesi

İsrail Savunma Bakanı Katz Yunanistan’a geliyor