Anasayfa

12-02-2025
Gümülcine Devlet Hastanesinde göz ameliyatları yapılamıyor
Gümülcine Devlet Hastanesinde, dört hastada enfeksiyon tespit edilmesinin ardından göz operasyonları durduruldu.
12 Şubat 2025 Çarşamba

Gümülcine Devlet Hastanesinde, dört hastada enfeksiyon tespit edilmesinin ardından göz operasyonları durduruldu.

Hastanede gerçekleştirilen operasyonların ardından dört hastada enfeksiyon tespit edilmesi üzerine, Gümülcine Devlet Hastanesi Göz Kliniğinin ameliyathaneleri iki hafta süreyle kapatıldı.

Konuya ilişkin olarak Enfeksiyon Komitesinin bugün (12 Şubat Çarşamba) göz ameliyatlarının devam edip etmeyeceğine yönelik bir toplantı düzenleyeceği bildirildi.

Bu arada, ameliyat sonrası enfeksiyon kapan hastalar tedavi edilmek üzere Dedeağaç Üniversite Hastanesi ve Selanik’teki bir hastaneye sevk edildi.

Haberler


73 orman yangınıyla mücadele sürüyor

Geleneksel Şahin Vakfı Kermesi başladı

Rodop ilinde yangın riski en yüksek seviyede

GAT Festivali 2 Ağustos’ta

AB ülkelerinde bu yıl orman yangınlarında kayıp 435 bin hektarı buldu

Irmak Arıcı’nın yerine Güliz Ayla sahne alacak

Elektronik fatura 1 Ekim’den itibaren tüm işletmeler için zorunlu olacak

BAKEŞ’ten yeni kitap: ’Kum Saatine Sıkışan Hayatlar’

Gümülcineli Prof. Dr. Ömer Devecioğlu son yolculuğuna uğurlandı

Mahmutbey Selanikliler Derneği heyetinden Batı Trakya’ya ziyaret

Orman yangınlarında üç itfaiyeci hayatını kaybetti

Cuma günü için yüksek yangın riski uyarısı