Anasayfa

12-02-2025
Gümülcine Devlet Hastanesinde göz ameliyatları yapılamıyor
Gümülcine Devlet Hastanesinde, dört hastada enfeksiyon tespit edilmesinin ardından göz operasyonları durduruldu.
12 Şubat 2025 Çarşamba

Gümülcine Devlet Hastanesinde, dört hastada enfeksiyon tespit edilmesinin ardından göz operasyonları durduruldu.

Hastanede gerçekleştirilen operasyonların ardından dört hastada enfeksiyon tespit edilmesi üzerine, Gümülcine Devlet Hastanesi Göz Kliniğinin ameliyathaneleri iki hafta süreyle kapatıldı.

Konuya ilişkin olarak Enfeksiyon Komitesinin bugün (12 Şubat Çarşamba) göz ameliyatlarının devam edip etmeyeceğine yönelik bir toplantı düzenleyeceği bildirildi.

Bu arada, ameliyat sonrası enfeksiyon kapan hastalar tedavi edilmek üzere Dedeağaç Üniversite Hastanesi ve Selanik’teki bir hastaneye sevk edildi.

Haberler


Gümülcineli Hasan, ODTÜ Fizik Bölümünden “Onur Öğrencisi” olarak mezun oldu

Şiddetli yağmur ve serin hava geliyor

Başkonsolos Aykut Ünal’dan İskeçe Müftülüğüne nezaket ziyareti

Başbakan Miçotakis, Portekiz Başbakanı Montenegro ile görüştü

Yunanistan’da gümrük memurları iş bırakma eylemine hazırlanıyor

Halit Habipoğlu: “Amaç Türk azınlık okul sisteminin tasfiye edilmesi”

İTB Gençlik Buluşmalarının konuğu İbrahim Baltalı

Aşırı sıcaklar nedeniyle açık alan çalışmaları kısıtlandı

Yunanistan yeni hava savunma sistemleri alıyor

Sıcaklarda kalbinize dikkat!

Bursa’da Batı Trakyalılardan geleneksel aşure buluşması

YTB Başkanı Turus’tan Batı Trakya’daki azınlık eğitimine ilişkin açıklama