Anasayfa

12-02-2025
Gümülcine Devlet Hastanesinde göz ameliyatları yapılamıyor
Gümülcine Devlet Hastanesinde, dört hastada enfeksiyon tespit edilmesinin ardından göz operasyonları durduruldu.
12 Şubat 2025 Çarşamba

Gümülcine Devlet Hastanesinde, dört hastada enfeksiyon tespit edilmesinin ardından göz operasyonları durduruldu.

Hastanede gerçekleştirilen operasyonların ardından dört hastada enfeksiyon tespit edilmesi üzerine, Gümülcine Devlet Hastanesi Göz Kliniğinin ameliyathaneleri iki hafta süreyle kapatıldı.

Konuya ilişkin olarak Enfeksiyon Komitesinin bugün (12 Şubat Çarşamba) göz ameliyatlarının devam edip etmeyeceğine yönelik bir toplantı düzenleyeceği bildirildi.

Bu arada, ameliyat sonrası enfeksiyon kapan hastalar tedavi edilmek üzere Dedeağaç Üniversite Hastanesi ve Selanik’teki bir hastaneye sevk edildi.

Haberler


Meral Karapaça son yolculuğuna uğurlandı

Uçağın motorundan kopan parça camı kırdı, 1 yolcu yaralandı

Selanik’teki kundaklama saldırılarıyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı

Yaz indirimleri 13 Temmuz’da başlıyor

Serez Devlet Hastanesinde skandal: İskeçeli ailenin yanlış cenazeyi defnettiği ortaya çıktı

Serdar Karapaça annesini kaybetti

Hüseyin Zeybek: ’İskeçe ve Doğu Makedonya-Trakya’da buğday üreticisi çaresizlik içinde’

Aspropirgos’ta büyük patlama

EODY’den Batı Nil virüsü uyarısı: Yunanistan’da ilk vaka kaydedildi

Çörekköy’e yeni gümrük kapısı için çalışmalar başlıyor

’Yeniden Başlangıç’ listesinden Egnatia Otoyolu’ndaki gişe muafiyetinin kaldırılmasına tepki

NATO Ankara Zirvesi’nin sonuç bildirisi yayımlandı