Anasayfa

12-02-2025
Gümülcine Devlet Hastanesinde göz ameliyatları yapılamıyor
Gümülcine Devlet Hastanesinde, dört hastada enfeksiyon tespit edilmesinin ardından göz operasyonları durduruldu.
12 Şubat 2025 Çarşamba

Gümülcine Devlet Hastanesinde, dört hastada enfeksiyon tespit edilmesinin ardından göz operasyonları durduruldu.

Hastanede gerçekleştirilen operasyonların ardından dört hastada enfeksiyon tespit edilmesi üzerine, Gümülcine Devlet Hastanesi Göz Kliniğinin ameliyathaneleri iki hafta süreyle kapatıldı.

Konuya ilişkin olarak Enfeksiyon Komitesinin bugün (12 Şubat Çarşamba) göz ameliyatlarının devam edip etmeyeceğine yönelik bir toplantı düzenleyeceği bildirildi.

Bu arada, ameliyat sonrası enfeksiyon kapan hastalar tedavi edilmek üzere Dedeağaç Üniversite Hastanesi ve Selanik’teki bir hastaneye sevk edildi.

Haberler


Zeybek İskeçe Ovası Sulama Projesinin fondan çıkarılmasına tepki gösterdi

Yunanistan’da nüfus hızla azalıyor

TİKA Başkanı Abdullah Eren’den BTTDD Bursa Şubesine ziyaret

Yunanistan’da vatandaşların %72’si ülkede hukukun üstünlüğünün olduğuna inanmıyor

Yassıköy Belediyesinden Anneler Günü’ne özel etkinlik

2026’da çiftçilere 2,2 milyar euroluk destek ödemesi yapılacak

Survivor’da kaza: Yayın ertelendi

Gümülcine’de ücretsiz cilt kanseri taraması

Anneler Günü İskeçe Türk Birliğinde coşkuyla kutlandı

İTB ve GTGB halk oyunları ekipleri Kuzey Makedonya’daki Hıdırellez Şenlikleri’nde sahne aldı

BTAYTD Kadınlar Kolu’ndan Anneler Günü ziyaretleri

Mustafçova’daki hatim etkinliğinde trafik cezası tepkisi