Anasayfa

12-02-2025
Gümülcine Devlet Hastanesinde göz ameliyatları yapılamıyor
Gümülcine Devlet Hastanesinde, dört hastada enfeksiyon tespit edilmesinin ardından göz operasyonları durduruldu.
12 Şubat 2025 Çarşamba

Gümülcine Devlet Hastanesinde, dört hastada enfeksiyon tespit edilmesinin ardından göz operasyonları durduruldu.

Hastanede gerçekleştirilen operasyonların ardından dört hastada enfeksiyon tespit edilmesi üzerine, Gümülcine Devlet Hastanesi Göz Kliniğinin ameliyathaneleri iki hafta süreyle kapatıldı.

Konuya ilişkin olarak Enfeksiyon Komitesinin bugün (12 Şubat Çarşamba) göz ameliyatlarının devam edip etmeyeceğine yönelik bir toplantı düzenleyeceği bildirildi.

Bu arada, ameliyat sonrası enfeksiyon kapan hastalar tedavi edilmek üzere Dedeağaç Üniversite Hastanesi ve Selanik’teki bir hastaneye sevk edildi.

Haberler


WMO: Dünyanın su kaynakları giderek artan bir baskı altında

Yunanistan, AB’nin İsrail’e yaptırım uygulamasına karşı çıkıyor

Son ankette YDP önde, Çipras yeniden gündemde

Batı Nil virüsü nedeniyle bir haftada 2 kişi hayatını kaybetti

Bankalardan “step up” konut kredisi müşterilerine yeni seçenekler

Dedeağaç ile Odessa’yı bağlayacak yeni karayolu gündemde

Bağcılar Belediyesinden Batı Trakya ziyareti

İskeçe Türk Birliği Gençlik Kolu seçimleri gerçekleşti

Zervudakis ve Kana’dan Gümülcine’de ücretsiz müzik ziyafeti

Batı Trakya Türk Kadın Platformu Edirne’deki ilk yardım eğitimine katıldı

Hastanelerde randevu sistemi 1 Ekim’den itibaren değişiyor

Kozlukebir Belediyesine yol yatırımları