Anasayfa

12-02-2025
Caner İmam’dan Topsidis’e ziyaret
Rodop iline bağlı Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam, Doğu Makedonya - Trakya (DMT) Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis’i ziyaret etti.
12 Şubat 2025 Çarşamba

Rodop iline bağlı Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam, Doğu Makedonya - Trakya (DMT) Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis’i ziyaret etti.

Caner İmam 11 Şubat Salı günü gerçekleştirdiği ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, belediye yönetiminin, bölge halkının kalkınması ve refaha ulaşabilmesi için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Ziyaretle ilgili Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Göreve başladığımız günden beri belediyemizin ve bölge insanımızın kalkınabilmesi, refaha ulaşabilmesi noktasında her alanda belediye yönetimi olarak üzerimize düşen çalışmalarımızı sürdürüyor, üst mercilerde bulunan önemli yetkililerle görüşmeler gerçekleştirerek, düşüncelerimizi çabalarımızı ve projelerimizi hayata geçmesini arzuluyoruz.

Bu bağlamda, bugün Doğu Makedonya ve Trakya Eyalet Başkanı Sayın Hristodulos Topsidis’le bir görüşme gerçekleştirme imkanı buldum. Yaptığımız görüşmede belediyemizi ve halkımızı ilgilendiren konuları birlikte istişare etme imkanı bulduk.

Görüşmemizin samimi bir ortamda verimli geçekleşmesini sağlayan, bölgemiz için yapmak istediklerimizi çok olumlu karşılayan ve bunları destekleyeceğini ifade eden Eyalet Başkanı Sn. Hristodulos Topsidis’e şahsım, belediye yönetimim ve bölge halkı adına teşekkür ediyorum.”

Haberler


AA muhabiri Ayhan Mehmet’in karesi The Guardian’da “Günün Fotoğrafı” seçildi

YTB heyetinden Bulgaristan Başmüftülüğüne ziyaret

Hariçis’ten Batı Trakya’daki çiftçilere destek ziyareti

Türkan bebek anısına yarışma düzenlendi

“Dijital Sağlık Asistanı” tanıtıldı

“Toplum Öncüleri Ödülleri” dördüncü kez sahiplerini buluyor

SİRİZA’dan “Yunanistan Eurovision’dan çekilsin” çağrısı

Olimpiakos, Monte Morris’i kadrosuna kattı

İki yeni gölet için Yassıköy Belediyesinden teklif

Danimarkalı sperm bağışçısına ait kanser riski taşıyan gen Yunanistan’da dört çocukta tespit edildi

Kathimerini gazetesi: Yunanistan, İsrail’den silah alımını sürdürecek

Eylem yapmak isteyen çiftçilere polis müdahalesi