Anasayfa

12-02-2025
Caner İmam’dan Topsidis’e ziyaret
Rodop iline bağlı Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam, Doğu Makedonya - Trakya (DMT) Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis’i ziyaret etti.
12 Şubat 2025 Çarşamba

Rodop iline bağlı Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam, Doğu Makedonya - Trakya (DMT) Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis’i ziyaret etti.

Caner İmam 11 Şubat Salı günü gerçekleştirdiği ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, belediye yönetiminin, bölge halkının kalkınması ve refaha ulaşabilmesi için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Ziyaretle ilgili Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Göreve başladığımız günden beri belediyemizin ve bölge insanımızın kalkınabilmesi, refaha ulaşabilmesi noktasında her alanda belediye yönetimi olarak üzerimize düşen çalışmalarımızı sürdürüyor, üst mercilerde bulunan önemli yetkililerle görüşmeler gerçekleştirerek, düşüncelerimizi çabalarımızı ve projelerimizi hayata geçmesini arzuluyoruz.

Bu bağlamda, bugün Doğu Makedonya ve Trakya Eyalet Başkanı Sayın Hristodulos Topsidis’le bir görüşme gerçekleştirme imkanı buldum. Yaptığımız görüşmede belediyemizi ve halkımızı ilgilendiren konuları birlikte istişare etme imkanı bulduk.

Görüşmemizin samimi bir ortamda verimli geçekleşmesini sağlayan, bölgemiz için yapmak istediklerimizi çok olumlu karşılayan ve bunları destekleyeceğini ifade eden Eyalet Başkanı Sn. Hristodulos Topsidis’e şahsım, belediye yönetimim ve bölge halkı adına teşekkür ediyorum.”

Haberler


BTAYTD Genel Kurul sonuçları belli oldu

TOÇEK “Rumuz Goncagül”e sanatseverlerden tam puan

Egnatia Otoyolu’nda plastik yüklü TIR alev aldı

BTAYTD Genel Kurulu Gümülcine’de yapıldı

Atina’da Dünya Türk Dili Ailesi Günü etkinliği

Bürokrasiyi azaltma hamlesi: 400 işlem sadeleştiriliyor

“29 Ocak Milli Direniş ve Toplumsal Dayanışma Günü” Gümülcine’de anılacak

Batı Trakya’da yabancılara emlak satışını sıkılaştırma gündemde

Hüseyin Zeybek: “Tarım politikaları üreticiyi çıkmaza sürüklüyor”

Yunanistan’da 2025 iklim bilançosu

Gribe yakalanan iki çocuk yoğun bakımda

Egnatia’da traktörler çekiliyor, talepler Masada