Anasayfa

12-02-2025
İskeçe’de 73 yaşındaki erkek hayatına son verdi
İskeçe’de 73 yaşındaki bir erkeğin kendini asarak hayatına son verdiği bildirildi. Olay, 11 Şubat Salı akşam saatlerinde meydana geldi.
12 Şubat 2025 Çarşamba

İskeçe’de 73 yaşındaki bir erkeğin kendini asarak hayatına son verdiği bildirildi. Olay, 11 Şubat Salı akşam saatlerinde meydana geldi.

İntihar haberinin duyulmasının ardından olayın yaşandığı bölgede kısa süreli panik yaşandı. Ağlama seslerini duyan komşular, durumun ne olduğunu anlamak için dışarıya çıktı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlatırken, hayatını kaybeden kişinin cansız bedeni İskeçe Devlet Hastanesine götürüldü. Tek katlı müstakil bir evde yaşadığı belirtilen kişinin intiharıyla ilgili soruşturma İskeçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülüyor.

Haberler


AİHM,den Yunanistan’a cezaevi mahkumiyeti

Karaferye’de Osmanlı eseri Orta Camii ve Çifte Hamam restore edildi

İskeçe’de yangın paniği

Şap hastalığıyla mücadelede operasyonel yönetim Savunma Bakanlığına devredildi

Batı Nil virüsü vakaları 290’a yükseldi

Çipras Selanik’ten ekonomik programını açıkladı: Asgari ücret 1.000 euro olacak

İskeçe Türk Birliği Gençlik Kolu’ndan veda gecesi

İsmail Rodoplu vefatının 6. yıl dönümünde anıldı

Sağlık Bakanlığından milletvekili Özgür Ferhat’ın sorusuna yanıt

Trakya Üniversitesinde yurt dışından öğrenci kabulü için ek başvurular başladı

Gümülcine’de Rus mafyasıyla bağlantılı olduğu belirtilen şahıs yakalandı

İskeçe Müftülüğünden dayanışma kermesi