Anasayfa

12-02-2025
İskeçe’de 73 yaşındaki erkek hayatına son verdi
İskeçe’de 73 yaşındaki bir erkeğin kendini asarak hayatına son verdiği bildirildi. Olay, 11 Şubat Salı akşam saatlerinde meydana geldi.
12 Şubat 2025 Çarşamba

İskeçe’de 73 yaşındaki bir erkeğin kendini asarak hayatına son verdiği bildirildi. Olay, 11 Şubat Salı akşam saatlerinde meydana geldi.

İntihar haberinin duyulmasının ardından olayın yaşandığı bölgede kısa süreli panik yaşandı. Ağlama seslerini duyan komşular, durumun ne olduğunu anlamak için dışarıya çıktı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlatırken, hayatını kaybeden kişinin cansız bedeni İskeçe Devlet Hastanesine götürüldü. Tek katlı müstakil bir evde yaşadığı belirtilen kişinin intiharıyla ilgili soruşturma İskeçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülüyor.

Haberler


Büyükelçi Çağatay Erciyes’ten Batı Trakya’ya bayram ziyareti

Başkonsoloslukta bayram coşkusu

Plastik kapaklar umuda dönüşüyor

Batı Trakya Türk heyeti, Viyana’daki AGİT toplantısına katıldı

Pire Türk Şehitliği’nde 18 Mart anma töreni

Gümülcine Başkonsolosluğunda bayramlaşma töreni 20 Mart Cuma günü

Gümülcine Müftülüğü ve GTGB’den iftar programı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Gümülcine’de törenle anıldı

İskeçe işletmelerine Skroutz fırsatı

Dimetoka’da soydaşlardan birlik ve dayanışma iftarı

BTAYTD, Mucize Tiyatrosu ve GAT’tan iftar programı

5 milyarlık silahlanma atağı: İsrail sistemleri de dahil