Anasayfa

12-02-2025
İskeçe’de 73 yaşındaki erkek hayatına son verdi
İskeçe’de 73 yaşındaki bir erkeğin kendini asarak hayatına son verdiği bildirildi. Olay, 11 Şubat Salı akşam saatlerinde meydana geldi.
12 Şubat 2025 Çarşamba

İskeçe’de 73 yaşındaki bir erkeğin kendini asarak hayatına son verdiği bildirildi. Olay, 11 Şubat Salı akşam saatlerinde meydana geldi.

İntihar haberinin duyulmasının ardından olayın yaşandığı bölgede kısa süreli panik yaşandı. Ağlama seslerini duyan komşular, durumun ne olduğunu anlamak için dışarıya çıktı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlatırken, hayatını kaybeden kişinin cansız bedeni İskeçe Devlet Hastanesine götürüldü. Tek katlı müstakil bir evde yaşadığı belirtilen kişinin intiharıyla ilgili soruşturma İskeçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülüyor.

Haberler


Hükümetin önerdiği anayasa reformu mecliste görüşülmeye başlandı

Türkiye ve Yunanistan Dışişleri Bakanları Sofya’da görüştü

Yunanistan’da uyuşturucu kullanımında tehlikeli yükseliş

TOÇEK Tiyatro Topluluğu Konya’da ayakta alkışlandı

Yonca üreticileri için de minimis başvuruları bugün başlıyor

Hacıgene’den Koroner Ünite konusunda hastane yönetimine soru

KKE Rodop Bölge Komitesi: Çiftçilere yönelik kovuşturmalar geri çekilsin

Bulatköy’de 24. Kiraz Festivali başlıyor

BTAYTD yönetiminden Gümülcine Belediye Başkanına ziyaret

Interview anketi: Yeni Demokrasi liderliğini koruyor, Çipras ve PASOK ikinci sıra için yarışıyor

Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneğinin istinaftan başvurusu red edildi

DEB Partisi EFA genel kuruluna katıldı