Anasayfa

12-02-2025
İskeçe’de 73 yaşındaki erkek hayatına son verdi
İskeçe’de 73 yaşındaki bir erkeğin kendini asarak hayatına son verdiği bildirildi. Olay, 11 Şubat Salı akşam saatlerinde meydana geldi.
12 Şubat 2025 Çarşamba

İskeçe’de 73 yaşındaki bir erkeğin kendini asarak hayatına son verdiği bildirildi. Olay, 11 Şubat Salı akşam saatlerinde meydana geldi.

İntihar haberinin duyulmasının ardından olayın yaşandığı bölgede kısa süreli panik yaşandı. Ağlama seslerini duyan komşular, durumun ne olduğunu anlamak için dışarıya çıktı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlatırken, hayatını kaybeden kişinin cansız bedeni İskeçe Devlet Hastanesine götürüldü. Tek katlı müstakil bir evde yaşadığı belirtilen kişinin intiharıyla ilgili soruşturma İskeçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülüyor.

Haberler


Bulgaristan 1 Ocak 2026’da Euro Bölgesi’nde

Atina’da çatıların sıcaklığı 100 dereceye ulaştı

Fehim Ahmet’in kitabı yayımlandı

Ahmet Mete, vefatının üçüncü yılında anılacak

Hasan Küçük, Abdullah Eren’i makamında ziyaret etti

Selanik’te yaralı kediyi ezerek öldüren şahsa 50 bin euro para cezası

Avrupa, iklim felaketlerinden 790 milyar euro zarar gördü

İpsala Gümrük Kapısı’nda yeni pasaport peronları hizmete girdi

Bahçeköy (Kipi) Sınır Kapısı nihayet yenileniyor

Aşırı sıcak nedeniyle Akropolis ziyarete kapatıldı

Şahin ve Koyunköy kadınlarından aşure etkinliği

İskeçe’de hayatını kaybeden iki gencin ölüm nedeni boğulma!