Anasayfa

12-02-2025
İskeçe’de 73 yaşındaki erkek hayatına son verdi
İskeçe’de 73 yaşındaki bir erkeğin kendini asarak hayatına son verdiği bildirildi. Olay, 11 Şubat Salı akşam saatlerinde meydana geldi.
12 Şubat 2025 Çarşamba

İskeçe’de 73 yaşındaki bir erkeğin kendini asarak hayatına son verdiği bildirildi. Olay, 11 Şubat Salı akşam saatlerinde meydana geldi.

İntihar haberinin duyulmasının ardından olayın yaşandığı bölgede kısa süreli panik yaşandı. Ağlama seslerini duyan komşular, durumun ne olduğunu anlamak için dışarıya çıktı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlatırken, hayatını kaybeden kişinin cansız bedeni İskeçe Devlet Hastanesine götürüldü. Tek katlı müstakil bir evde yaşadığı belirtilen kişinin intiharıyla ilgili soruşturma İskeçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülüyor.

Haberler


AB’nin doğu sınır bölgeleri için ittifak girişimi

13 YDP’li vekilin dokunulmazlığı kaldırıldı

FUEN’den Yunanistan’a sert eleştiri

AB üyesi ülkeler arasında kamu borcu sıralamasında Yunanistan birinci

Miçotakis, Rama ile Atina’da görüştü

“Kan Ver Hayat Kurtar” kampanyasına yoğun ilgi

GTGB 10. Çocuk Şenliğine hazırlanıyor

ABTTF’den Strazburg’a çalışma ziyareti

AB’de göçmen sayısı 2025’te 64,2 milyona ulaştı

Egnatia Otoyolu’nda trafik düzenlemesi

Celal Bayar Azınlık Lisesi bir başarıya daha imza attı

MUSTAFA’YA SON VEDA