Anasayfa

20-02-2025
Vasilis Kalogiru’nun ölümüyle ilgili sis perdesi aralanmadı
Tirnavos bölgesinde 50 gün boyunca kayıp olarak aranan 39 yaşındaki Vasilis Kalogiru’nun cansız bedeni geçtiğimiz pazartesi günü bulundu. Ancak ölüm sebebi hala netlik kazanmış değil.
20 Şubat 2025 Perşembe

Tirnavos bölgesinde 50 gün boyunca kayıp olarak aranan 39 yaşındaki Vasilis Kalogiru’nun cansız bedeni geçtiğimiz pazartesi günü bulundu. Ancak ölüm sebebi hala netlik kazanmış değil.

Yetkililer, olayın cinayet olup olmadığı konusunda kesin bir yargıya varamazken, adli tıp raporlarının sonuçları bekleniyor. Polis ekipleri, Kalogiru’nun bulunduğu noktada herhangi bir suç unsuruna rastlamadıklarını belirtti. Ancak bazı uzmanlar, cesedin bulunduğu yerin kesin ölüm noktası olup olmadığının belirsizliğini koruduğuna dikkat çekiyor.

Kalogiru’nun ailesi ve kamuoyu, ölümün ardındaki sır perdesinin aralanmasını bekliyor. Soruşturma devam ederken, önümüzdeki günlerde açıklanacak adli tıp raporlarının olayın seyrini değiştirebileceği belirtiliyor.

Kalogiru, 30 Aralık 2024 tarihinde Larisa’daki ailesinin evinden yürüyüş yapmak üzere ayrılmış ve o günden bu yana kendisinden haber alınamamıştı. Vasilis Kalogiru, Tempi trajedisi davasını yürüten Larisa Temyiz Mahkemesi Başsavcısı Sofia Apostolaki’nin oğlu.

ACİL SORUŞTURMA
Yargıtay Savcısı, Vasilis Kalogiru’nun ölüm nedenlerinin araştırılması için acil bir ön soruşturma talimatı verdi.

Soruşturma kapsamında, olayın cinayet olabileceğini öne süren anne Sofia Apostolaki’nin ifadesine başvurulması istendi. Apostolaki’nin olası sorumluları isimlendirmesi ve kanıt sunması beklenirken, baba ve amcanın da ifadeleri alınacak.

Haberler


GAT’tan “12 Ay 12 Mutluluk” projesi

Atina’da 23 Nisan Çocuk Bayramı önceden kutlandı

Diploma tartışması istifa getirdi

Filistin Devlet Başkan Yardımcısı Atina’da Miçotakis’le görüştü

Antalya Forumu’nda Trampa’dan Batı Trakya vurgusu

Batı Trakya heyeti Antalya Diplomasi Forumu’nda

İskeçe Azınlık Lisesi öğrencileri için Ankara’ya kültür ve eğitim gezisi

Mehmet Emin son yolculuğuna uğurlandı

GAT üyeleri bowling turnuvasında bir araya geldi

Napoli’de film gibi banka soygunu

Baran’dan şap hastalığı uyarısı: “Gecikmeler hayvancılığı tehdit ediyor”

Muhalefetten hükümete yolsuzluk ve dinleme eleştirisi