Anasayfa

04-03-2025
Başkonsolos Ünal müftülerle iftar sofrasında buluştu
Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal ve eşi İlayda Ünal, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı (BTTADK), İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ile eşlerine iftar verdi.
4 Mart 2025 Salı

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal ve eşi İlayda Ünal, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı (BTTADK), İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ile eşlerine iftar verdi.

Başkonsolos Aykut Ünal ve eşi İlayda Ünal, Gümülcine’deki başkonsolosluk rezidansında BTTADK Başkanı, İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa ve eşi Nadire Ömer ile Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ve eşi Celile Şerif’i ağırladı.

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğunun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı/İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ile değerli eşleri bu akşam iftarda misafirimizdi.” ifadelerine yer verildi.

Danışma Kurulu Başkanı ve İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa da, “Bu akşam T.C. Gümülcine Başkonsolosumuz saygıdeğer Aykut Ünal beyefendi ve değerli eşleri İlayda Ünal hanımefendinin eşsiz iftar davetine Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif hocam ile birlikte icabet ettik. Kendilerine müteşekkiriz.” paylaşımında bulundu.

Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “T.C Gümülcine Başkonsolosu Sn. Aykut Ünal ve değerli eşleri bizleri iftar sofralarında misafir ettiler. Bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür eder, hayırlı Ramazanlar dileriz.”

Haberler


Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Trampa ile azınlık gündemi

Değişmeyen sorunlar, yenilenen umutlar…

BABAM ÖZER ÖĞRETMEN

İman ve istikamet bilinci

Atina Barosundan Gazze’ye destek, İsrail’e tepki açıklaması

Pusula dergisinin 4. yıl etkinliği ödül töreni gerçekleşti

Finalin adı: Fenerbahçe – Monaco

Trafik kazasında 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Tarım Bakanı, OPEKEPE başkanı Salatas’ı görevden aldı

Mustafa Trampa, Ankara’da İslamofobi ile Mücadele Merkezinin açılışına katıldı

Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneğinden anlamlı ziyaret

Türk mutfağı Gümülcine Başkonsolosluğunda gençlerle buluştu