Anasayfa

06-03-2025
İskeçe Müftülüğünden ‘Bir Yetim de Sen Giydir’ projesi
İskeçe Müftülüğü, “Bir Yetim de Sen Giydir” adı altında bir kampayna başlattı. Kampanyayla bölgedeki yetim çocukların bayramlık elbise ihtiyaçları karşılanacak.
6 Mart 2025 Perşembe



İskeçe Müftülüğü, “Bir Yetim de Sen Giydir” adı altında bir kampayna başlattı. Kampanyayla bölgedeki yetim çocukların bayramlık elbise ihtiyaçları karşılanacak.

Konuyla ilgili olarak İskeçe Müftülüğünden yapılan açıklamada, “Bir Yetim de Sen Giydir projesi ile Ramazan Bayramında çocuklarımıza bayramlık kıyafetler hediye ediyoruz. Çocuklarımızın bayram sevincine ortak olmak isteyen tüm hayırseverlerin desteğini bekliyoruz.” denildi.

“Yetim Gülerse Dünya Güler” sloganıyla yürütülen kampanyaya destek vermek isteyenlerin, Stogiannidu 19 adresindeki İskeçe Müftülüğüne başvurabilecekleri veya 2541065612 numaralı telefon ile iskecemuftulugu@hotmail.com e-posta adresinden iletişime geçebilecekleri belirtildi.

Haberler


Kültür Bakanlığı Yanya’daki Aslan Paşa Camiinin restorasyonunu üstleniyor

Bu ne perhiz, bu ne Lozan yorumu?

Kimliğe müdahale ve kültürel dayatma - iki olayın düşündürdükleri

Ramazan’da Kur’an’la yenilenmek

Celal Bayar Azınlık Ortaokulu-Lisesi son sınıf öğrencilerinden iftar programı

ABTTF Başkanı Habipoğlu: ‘Batı Trakya’daki toplu iftarlar bazı çevreleri rahatsız ediyor’

Atina’daki Türk ve Yunan iş insanları iftar programında buluştu

DMT Eyaleti Avrupa’nın su ve iklim ittifakına katıldı

Orta Doğu’dan Yunan vatandaşlarının ilk tahliye operasyonları tamamlandı

Yunanistan cezaevlerinde aşırı kalabalık ve kötü muamele riski

Şahin köyünde birlik ve dayanışma iftarı

Benzin ve motorin fiyatları fırladı