Anasayfa

07-03-2025
DMT Eyaleti Berlin’deki turizm fuarında tanıtıldı
Doğu Makedonya - Trakya (DMT) Eyaleti, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan ITB 2025’te tanıtıldı.
7 Mart 2025 Cuma



Doğu Makedonya - Trakya (DMT) Eyaleti, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan ITB 2025’te tanıtıldı. Berlin’de düzenlenen fuarda, Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis ve Turizmden Sorumlu Eyalet Başkan Yardımcısı Panayotis Arhontis’in başkanlığındaki heyette, otel sektörü temsilcileri ve turizm alanında faaliyet gösteren kurumların temsilcileri yer aldı.

Etkinlik kapsamında, Yunanistan Ulusal Turizm Örgütü (EOT) tarafından düzenlenen özel bir sunumda, Arhondis bölgenin turistik değerlerini tanıtttı. Sunumda, özellikle Thassos Adası’nın doğal güzellikleri ve turizm potansiyeli ön plana çıkarıldı.

Fuarda, AMTH heyeti Danimarkalı bir turizm acentesiyle anlaşma sağlayarak, yaz sezonu boyunca haftada bir kez düzenlenecek charter uçuşları içinde iş birliği yaptı.

Bu arada, Eyalet yönetiminin turizm tanıtım faaliyetleri kapsamında önümüzdeki süreçte Bulgaristan’daki bir turizm fuarına katılacağı da belirtildi.

Haberler


Ryanair faciasında dehşet anları: "Eşim göğsüne kadar uçaktan dışarı çıktı"

Gümülcine tarihi eski adliye binası için restorasyon süreci ilerliyor

Pasaportlar artık Gov.gr Wallet uygulamasında

Gümülcine Belediyesi yaz etkinlikleri programını açıkladı

Merhum İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, İzmit ve Soma’da anılacak

Merhum Müftü Ahmet Mete vefatının dördüncü yılında anılıyor

Burhan Baran: İskeçe’nin sel ve yangınlara karşı korunması yetersiz

GPO anketi: Yeni Demokrasi liderliğini koruyor, hükümete memnuniyetsizlik artıyor

BTTÖB’den piyano resitali ve şan dinletisi

Mustafa Şentop: “Batı Trakya’daki kardeşlerimiz hiçbir zaman yalnız değildir”

Denizde fenalaşan 73 yaşındaki kişi hayatını kaybetti

Gümülcineli Sema, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bölüm birincisi olarak bitirdi