Anasayfa

07-03-2025
DMT Eyaleti Berlin’deki turizm fuarında tanıtıldı
Doğu Makedonya - Trakya (DMT) Eyaleti, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan ITB 2025’te tanıtıldı.
7 Mart 2025 Cuma



Doğu Makedonya - Trakya (DMT) Eyaleti, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan ITB 2025’te tanıtıldı. Berlin’de düzenlenen fuarda, Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis ve Turizmden Sorumlu Eyalet Başkan Yardımcısı Panayotis Arhontis’in başkanlığındaki heyette, otel sektörü temsilcileri ve turizm alanında faaliyet gösteren kurumların temsilcileri yer aldı.

Etkinlik kapsamında, Yunanistan Ulusal Turizm Örgütü (EOT) tarafından düzenlenen özel bir sunumda, Arhondis bölgenin turistik değerlerini tanıtttı. Sunumda, özellikle Thassos Adası’nın doğal güzellikleri ve turizm potansiyeli ön plana çıkarıldı.

Fuarda, AMTH heyeti Danimarkalı bir turizm acentesiyle anlaşma sağlayarak, yaz sezonu boyunca haftada bir kez düzenlenecek charter uçuşları içinde iş birliği yaptı.

Bu arada, Eyalet yönetiminin turizm tanıtım faaliyetleri kapsamında önümüzdeki süreçte Bulgaristan’daki bir turizm fuarına katılacağı da belirtildi.

Haberler


Margarita Papandreu 103 yaşında hayatını kaybetti

Türk turistlerin Yunan adalarına ilgisi artıyor

Yapay zekâyla yakınlarının sesini kopyalayıp dolandırdılar

Kış öncesi ısınma yakıtına hükümetten müdahale

İskeçe Müftülüğünde din görevlileriyle istişare toplantısı

Avramopulos’un dokunulmazlığı kaldırıldı

Akaryakıt fiyatları yükseliyor: Kurşunsuz benzin 2,17 euro!

BTAYTD Yaz Genel Kurulu 26 Eylül’de yapılacak

Ferhat: Yangın mağduru üretici ELGA borcu nedeniyle tazminatsız kalmamalı

AB’de çocukların sosyal medya kullanımına yaş sınırı geliyor

Batı Trakya Türk Azınlığının dini özerkliği BM gündeminde

Yunanistan’da 10 kişiden 6’sı faturalarını borçlanarak ödüyor