Anasayfa

07-03-2025
DMT Eyaleti Berlin’deki turizm fuarında tanıtıldı
Doğu Makedonya - Trakya (DMT) Eyaleti, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan ITB 2025’te tanıtıldı.
7 Mart 2025 Cuma



Doğu Makedonya - Trakya (DMT) Eyaleti, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan ITB 2025’te tanıtıldı. Berlin’de düzenlenen fuarda, Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis ve Turizmden Sorumlu Eyalet Başkan Yardımcısı Panayotis Arhontis’in başkanlığındaki heyette, otel sektörü temsilcileri ve turizm alanında faaliyet gösteren kurumların temsilcileri yer aldı.

Etkinlik kapsamında, Yunanistan Ulusal Turizm Örgütü (EOT) tarafından düzenlenen özel bir sunumda, Arhondis bölgenin turistik değerlerini tanıtttı. Sunumda, özellikle Thassos Adası’nın doğal güzellikleri ve turizm potansiyeli ön plana çıkarıldı.

Fuarda, AMTH heyeti Danimarkalı bir turizm acentesiyle anlaşma sağlayarak, yaz sezonu boyunca haftada bir kez düzenlenecek charter uçuşları içinde iş birliği yaptı.

Bu arada, Eyalet yönetiminin turizm tanıtım faaliyetleri kapsamında önümüzdeki süreçte Bulgaristan’daki bir turizm fuarına katılacağı da belirtildi.

Haberler


Uzun süreli işsizlere emeklilik için prim desteği

Yunanistan Kupası’nı, Ergin Ataman’ın çalıştırdığı Panathinaikos kazandı

Dereköy’de tavernada zemin çöktü: 15 kişi boşluğa düştü

BTTÖB’den Uluslararası Ana Dili Günü etkinliği

İlk toplu iftar Domruköy’de

Atina Havalimanında radar arızası: Uçuşlar saatlerce tek sistemle yürütüldü

ABTTF’den Dünya Ana Dili Günü’nde iki dilli anaokulu çağrısı

Dil, Zihnin Sınırlarını Belirler

Sakız Adası’nda hayatını kaybeden 15 düzensiz göçmeni taşıyan bot bulunamadı

İskeçe ve Rodop ilinde yeni çiçek hastalığı vakaları

Başkonsolos Ünal, Ramazan’ın ilk iftarında müftüleri ağırladı

Gazze misyonuna Yunan askerlerden mektuplu tepki