Anasayfa

07-03-2025
DMT Eyaleti Berlin’deki turizm fuarında tanıtıldı
Doğu Makedonya - Trakya (DMT) Eyaleti, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan ITB 2025’te tanıtıldı.
7 Mart 2025 Cuma



Doğu Makedonya - Trakya (DMT) Eyaleti, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan ITB 2025’te tanıtıldı. Berlin’de düzenlenen fuarda, Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis ve Turizmden Sorumlu Eyalet Başkan Yardımcısı Panayotis Arhontis’in başkanlığındaki heyette, otel sektörü temsilcileri ve turizm alanında faaliyet gösteren kurumların temsilcileri yer aldı.

Etkinlik kapsamında, Yunanistan Ulusal Turizm Örgütü (EOT) tarafından düzenlenen özel bir sunumda, Arhondis bölgenin turistik değerlerini tanıtttı. Sunumda, özellikle Thassos Adası’nın doğal güzellikleri ve turizm potansiyeli ön plana çıkarıldı.

Fuarda, AMTH heyeti Danimarkalı bir turizm acentesiyle anlaşma sağlayarak, yaz sezonu boyunca haftada bir kez düzenlenecek charter uçuşları içinde iş birliği yaptı.

Bu arada, Eyalet yönetiminin turizm tanıtım faaliyetleri kapsamında önümüzdeki süreçte Bulgaristan’daki bir turizm fuarına katılacağı da belirtildi.

Haberler


17 yaş altına elektrikli scooter yasağı geliyor

Sıcaklık 40 derecenin üzerine çıkacak!

İskeçe Merkez Türk Azınlık İlkokulundaki kayıt iptalleri TRT ekranında

Hakan Çavuşoğlu: ’Batı Trakya Türk Azınlığının eğitim hakları korunmalıdır’

İspanya ikinci kez dünya şampiyonu

Kireççiler köyündeki posta sorununa tepki

Türkiye Dışişleri Bakanlığından Yunanistan’a azınlık eğitimi tepkisi

Mustafa Şentop’tan, Yunanistan’ın Batı Trakya Türk azınlık eğitimiyle ilgili uygulamalarına tepki

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulundan eğitimdeki gelişmeler hakkında açıklama

Toplumsal Düzeni Ayakta Tutan Görünmez Bağlar

İskeçe’deki camilerde 15 Temmuz şehitleri için mevlid ve dua programı düzenlendi

Gümülcine–Dedeağaç karayolundaki sensör çalışması