Anasayfa

07-03-2025
DMT Eyaleti Berlin’deki turizm fuarında tanıtıldı
Doğu Makedonya - Trakya (DMT) Eyaleti, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan ITB 2025’te tanıtıldı.
7 Mart 2025 Cuma



Doğu Makedonya - Trakya (DMT) Eyaleti, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan ITB 2025’te tanıtıldı. Berlin’de düzenlenen fuarda, Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis ve Turizmden Sorumlu Eyalet Başkan Yardımcısı Panayotis Arhontis’in başkanlığındaki heyette, otel sektörü temsilcileri ve turizm alanında faaliyet gösteren kurumların temsilcileri yer aldı.

Etkinlik kapsamında, Yunanistan Ulusal Turizm Örgütü (EOT) tarafından düzenlenen özel bir sunumda, Arhondis bölgenin turistik değerlerini tanıtttı. Sunumda, özellikle Thassos Adası’nın doğal güzellikleri ve turizm potansiyeli ön plana çıkarıldı.

Fuarda, AMTH heyeti Danimarkalı bir turizm acentesiyle anlaşma sağlayarak, yaz sezonu boyunca haftada bir kez düzenlenecek charter uçuşları içinde iş birliği yaptı.

Bu arada, Eyalet yönetiminin turizm tanıtım faaliyetleri kapsamında önümüzdeki süreçte Bulgaristan’daki bir turizm fuarına katılacağı da belirtildi.

Haberler


Hüseyin Bandak son yolculuğuna uğurlandı

Şahin’de Gazze’ye dayanışma kermesi

Girit’te çiftçi eylemleri büyüdü: Havalimanları kapandı, olaylar çıktı

“Evliliğe İlk Adım” eğitim programı başladı

Hüseyin Bandak’ın ölümüne neden olan sürücünün ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı

Çiftçi eylemleri tır trafiğini olumsuz etkilemeye devam ediyor

Hüseyin Bandak bugün son yolculuğuna uğurlanıyor

Batı Trakya’dan Türkiye’ye göç akademik perspektifle ele alındı

Hüseyin Bandak’ı kaybettik

Miçotakis’ten çiftçilere diyalog çağrısı

Avrupa Konseyi AİHM kararlarını uygulamayan Yunanistan’ı eleştirdi

DEB Partisi’nden Grigoropulos’un ölüm yıl dönümünde açıklama