Anasayfa

12-03-2025
Panathinaikos kadın basketbol takımı Selen Erdem’e emanet
Panathinaikos, kadın basketbol takımı başantrenörlüğü görevine Türk antrenör Selen Erdem’i getirdiğini duyurdu. Erdem, Erkek Basketbol Takımının koçluğunu yapan Ergin Ataman’ın ardından takımda çalışan ikinci Türk koç oldu.
12 Mart 2025 Çarşamba

Panathinaikos, kadın basketbol takımı başantrenörlüğü görevine Türk antrenör Selen Erdem’i getirdiğini duyurdu. Erdem, Erkek Basketbol Takımının koçluğunu yapan Ergin Ataman’ın ardından takımda çalışan ikinci Türk koç oldu.

Panathinaikos Kulübünden yapılan açıklamada, “Selen Erdem, şanlı takımın tarihindeki ilk yabancı teknik direktör olacak.” denildi.

Panathinaikos’a imza atan Erdem, “Panathinaikos’a geldiğim için çok mutlu ve onurluyum. Büyük bir geçmişi olan harika kulüp ve bu yeni sayfa için heyecanlıyım. Panathinaikos taraftarının ne kadar tutkulu olduğunu biliyorum ve takım için her şeyimi vereceğime, birlikte başarı için mücadele edeceğimize söz veriyorum.” dedi.

Erdem daha önce Basketbol Süper Lig ekibi Antalya Büyükşehir Belediyespor Toroslar Basketbol Kulübü, 01 Adana ve Yunanistan ekibi PAS Yanya WBC takımlarında hocalık yapmıştı.

FOTO: pao1908.com

Haberler


Başkonsolos Ünal’dan İskeçe Çınar Camii’ne geçmiş olsun ziyareti

YTB Başkanı Turus’tan Çınar Camiine yönelik saldırıya tepki

Gümülcine Müftülüğü, Çınar Camiine yönelik saldırıyı kınadı

Yassıköy Belediye Başkanı İmam, Çınar Camiine yönelik saldırıyı kınadı

Mustafçova Belediye Başkanı Kurt’tan Çınar Camiine yönelik saldırıya kınama

Burhan Baran Çınar Camiine yapılan saldırıyı kınadı

Zeybek’ten Çınar Camiine yapılan saldırıya sert tepki

Çınar Camiine yönelik çirkin eyleme tepki

İzmit Batı Trakya Türkleri camiasının acı kaybı

Kan yok, tedavi aksıyor: Hastalar eylemde

Gümülcine’de öğrenci kiraları 10 yılda yüzde 84 arttı

Habipoğlu Brüksel’de temaslarda bulundu