Anasayfa

12-03-2025
Panathinaikos kadın basketbol takımı Selen Erdem’e emanet
Panathinaikos, kadın basketbol takımı başantrenörlüğü görevine Türk antrenör Selen Erdem’i getirdiğini duyurdu. Erdem, Erkek Basketbol Takımının koçluğunu yapan Ergin Ataman’ın ardından takımda çalışan ikinci Türk koç oldu.
12 Mart 2025 Çarşamba

Panathinaikos, kadın basketbol takımı başantrenörlüğü görevine Türk antrenör Selen Erdem’i getirdiğini duyurdu. Erdem, Erkek Basketbol Takımının koçluğunu yapan Ergin Ataman’ın ardından takımda çalışan ikinci Türk koç oldu.

Panathinaikos Kulübünden yapılan açıklamada, “Selen Erdem, şanlı takımın tarihindeki ilk yabancı teknik direktör olacak.” denildi.

Panathinaikos’a imza atan Erdem, “Panathinaikos’a geldiğim için çok mutlu ve onurluyum. Büyük bir geçmişi olan harika kulüp ve bu yeni sayfa için heyecanlıyım. Panathinaikos taraftarının ne kadar tutkulu olduğunu biliyorum ve takım için her şeyimi vereceğime, birlikte başarı için mücadele edeceğimize söz veriyorum.” dedi.

Erdem daha önce Basketbol Süper Lig ekibi Antalya Büyükşehir Belediyespor Toroslar Basketbol Kulübü, 01 Adana ve Yunanistan ekibi PAS Yanya WBC takımlarında hocalık yapmıştı.

FOTO: pao1908.com

Haberler


Atina Havalimanında radar arızası: Uçuşlar saatlerce tek sistemle yürütüldü

ABTTF’den Dünya Ana Dili Günü’nde iki dilli anaokulu çağrısı

Dil, Zihnin Sınırlarını Belirler

Sakız Adası’nda hayatını kaybeden 15 düzensiz göçmeni taşıyan bot bulunamadı

İskeçe ve Rodop ilinde yeni çiçek hastalığı vakaları

Başkonsolos Ünal, Ramazan’ın ilk iftarında müftüleri ağırladı

Gazze misyonuna Yunan askerlerden mektuplu tepki

Türkiye Bursları 2026 başvuru süresi uzatıldı

BTTDD Keşan Şubesinden Batı Trakya ziyareti

BTTDD Bursa Şubesinde Hasan Karaömer güven tazeledi

Dolaphan Ortaokulundaki “Kalanda” etkinliği TBMM gündeminde

Doğu Makedonya - Trakya için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı